Ditzo zorgverzekering 2022

Ditzo is een bekende zorgverzekeraar in Nederland. U sluit hier al jaren een voordelige zorgverzekering af. Wellicht is de Ditzo zorgverzekering ook iets voor u in 2022. Vergelijk en ontdek het meteen.
Geschreven door
geschreven door Femke Koning
Geschreven door groot
Geschreven door Femke Koning
Femke Koning is senior content specialist en is al meer dan 13 jaar werkzaam in de verzekeringsbranche. Al sinds 2008 schrijft zij over verzekeringen en alles wat daarmee te maken heeft.
Lees meer over ons schrijfproces
Controle door
gecontroleerd door Leon Schouten
Gecontroleerd door groot
Gecontroleerd door Leon Schouten op 22 november 2021
Leon Schouten is directeur van Totaalbesparen.com en werkt inmiddels ruim 14 jaar in de verzekeringswereld. Hij wordt regelmatig als expert gevraagd door journalisten vanwege zijn vakinhoudelijke kennis.
Lees meer over ons schrijfproces
Leestijd: 1 minuut
Laatste update: 25 januari 2024

Zorgverzekering Ditzo 2024

Ditzo is een bekende zorgverzekeraar. Veel mensen stappen over naar Ditzo vanwege de lage premie en goede beoordelingen. Ditzo biedt zowel een basisverzekering als een aantal aanvullende dekkingen. Zo kiest u de verzekering die het best bij u past.

Basisverzekering Ditzo

De basisverzekering is voor iedereen verplicht. Ditzo mag u daarom niet weigeren te verzekeren. Bij Ditzo kiest u uit de natura basisdekking en de combinatie dekking. 

Voor zorg vanuit de Ditzo basisverzekering betaalt u eigen risico. In 2024 is het eigen risico 385 euro per persoon.

Aanvullende zorgverzekering Ditzo

Ditzo biedt ook aanvullende dekkingen. Dit zijn de ZorgBewust, ZorgGoed en ZorgBeter. De tandverzekeringen van Ditzo zijn: TandGoed, TandBeter en TandBest. Door te vergelijken komt u erachter of een aanvullende dekking nodig is en welke bij u past.

Over Ditzo

Ditzo is onderdeel van A.S.R. en biedt al jaren een van de goedkoopste zorgverzekeringen. Veel regelt u online, waardoor Ditzo de premie laag kan houden. Ditzo wordt door haar klanten goed beoordeeld en aangeraden aan andere klanten.