Bel 085 3035 744 voor hulp bij overstappen

OHRA zorgverzekering vergelijken

OHRA

OHRA zorgverzekering vergelijken

Een introductie heeft OHRA niet nodig. Deze zeer bekende verzekeraar is bij iedereen onderhand wel bekend. Zoals verwacht biedt OHRA ook voor de zorgverzekeringen van 2016 weer een vrije zorgkeuze. Dit houdt in dat u zelf mag kiezen naar welke dokter of ziekenhuis u gaat wanneer u hulp nodig heeft. OHRA biedt de mogelijkheid te kiezen voor een zorgverzekering met een eigen risico van 385 euro (standaard) of een eigen risico van 885 euro. Wanneer u bij de OHRA een zorgverzekering afsluit met een eigen risico van 885 euro bespaart u daarmee maandelijks 12 euro. Op jaarbasis bespaart u dan 144 euro. Let er wel op dat wanneer u wel gebruik gaat maken van zorg, het u op de lange termijn meer dan 700 euro extra kan gaan kosten op jaarbasis aan eigen risico.
OHRA zorgverzekering

OHRA declareren

Afhankelijk van de dekking waarin uw OHRA zorgverzekering voorziet kunt u bij OHRA zorgkosten op de volgende manieren declareren:

• Per post (zie postadres)
• Online
• Via de OHRA App

OHRA contactgegevens

T: 026 400 4040

Postadres
OHRA Zorgverzekeringen N.V.
Postbus 5062
5004 EB Tilburg

OHRA: zorgverzekering vergelijken

Vergelijk de prijzen van OHRA door gebruik te maken van onderstaand formulier. U komt er dan ook meteen achter of u niet bij een ander voordeliger uit bent.

Copyright © 2014-2018 Totaalbesparen.com - Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacy