OHRA zorgverzekering 2024

OHRA is een grote zorgverzekeraar waar iedereen welkom is. Met de OHRA zorgverzekering heeft u vrije zorgkeuze. Vergelijk en ontdek of OHRA de beste keus voor u is.
Geschreven door
geschreven door Femke Koning
Geschreven door groot
Geschreven door Femke Koning
Femke Koning is senior content specialist en is al meer dan 13 jaar werkzaam in de verzekeringsbranche. Al sinds 2008 schrijft zij over verzekeringen en alles wat daarmee te maken heeft.
Lees meer over ons schrijfproces
Controle door
gecontroleerd door Leon Schouten
Gecontroleerd door groot
Gecontroleerd door Leon Schouten op 22 november 2021
Leon Schouten is directeur van Totaalbesparen.com en werkt inmiddels ruim 14 jaar in de verzekeringswereld. Hij wordt regelmatig als expert gevraagd door journalisten vanwege zijn vakinhoudelijke kennis.
Lees meer over ons schrijfproces
Leestijd: 1 minuut
Laatste update: 19 december 2023

Zorgverzekering OHRA 2024

OHRA is al jaren een bekende en grote verzekeraar in Nederland. OHRA valt onder CZ, één van de grootste zorgverzekeraars van Nederland. Ruim 3.7 miljoen verzekerden hebben hier een zorgverzekering.

Basisverzekering OHRA

Sluit u de OHRA basisverzekering af, dan bepaalt u zelf naar welke zorgverlener u gaat. Dat heet ‘vrije zorgkeuze’. 
 
Iedereen is welkom bij OHRA. Een basisverzekering mag voor niemand geweigerd worden en kunt u dus altijd afsluiten.

Aanvullende zorgverzekering OHRA

Naast de basisverzekering biedt OHRA ook een aantal aanvullende dekkingen. Deze bieden extra dekking, bijvoorbeeld voor fysiotherapie of de tandarts. Hiermee voorkomt u hoge kosten. Vergelijk en ontdek welke aanvullende dekking bij u past.

Over OHRA

“Verzekeren zonder paarse krokodillen”. Daar kent u OHRA wellicht van, van de reclames. OHRA maakt het makkelijk en zonder gedoe.

ohra