Promovendum zorgverzekering 2024

De zorgverzekering van Promovendum is overgedragen aan VGZ.
Geschreven door
geschreven door Femke Koning
Geschreven door groot
Geschreven door Femke Koning
Femke Koning is senior content specialist en is al meer dan 13 jaar werkzaam in de verzekeringsbranche. Al sinds 2008 schrijft zij over verzekeringen en alles wat daarmee te maken heeft.
Lees meer over ons schrijfproces
Controle door
gecontroleerd door Mike Wagenaar
Gecontroleerd door groot
Gecontroleerd door Mike Wagenaar op 16 november 2022
Mike werkt al meer dan 2 jaar in de verzekeringsbranche. Al deze tijd houdt hij zich bezig met het beheren van de site, schrijven van teksten, persberichten en het uitvoeren van onderzoeken. Zijn doel is om alles zo duidelijk mogelijk uit te leggen. Verzekeren is vaak helemaal niet moeilijk en dat hoopt hij met zijn teksten duidelijk te maken.
Lees meer over ons schrijfproces
Leestijd: 1 minuut
Laatste update: 19 december 2023

Zorgverzekering Promovendum 2024

Alle klanten van Promovendum gaan automatisch over naar verzekeraar VGZ. Wil je dat niet? Dan kun je zelf een nieuwe zorgverzekering afsluiten.

Basisverzekering Promovendum

De basisverzekering is voor iedereen verplicht. Kiest u de basis zorgverzekering van Promovendum dan wordt u direct geaccepteerd. U heeft hier een ruime zorgkeuze. Voor de premie van de basisverzekering van Promovendum betaalde u in 2021 € 114,85 en in 2022 € 126,02 per maand.

Aanvullende zorgverzekering Promovendum

Biedt de basisverzekering niet genoeg dekking, dan kiest u bij Promovendum uit een van de aanvullende dekkingen. Bijvoorbeeld voor een vergoeding van fysiotherapie of tandartskosten.

Over Promovendum

Promovendum is onderdeel van VGZ, één van de grootste zorgverzekeraars van Nederland. Ruim 3.9 miljoen verzekerden gingen u al voor. Het label Promovendum richt zich op hoger opgeleiden, zoals hbo’ers, academici, en middelbaar en hoger personeel.