Promovendum zorgverzekering 2022

De zorgverzekering van Promovendum is overgedragen aan VGZ.
Geschreven door
geschreven door Femke Koning
Geschreven door groot
Geschreven door Femke Koning
Femke Koning is senior content specialist en is al meer dan 13 jaar werkzaam in de verzekeringsbranche. Al sinds 2008 schrijft zij over verzekeringen en alles wat daarmee te maken heeft.
Lees meer over ons schrijfproces
Controle door
gecontroleerd door Leon Schouten
Gecontroleerd door groot
Gecontroleerd door Leon Schouten op 22 november 2021
Leon Schouten is directeur van Totaalbesparen.com en werkt inmiddels ruim 14 jaar in de verzekeringswereld. Hij wordt regelmatig als expert gevraagd door journalisten vanwege zijn vakinhoudelijke kennis.
Lees meer over ons schrijfproces
Leestijd: 1 minuut
Laatste update: 22 november 2021

Zorgverzekering Promovendum 2022

Alle klanten van Promovendum gaan automatisch over naar verzekeraar VGZ. Wil je dat niet? Dan kun je zelf een nieuwe zorgverzekering afsluiten.

Basisverzekering Promovendum

De basisverzekering is voor iedereen verplicht. Kiest u de basis zorgverzekering van Promovendum dan wordt u direct geaccepteerd. U heeft hier een ruime zorgkeuze. De premie van de basisverzekering van Promovendum is dit jaar flink verhoogd. Betaalde u in 2021 nog € 114,85, in 2022 betaalt u € 126,02 per maand.

Aanvullende zorgverzekering Promovendum

Biedt de basisverzekering niet genoeg dekking, dan kiest u bij Promovendum uit een van de aanvullende dekkingen. Bijvoorbeeld voor een vergoeding van fysiotherapie of tandartskosten.

Over Promovendum

Promovendum is onderdeel van VGZ, één van de grootste zorgverzekeraars van Nederland. Ruim 3.9 miljoen verzekerden gingen u al voor. Het label Promovendum richt zich op hoger opgeleiden, zoals hbo’ers, academici, en middelbaar en hoger personeel.