Bel 085 3035 744 voor hulp bij overstappen

Univé zorgverzekering vergelijken

Univé

Univé zorgverzekering vergelijken

Univé biedt als eerste verzekeraar in Nederland een welkomstkorting aan bij het afsluiten van een zorgverzekering. Waar dit bij bijvoorbeeld het vergelijken van energie al meer regelmaat als uitzondering is, wilden de zorgverzekeraars hier tot op heden nog niets van weten. Univé biedt iedereen die een zorgverzekering bij haar afsluit een korting van 10%. Helaas is deze actie alleen voor nieuwe leden van de verzekeraar en komen mensen die al een zorgverzekering bij Univé hebben lopen hier niet voor in aanmerking.

Daarnaast biedt Univé verschillende verzekeringen aan. Wanneer u meerdere verzekeringen afsluit bij Univé krijgt u alsnog de 10% korting op uw verzekeringen door gebruik te maken van het Ledencollectief.

Univé staat bij alle zorgvergelijkers voor 2016 in de top 3. Let er hierbij wel op dat wanneer u al een zorgverzekering heeft lopen bij Univé, u 10% meer gaat betalen dan wordt aangegeven.
Univé zorgverzekering

Univé declareren

Afhankelijk van de dekking waarin uw Univé zorgverzekering voorziet kunt u bij Univé zorgkosten op de volgende manieren declareren:

• Per post (zie postadres)
• Online

Univé contactgegevens

T: 072 52 77 595

Postadres
Univé Verzekeringen
Afdeling Declaraties
Postbus 25030
5600 RS Eindhoven

Univé: zorgverzekering vergelijken

Vergelijk de prijzen van Univé door gebruik te maken van onderstaand formulier. U komt er dan ook meteen achter of u niet bij een ander voordeliger uit bent.

Copyright © 2014-2018 Totaalbesparen.com - Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacy