Univé zorgverzekering 2024

Vergelijk de Univé zorgverzekeringen en zie direct wat de premie voor u is. Ontdek of de Univé zorgverzekering voor u de beste keuze zijn.
Geschreven door
geschreven door Femke Koning
Geschreven door groot
Geschreven door Femke Koning
Femke Koning is senior content specialist en is al meer dan 13 jaar werkzaam in de verzekeringsbranche. Al sinds 2008 schrijft zij over verzekeringen en alles wat daarmee te maken heeft.
Lees meer over ons schrijfproces
Controle door
gecontroleerd door Leon Schouten
Gecontroleerd door groot
Gecontroleerd door Leon Schouten op 22 november 2021
Leon Schouten is directeur van Totaalbesparen.com en werkt inmiddels ruim 14 jaar in de verzekeringswereld. Hij wordt regelmatig als expert gevraagd door journalisten vanwege zijn vakinhoudelijke kennis.
Lees meer over ons schrijfproces
Leestijd: 1 minuut
Laatste update: 19 december 2023

Zorgverzekering Univé 2024

Univé valt onder het VGZ concern en samen hebben zij ruim 3.9 miljoen zorgverzekerden. Bij Univé regelt u veel zelf online en haar klanten beoordelen Univé met een 8.1.

Basisverzekering Univé

Bij Univé heeft u een ruime keuze uit basisverzekeringen. Er zijn er namelijk drie. De Zorg Select, Zorg Geregeld en Zorg Vrij . Hoe meer vrijheid u wilt aan zorgaanbieders, hoe hoger uw premie. Is dat voor u minder van belang, dan is de Zorg Select polis voor u wellicht een goede optie.

 

Aanvullende zorgverzekering Univé

Biedt de basisverzekering nog niet voldoende zorg? Kies dan voor een van de aanvullende dekkingen van Univé. De Goed, Beter of Best dekking biedt veel extra zorg. Welke u nodig hebt, ziet u direct als u uw wensen invult tijdens het vergelijken.

Over Univé

Univé is al vele jaren een bekende verzekeraar. U kunt er terecht voor de zorgverzekering, maar ook voor een auto- of woonverzekering. Univé heeft geen winstoogmerk en heeft veel kantoren door heel Nederland waar u terecht kunt met vragen.