Nationale Nederlanden autoverzekering

Bent u op zoek naar de Nationale Nederlanden autoverzekering? Vergelijk alle autoverzekeringen via onze handige vergelijker. Zo weet u binnen 1 minuut of de autoverzekering van Nationale Nederlanden de beste voor u is.
Geschreven door
geschreven door Saskia Oegema
Geschreven door groot
Geschreven door Saskia Oegema
Saskia Oegema is financieel tekstschrijver. En werkt onder andere in de verzekeringsbranche. Zij schrijft voor meerdere websites over verzekeringen en alles wat daarmee te maken heeft.
Lees meer over ons schrijfproces
Controle door
gecontroleerd door Femke Koning
Gecontroleerd door groot
Gecontroleerd door Femke Koning op 14 april 2021
Femke Koning is senior content specialist en is al meer dan 13 jaar werkzaam in de verzekeringsbranche. Al sinds 2008 schrijft zij over verzekeringen en alles wat daarmee te maken heeft.
Lees meer over ons schrijfproces
Leestijd: 2 minuten
Laatste update: 26 april 2021

Autoverzekering Nationale Nederlanden

De naam Nationale Nederlanden komt u waarschijnlijk bekend voor. Nationale Nederlanden is namelijk een bekende Nederlandse verzekeraar die onder andere een autoverzekering biedt. Deze verzekeraar behoort redelijk vaak tot de top 10 van goedkoopste autoverzekeraars. Welke premie u gaat betalen voor een autoverzekering van Nationale Nederlanden is afhankelijk van uw persoonlijke situatie en het voertuig dat u wilt gaan verzekeren. Bent u benieuwd wat uw premie wordt? Vergelijk dan hier de autoverzekering. U krijgt dan direct de tarieven te zien op basis van uw persoonlijke situatie. Zo ziet u ook direct of u niet bij een andere verzekeraar goedkoper uit bent.

Nationale Nederlanden autoverzekering

Nationale Nederlanden autoverzekering dekking

Bij het afsluiten van een Nationale Nederlanden autoverzekering kunt u kiezen uit verschillende soorten standaard- en aanvullende dekkingen.

Voor de standaard dekking kan Nationale Nederlanden gekozen worden uit:

  • WA
  • Beperkt casco (WA Plus)
  • Volledig casco (Allrisk).

De aanvullende dekking van Nationale Nederlanden autoverzekering bestaat eventueel uit:

  • Ongevallen inzittenden
  • rechtsbijstand
  • pechhulp.

Aanvullende dekkingen

Daarnaast kunt u kiezen voor verschillende aanvullende verzekeringen, namelijk een inzittendenverzekering, een algemene verkeersschadeverzekering waarmee u ook als voetganger verzekerd bent en een rechtsbijstandverzekering. Omdat het uiteraard niet de bedoeling is over verzekerd te zijn, doet u er goed aan om te bekijken wat u daadwerkelijk nodig heeft. Zo is de kans dat u gebruik gaat maken van rechtsbijstand in het verkeer erg klein. Sluit geen onnodige verzekeringen af.

Schadevrije jaren opbouw bij Nationale Nederlanden

Bij Nationale Nederlanden krijgt u meer korting op de premie naarmate u meer schadevrije jaren heeft opgebouwd. Met de schadevrije jaren bouwt u namelijk een no-claim korting op. Deze kan oplopen tot 85% van de premie. U ontvangt dan dus 85% korting op uw premiebedrag. Het is bij Nationale Nederlanden helaas niet mogelijk gebruik te maken van een no-claim beschermer. Het aantal schadevrije jaren dat u op uw naam heeft staan bij Roy Data wordt door deze verzekeraar gehanteerd bij de berekening van de no-claim korting.

Nationale Nederlanden autoverzekering voor- en nadelen

Voordelen

Nadelen

Over Nationale Nederlanden

Nationale Nederlanden bestaat al sinds 1963. Het is een van de grootste verzekeraars van Nederland en biedt producten en diensten aan ruim 6 miljoen particuliere en zakelijke klanten in Nederland. Nationale-Nederlanden is onderdeel van NN Group. 

Nationale Nederlanden autoverzekering contact

Telefoon: 070 513 03 03
Postadres
Postbus 93604
2509 AV Den Haag