Voogd en Voogd autoverzekering

Bent u op zoek naar de Voogd en Voogd autoverzekering? Vergelijk alle autoverzekeringen via onze handige vergelijker. Zo weet u binnen 1 minuut of de Voogd en Voogd autoverzekering de beste voor u is.
Geschreven door
geschreven door Saskia Oegema
Geschreven door groot
Geschreven door Saskia Oegema
Saskia Oegema is financieel tekstschrijver. En werkt onder andere in de verzekeringsbranche. Zij schrijft voor meerdere websites over verzekeringen en alles wat daarmee te maken heeft.
Lees meer over ons schrijfproces
Controle door
gecontroleerd door Femke Koning
Gecontroleerd door groot
Gecontroleerd door Femke Koning op 9 april 2021
Femke Koning is senior content specialist en is al meer dan 13 jaar werkzaam in de verzekeringsbranche. Al sinds 2008 schrijft zij over verzekeringen en alles wat daarmee te maken heeft.
Lees meer over ons schrijfproces
Leestijd: 1 minuut
Laatste update: 03 juni 2021

Autoverzekering Voogd en Voogd

Voogd en Voogd geeft zelf geen autoverzekeringen uit, maar fungeert als tussenpersoon voor adviseurs en verzekeraars. Zij handelen onder andere als tussenpersoon voor autoverzekeringen. Het bedrijf beschikt over een volmacht van verschillende verzekeraars. Dit houdt in dat Voogd en Voogd toestemming heeft van de verschillende verzekeraars om namens deze verzekeraars op te treden. Zo kunnen zij schadeclaims afhandelen en bijvoorbeeld premies incasseren. De autoverzekering bij Voogd en Voogd wordt afgesloten via een (online) adviseur. Deze doet in principe hetzelfde als onze autoverzekeringvergelijker, namelijk kijken waar u het goedkoopste uit bent. Wanneer u vervolgens een keuze heeft gemaakt, wordt de autoverzekering voor u afgesloten bij de gekozen verzekeraar.

Voogd en Voogd autoverzekering

Voogd en Voogd autoverzekering opzeggen

De autoverzekering die u afsluit via Voogd en Voogd heeft in principe een looptijd van minimaal een jaar. Voor de autoverzekering geldt wel de uitzondering dat wanneer de auto totalloss raakt of verkocht wordt, ook de verzekering gewoon opgezegd kan worden.

Het opzeggen van de autoverzekering bij Voogd en Voogd kan helaas niet online, maar dient te gebeuren via uw bemiddelaar. Dit is dezelfde persoon die ook voor u de autoverzekering afgesloten heeft. Indien u niet meer weet wie dit was of van deze persoon geen contactgegevens heeft, kunt u het algemene telefoonnummer bellen om uw product op te zeggen. Bel daarvoor: 0187 488 588.