Energie aanbiedingen 2018

Bekijk direct alle beschikbare actuele energie aanbiedingen en stap vandaag nog over.

 

Arrow
Vul exact verbruik in
Direct naar resultaat
100% onafhankelijk Gegarandeerd de goedkoopste Bespaar tot € 450 in 2018

Cashback- en kortingsacties

Hier vindt u alle energie aanbiedingen waarbij een cashback- of welkomstkorting geboden wordt. Hoewel een cadeau bij een nieuw contract erg aantrekkelijk klinkt, bent u over het algemeen goedkoper uit met een welkomstkorting of een bepaald geldbedrag.

Essent

€ 250 korting op 3-jarig contract

Aanbieder: Essent
Looptijd: 3 jaar
Aanbieding bekijken » Meer informatie »

U ontvangt een cashback van € 250,- bij het afsluiten van dit energiecontract. De cashback wordt na het eindigen van het eerste jaar verrekend op de jaarrekening. Let er op dat u in het tweede en derde contractjaar geen cashback meer ontvangt. Deze wordt eenmalig verrekend aan het einde van het eerste jaar.

Voordelen van deze aanbieding:
- 100% Groene WindStroom
- Vaste, voordelige leveringstarieven
- Gegarandeerd 3 jaar geen prijsstijgingen

Voorwaarden
Deze actie is alleen geldig voor nieuwe klanten van Essent. Om de cashback te ontvangen dient u tenminste een jaar energie geleverd gekregen te hebben van Essent. Zit u het contract van drie jaar niet volledig uit? dan bent u verplicht de cashback terug te betalen aan Essent.

Aanbieding bekijken » Alle Essent aanbiedingen »
Essent

€ 200 cashback bij 1-jarig contract

Aanbieder: Essent
Looptijd: 1 jaar
Aanbieding bekijken » Meer informatie »

Met Groene Stroom & Gas Zeker 1 jaar bij Essent heeft u een kortlopend contract met veel voordeel. De leveringstarieven staan voor een jaar vast én u ontvangt € 200,- cashback op uw bankrekening na afloop van het contractjaar. Moet u bijbetalen? Dan wordt dit bedrag verrekend met het te betalen bedrag. Krijgt u geld terug? Dan krijgt u de € 200,- cashback er natuurlijk gewoon extra bij.

Let erop dat de cashback van € 200,- nog niet verwerkt is in de getoonde bedragen op de website van Essent. De daadwerkelijke prijs die u uiteindelijk betaald is dus lager dan het getoonde bedrag.

Voorwaarden
Deze actie is alleen beschikbaar voor nieuwe klanten. Wanneer u uw contract voortijdig opzegt, ontvangt u geen cashback korting meer. Deze korting wordt dan niet verrekend op de jaarafrekening.

Aanbieding bekijken » Alle Essent aanbiedingen »
Eneco

€ 175 cashback

Aanbieder: Eneco
Looptijd: 1 jaar
Aanbieding bekijken » Meer informatie »

Stap nu ook over naar Eneco en ontvang een korting van maar liefst € 175. Met dit exclusieve online aanbod kiest u voor groene stroom en grijs gas voor 1 jaar. Hiermee bent u verzekerd van een lage vaste prijs. En na 1 jaar bent u weer vrij om opnieuw de beste deal te kiezen bij Totaalbesparen.com. De kosten op uw adres kunt u simpel en snel berekenen op de website van Eneco.

Voorwaarden
Deze aanbieding ia alleen geldig voor nieuwe klanten van Eneco. Om aanspraak te kunnen maken op de korting van € 175, dient u eerst de contractperiode van één jaar uit te zitten.

Aanbieding bekijken » Alle Eneco aanbiedingen »
Budget Energie

€ 150 korting op energie

Aanbieder: Budget Energie
Looptijd: 1 jaar
Aanbieding bekijken » Meer informatie »

Deze korting wordt aan het eind van de looptijd verrekend op de jaarrekening.

Voorwaarden
Niet voor bestaande klanten.

Aanbieding bekijken » Alle Budget Energie aanbiedingen »
Nederlandse Energie Maatschappij

€ 150 korting op 3-jarig contract

Aanbieder: Nederlandse Energie Maatschappij
Looptijd: 3 jaar
Aanbieding bekijken » Meer informatie »

Zet uw energietarieven voor 3 jaar vast bij de Nederlandse Energie Maatschappij en u ontvangt € 160 "kom erbij" bonus. Deze bonus wordt eenmalig verrekend na afloop van het eerste jaar. U krijgt dan een bedrag terug of het door u te betalen bedrag wordt verrekend met de bonus. De bonus ontvangt u vervolgens niet nogmaals in het tweede en derde jaar.

Voorwaarden
Deze actie is alleen beschikbaar voor nieuwe klanten bij de Nederlandse Energie Maatschappij. Indien u de contractperiode van drie jaar niet uitzit, vervalt de bonus en wordt deze niet uitgekeerd. Mocht de bonus al zijn uitgekeerd, dan bent u verplicht de bonus terug te betalen naast een eventuele opzegvergoeding.

Aanbieding bekijken » Alle Nederlandse Energie Maatschappij aanbiedingen »

Cadeau- en cadeaubon acties

Hier vindt u alle energie aanbiedingen waarbij u een cadeau of cadeaubon ontvangt. Na de overstap ontvangt u dit cadeau binnen 6-8 weken. De precieze voorwaarden per aanbieding, vindt u onder de link 'Meer informatie'. Let hier goed op de looptijden.

Nuon

CadeauXL t.w.v. € 350

Aanbieder: Nuon
Looptijd: 1 jaar
Aanbieding bekijken » Meer informatie »

U kiest zelf uw cadeau uit tussen de €250 en €320 bij een nieuw contract tot 3 jaar vast. U kunt kiezen uit onder andere:

• Philips Airfryer XXL t.w.v. € 289,99
• ThermoSmart V3 t.w.v. € 304,-
• Samsung Galaxy Tab A 10.1, 4G, wifi 32 GB t.w.v. € 279,-
• Zonnepanelen kopen met € 350,- korting
• Xbox One S 1 TB met 1 controller t.w.v. € 285,-
• Fitbit Ionic Blue Gray & Silver Gray t.w.v. € 299,-
• Bosch gereedschap t.w.v. € 299,95
• Cadeaukaart van Prénatal t.w.v. € 250,-
• Cadeaubon van bol.com t.w.v. € 200,-
• Cadeaubon van Weekendjeweg.nl t.w.v. € 250,-
• Samsonite reiskofferset Aeris zwart t.w.v. € 300,-
• Sony PlayStation 4 Slim 500 GB t.w.v. € 299,-

Uw prijzen staan met dit energiecontract tot 3 jaar vast. Het gaat hierbij uitsluitend om de kale leveringstarieven. Belastingen, btw, heffingen en netbeheer kosten tussen tussentijds veranderen, daar heeft Nuon geen invloed op.

Voorwaarden
Deze actie is alleen geldig voor nieuwe klanten bij Nuon die zowel stroom als gas afnemen voor een periode van 3 jaar. Stapt u voor het einde van uw contractperiode weer over, dan dient u de winkelwaarde van uw cadeau terug te betalen aan Nuon.

Aanbieding bekijken » Alle Nuon aanbiedingen »
Essent

3 jaar vast met e-reader t.w.v. € 279

Aanbieder: Essent
Looptijd: 3 jaar
Aanbieding bekijken » Meer informatie »

Bij dit energiecontract van Essent ontvangt u een Kobo Forma e‑reader ter waarde van € 279,-. De e-reader ontvangt u al binnen enkele weken na het afsluiten van het energiecontract en wordt bezorgd door PostNL. U heeft bij Essent altijd het recht om binnen 14 dagen te besluiten het contract niet te laten ingaan.

Met dit 3-jarige energiecontract bent u er zeker van dat uw leveringstarieven de komende drie jaar niet veranderen. Uw energiekosten kunnen nog steeds stijgen door bijvoorbeeld hogere energiebelastingen of verhoogde netbeheerkosten. Benieuwd wat de kosten op uw adres zijn voor deze actie? Ga naar de actiepagina van deze actie door te klikken op 'Bekijk deze aanbieding' en bereken wat u gaat betalen.

Voorwaarden
Deze actie is alleen beschikbaar voor nieuwe klanten van Essent. Zit u al bij de Essent? Dan kunt u van deze actie geen gebruik maken. Probeer het dan eens bij een andere energieleverancier.

Aanbieding bekijken » Alle Essent aanbiedingen »
Oxxio

€ 250 cadeaubon Ticketmaster

Aanbieder: Oxxio
Looptijd: 3 jaar
Aanbieding bekijken » Meer informatie »

Sluit nu een 3-jarig contract af voor groene stroom en gas en ontvang een cadeaubon van Ticketmaster ter waarde van €250. Hiermee kunt u naar de grootste concerten, festivals, shows en theatervoorstellingen van Nederland. Bereken op de website van Oxxio wat u gaat betalen en stap direct online over van energieleverancier.

U geniet van:
- 3 jaar lang geen stijging in leveringstarieven
- Cadeaubon binnen 2 weken na startdatum levering
- 100% groene stroom voor een scherp tarief

Voorwaarden
Alleen voor nieuwe klanten en alleen geldig in combinatie met 3-jarig energiecontract stroom en gas. U krijgt groene energie voor de duur van 3 jaren. Leveringstarieven staan voor deze tijd vast, belastingen en netbeheer kosten kunnen wel tussentijds veranderen. Mocht u de contractperiode van 3 jaar niet uitzitten, dan bent u verplicht de waarde van de cadeaubon terug te betalen.

Aanbieding bekijken » Alle Oxxio aanbiedingen »
Energie Direct

Tot € 150 shoptegoed bij PSV fanstore

Aanbieder: Energie Direct
Looptijd: 3 jaar
Aanbieding bekijken » Meer informatie »

Met uw speciale PSV energie kortingspas krijgt u 10% korting op alle aankopen in de PSV Fanstore. Zo kunt u uzelf verwennen met nog meer PSV extra's, alleen dan extra sterk geprijsd. De kortingspas krijgt u binnen twee weken automatisch thuisgestuurd. Kiest u voor deze aanbieding? Dan wensen zij u alvast veel shopplezier in de PSV fanstore.

Energie Direct levert standaard groene stroom. Ook met dit energiecontract krijgt u groene stroom geleverd. Let er wel op dat het hoogstwaarschijnlijk gaat om 'vergroende stroom'. Dit houdt in dat de kans zeer groot is dat de groene stroom niet echt groen is, maar wel als zodanig verkocht wordt.

Voorwaarden
Deze actie is alleen geldig voor nieuwe klanten van Energie Direct. De cadeaubon, waarmee u tevens recht heeft op 10% korting, ontvangt u binnen 2 weken nadat de eerste geleverd is.

Aanbieding bekijken » Alle Energie Direct aanbiedingen »
Essent

€ 100 Bol.com cadeaukaart bij Essent

Aanbieder: Essent
Looptijd: 1 jaar
Aanbieding bekijken » Meer informatie »

Met dit energiecontract krijgt u naast een vast, scherp tarief, ook een Bol.com cadeaukaart ter waarde van € 100,- cadeau. Zo wordt een energiezuinige televisie of tablet al snel een stuk aantrekkelijker. U ontvangt de Bol.com cadeaukaart binnen 9 weken nadat u zich heeft aangemeld bij Essent. Wanneer u vandaag nog overstapt, ontvangt u de cadeaukaart dus over ongeveer 2 maanden.

Extra voordelen van deze aanbieding:
- Gegarandeerd 1 jaar geen prijsstijgingen
- 100% Groene WindStroom
- Cadeautjes, Air Miles en kortingen met Thuisvoordeel

Voorwaarden
Deze aanbieding is alleen beschikbaar voor nieuwe klanten van Essent. Essent toetst de kredietwaardigheid van nieuwe klanten. Het kan daarom voorkomen dat u een borg moet betalen. Mocht u onverhoopt de contractperiode van een jaar niet uitzitten, dan bent u verplicht de waarde van de cadeaubon terug te betalen aan Essent.

Aanbieding bekijken » Alle Essent aanbiedingen »
Engie

€ 100 Klus Cadeau tegoed

Aanbieder: Engie
Looptijd: 1 jaar
Aanbieding bekijken » Meer informatie »

Engie is vaak terug te vinden in de top 10 van goedkoopste energieleveranciers en maakt het met deze actie nog aantrekkelijker over te stappen. Wanneer u nu een 1-jarig energiecontract afsluit bij Engie, ontvangt u daarbij een cadeaubon ter waarde van 100 euro. Deze kunt u verzilveren bij de Praxis, Hubo, Multimate en Hornbach. De cadeaubon ontvangt u per post nadat de levering van energie via Engie is begonnen.

Overstappen naar Engie kunt u al binnen enkele minuten doen. Gebruik daarvoor de link hierboven en u komt automatisch terecht op de juiste pagina binnen de website van Engie. Daar berekend u vervolgens uw premie en stapt, indien gewenst, direct online over naar Engie.

Voorwaarden
Deze aanbieding is alleen geldig voor nieuwe klanten van Engie.

Aanbieding bekijken » Alle Engie aanbiedingen »

Kiezen voor een korting of cadeau?

Hoewel een cadeau natuurlijk erg aantrekkelijk klinkt, is het bijna altijd aan te raden om een 'normaal' energiecontract af te sluiten. Bij een normaal contract ontvangt u namelijk altijd een welkomstkorting of wordt energie geleverd tegen actietarieven. Bij de top 3 van goedkoopste energieleveranciers ontvangt u waarschijnlijk beidde. Deze welkomstkorting is vaak al meer waard dan het cadeau waarvoor ook gekozen kan worden. Daarnaast is het niet uitzonderlijk dat bij een energie aanbieding, hogere leveringstarieven gerekend worden. Het komt er dan dus op neer dat u uiteindelijk zelf (grotendeels) opdraait voor de kosten van het cadeau.

Het is handig om te kijken hoeveel u bij een bepaalde energieleverancier daadwerkelijk gaat betalen na de overstap. Let er daarbij op dat de meeste cashback- of kortingsacties een looptijd hebben van een jaar. De contracten met een cadeau hebben vaak een langere looptijd. Houdt er dan ook rekening mee dat u jaarlijks kunt overstappen en daarbij elk jaar weer een cashback of korting kunt ontvangen.

Stel bijvoorbeeld dat u een Mediamarkt cadeaubon kunt krijgen bij energieleverancier A, ter waarde van 200 euro. Energieleverancier B biedt een welkomstkorting van 200 euro. Het contract bij energieleverancier A heeft echter een looptijd van 3 jaar, terwijl het contract bij energieleverancier B een looptijd heeft van slechts één jaar. Dan bent u dus met de aanbieding van energieleverancier B uiteindelijk een stuk goedkoper af. Indien u namelijk jaarlijks overstapt, ontvangt u dan 3 keer 200 euro aan welkomstkortingen, in plaats van een eenmalige cadeaubon.

Handig om te weten

Vaak wel. Vaak wordt namelijk de prijs van het cadeau doorberekend in de leveringstarieven. U betaalt dus uiteindelijk zelf voor het cadeau dat u ontvangt. Met een welkomstkorting heeft u hiervan geen last.

Dat doet u op dezelfde manier als wanneer u een normale overstap maakt. U schrijft zich in bij de nieuwe energieleverancier en laat daar weten vanaf wanneer het contract in werking moet treden. Uw nieuwe energieleverancier zegt vervolgens het contract bij uw oude energieleverancier voor u op. Zo wordt de energie onafgebroken geleverd en heeft u er verder geen omkijken meer naar.

Hoewel een welkomstcadeau aantrekkelijk klinkt, bent u met een welkomstkorting vaak een stuk goedkoper af. De tarieven van de contracten met cadeau zijn vaak iets hoger dan die met een welkomstkorting. Daarnaast zijn de welkomstkortingen al snel hoger dan de waarde van het cadeau. Vaak bent u met een energiecontract met hoge welkomstkorting dus beter af.

Met het vergelijken van energie kunt u over het algemeen een stuk meer besparen dan met een cadeau actie. Hier bestaat echter geen optie om een cadeau te ontvangen. Deze overige energie aanbiedingen vindt u onder andere hier nadat u uw gegevens heeft ingevuld. Het is slim om te berekenen hoeveel u gaat betalen bij een energieleverancier met cadeau en bij onze energievergelijker. Zo kunt u nagaan of het niet voordeliger is het cadeau zelf aan te schaffen.

Een cadeau ontvangt u in principe wanneer de energielevering begint. Dat duurt gemiddeld 6-8 weken nadat het contract is gaan lopen. Een korting wordt meestal verrekend met de jaarrekening. Deze ontvangt u dus pas aan het eind van het eerste jaar. Moet u bijbetalen? Dan wordt de korting verrekend met het bij te betalen bedrag.

Allereerst zult u dan een opzegvergoeding moeten betalen. Deze opzegvergoeding is ongeveer 50 euro per jaar dat het contract nog zou lopen. Veel energieleveranciers zijn bereid deze opzegvergoeding voor u te betalen wanneer u naar hen overstapt. In het geval van een aanbieding geldt echter wel dat de korting of het cadeau geannuleerd wordt. Omdat dit soms niet kan, kunnen in dit geval ook extra kosten worden gevraagd voor een welkomstcadeau dat u dan wel mag houden.

Op veruit de meeste aanbiedingen waarbij een cashback of korting geboden wordt, kunnen bestaande klanten geen aanspraak maken. Wanneer u op zoek bent naar een energiecontract met bijvoorbeeld een welkomstkorting, zult u waarschijnlijk niet bij uw eigen leverancier terecht kunnen. Bij cadeau(bon) acties kan dit vaak wel. Benieuwd of dit mogelijk is bij de actie die u in gedachte had? Klik dan onder de actie op 'Meer informatie' en u vindt het antwoord onder het kopje 'Voorwaarden'.

Het laatste energienieuws

Groene energie als oplossing voor klimaatverandering

Groene energie als oplossing voor klimaatverandering

Tips om extra te besparen op energie

Tips om extra te besparen op energie

Huishoudens mogelijk gecompenseerd voor hoge energierekening

Huishoudens mogelijk gecompenseerd voor hoge energierekening

Energieleverancier Eneco wordt verkocht via veiling

Energieleverancier Eneco wordt verkocht via veiling

Meer energienieuws »

Copyright © 2014-2019 Totaalbesparen.com - Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacy