Bel 085 3035 744 voor hulp met de energievergelijker

Bespaar gemiddeld €250 met onze energievergelijker

Voor een vergelijking op maat voert u postcode, huisnummer en verbruik in. Klik daarvoor op de knop "Gegevens wijzigen".

Energievergelijker

Over de energievergelijker van Totaalbesparen.com

De energievergelijker van Totaalbesparen.com biedt u een overzicht van alle beschikbare energiepakketten. Ook de energieleveranciers waarvan wij geen vergoeding ontvangen voor een overstap, worden vermeld in de resultaten. Hiermee ondersteunen wij het onafhankelijk karakter van Totaalbesparen.com.

Waarom vergelijken en overstappen?

87% van de Nederlanders betaald teveel voor energie

In 2014 is een recordaantal van 12,7 procent van de Nederlandse huishoudens overgestapt van energieleverancier. Door jaarlijks over te stappen behoudt u telkens het voordeel van een vast actietarief en eventuele welkomstkorting.

Wanneer u een contract afsluit met een energieleverancier is dit contract voor een bepaalde tijd. Na het verlopen van de initiële contractperiode wordt het contract standaard overgezet naar het zogenaamde modelcontract. Het modelcontract biedt stroom en gas aan tegen een variabel tarief. Dit variabele tarief ligt een stuk hoger dan het standaard tarief van een vast contract. De overschakeling van een vast naar variabel contract gebeurd doorgaans vaak stilzwijgend. Indien u momenteel een variabel tarief betaald kan het zeer lonend zijn direct over te stappen.

Wij raden consumenten daarnaast met klem aan jaarlijks over te stappen. De overstap neemt niet meer dan 10 minuten in beslag en scheelt op jaarbasis al snel meer dan 300 euro!
Energievergelijker | Gemiddelde besparing € 250 in 2018

Energie vergelijken bij Totaalbesparen.com

Online overstappen

Via Totaalbesparen.com stapt u direct online over. Wanneer u een geschikt energiepakket hebt gevonden, kunt u deze via onze website afsluiten. Hiervoor hoeft u niet opnieuw bij de energieleverancier uw gegevens in te vullen.

14 dagen bedenktijd

Nadat u de overstap hebt afgerond, heeft u altijd 14 dagen bedenktijd. Mocht u binnen deze 14 dagen beslissen toch niet te willen overstappen? Dan kunt u dit laten weten en wordt de overstap geannuleerd.

Gratis overstapservice

De overstap wordt geheel voor u geregeld. Dit houdt in dat uw contract bij uw huidige energieleverancier ook voor u wordt opgezegd. U hoeft hier niets extra voor te doen.

Exclusieve kortingen

Onze energievergelijker toont energiepakketten die niet bij de leverancier zelf beschikbaar zijn. De getoonde kortingen zijn exclusief beschikbaar via de energievergelijker.

100% onafhankelijk

Wij maken gebruik van verschillende vergelijkingsmodules voor onze energievergelijker. Mocht blijken dat een andere vergelijker een betere prijs biedt? Dan zullen wij deze vergelijker integreren in de website. Dit kunnen wij doen doordat wij 100% onafhankelijk zijn van andere energievergelijkers en energieleveranciers.

Meer energievergelijkers

Een second-opinion kan nooit kwaad. Bekijk ook onderstaande energievergelijkers eens

Er zijn verschillende energievergelijkers actief in het vergelijken van energieprijzen. Onderstaand vindt u een overzicht van de beter bekende energievergelijkers. Deze zijn verantwoordelijk voor ongeveer 95% van de vergelijkingen online. Dit komt doordat onderstaande energievergelijkers dezelfde vergelijkingsmodule gebruiken op meerdere websites. Ook als het lijkt alsof u een verschillende energievergelijker hebt gevonden is de kans zeer groot dat de database van onderstaande vergelijkers gebruikt worden.
Energievergelijker Easyswitch

Easyswitch is een bekende Nederlandse vergelijkingswebsite. Easyswitch biedt gebruikers de mogelijkheid geheel onafhankelijk verschillende producten te vergelijken, waaronder energie, autoverzekeringen, zorgverzekeringen en internet. Door de sterke marktpositie die Easyswitch heeft verworven, kan deze vergelijker verschillende producten aanbieden tegen zeer gunstige tarieven. De tarieven die Easyswitch hanteert liggen lager dan bij de leveranciers- en verzekeraars zelf. Daarnaast biedt Easyswitch ook een gratis overstapservice. Na het kiezen van een nieuwe leverancier- of verzekeraar, wordt de gehele overstap door Easyswitch geregeld. Zowel particuliere- als zakelijke gebruikers kunnen bij Easyswitch terecht. Verder biedt deze vergelijker een standaard bedenkperiode van 14 dagen. Binnen deze periode kan ervoor gekozen de overstap stop te zetten.

PRIJSSCORE 96%

De database van deze vergelijker wordt gebruikt op o.a. de volgende websites:

Geen
Energievergelijker Pricewise

Pricewise is samen met Independer een van de grootste vergelijkers van Nederland. Hoewel deze vergelijker een zeer uitgebreid aanbod heeft, zijn de prijzen die getoond worden voor de verschillende producten helaas niet lager dan bij andere vergelijkers van dezelfde producten. De database van Pricewise is een van de meest gebruikte databases voor vergelijkingswebsites. Jammer genoeg blijven de prijzen op alle websites waar hetzelfde script wordt gebruikt altijd hetzelfde. Kijk dan ook niet raar op als u Pricewise meerdere keren tegenkomt tijdens uw zoektocht.

PRIJSSCORE 95%

De database van deze vergelijker wordt gebruikt op o.a. de volgende websites:

www.consumentenbond.nl
www.energieprijzenvergelijken.com
www.energie-vergelijken.nl
www.energie123.nl
www.vergelijken-energie.com
www.energiesite.nl
www.energievergelijkers.nl
Energievergelijker Onlineenergievergelijker.nl

Onlineenergievergelijker.nl is één van de meest bezochte energievergelijkers op het web! Jaarlijks maken vele duizenden overstappers gebruik van deze energievergelijker om zich aan te sluiten bij een nieuwe energieleverancier. Het doel van Onlineenergievergelijker.nl is niet alleen het verlagen van jouw energierekening, maar ook het creëren van duidelijkheid over hoe de kosten van jouw energierekening worden opgebouwd. Met deze onafhankelijke energievergelijker kan je niet alleen zien welke energietarieven andere energieleveranciers hanteren en welke kortingsacties er op dit moment zijn, maar kan je ook ontdekken welke energieleverancier de beste tarieven voor jouw situatie hanteert. Meer dan 36 energieleveranciers in de vergelijker bieden tegen elkaar op om jou de beste prijs te bieden. Hoe beter de prijs, hoe hoger de energieleverancier geplaatst wordt in de vergelijker. Lees meer over de voordelen van deze online energievergelijker op Onlineenergievergelijker.nl.

PRIJSSCORE 95%

De database van deze vergelijker wordt gebruikt op o.a. de volgende websites:

Geen
Energievergelijker Energievergelijking

Energievergelijking.nl biedt de mogelijkheid direct te bekijken hoeveel er bespaard kan worden op energie middels een vergelijking op maat. Deze energievergelijker onderscheidt zich van anderen door onder andere huidige acties- en kortingen direct te tonen, voorafgaand aan de vergelijking. Daarnaast biedt Energievergelijking.nl een gratis overstapservice voor alle gebruikers. Je bespaard hierdoor een aardig bedrag en hoeft daar bijna niets voor te doen. Een overstap kan in principe binnen 10 minuten geregeld zijn. Je hebt daarna ook nog eens 14 dagen de tijd om van de overstap af te zien, mocht je iets beters vinden of gewoon niet meer willen. Ook voor zakelijke energie kun je hier terecht.

PRIJSSCORE 95%

De database van deze vergelijker wordt gebruikt op o.a. de volgende websites:

Geen
Energievergelijker Goedkope energie

Goedkopeenergie.nl richt zich, zoals de naam al doet vermoeden, op het vinden van de goedkoopste energieleverancier. Met een simpele vergelijking op maat kunnen bezoekers direct zien welke energieleverancier in hun geval het goedkoopste is. Waar bij sommige vergelijkers de best betalende energieleverancier bovenaan staat, staat bij Goedkopeenergie.nl altijd de goedkoopste leverancier bovenaan. Ongeacht de vergoeding die de leverancier eventueel betaald voor een overstap. Deze vergelijker biedt dus goedkope energie en toont tevens speciale aanbiedingen van verschillende energieleveranciers. Ook de overstap wordt geregeld door middel van een gratis overstapservice. Dus: op zoek naar een goedkope energieleverancier? Dan is het zeker de moeite waard hier even te kijken.

PRIJSSCORE 95%

De database van deze vergelijker wordt gebruikt op o.a. de volgende websites:

Geen
Energievergelijker Vergelijk.com

Vergelijk.com biedt naast een mooie naam, ook de mogelijkheid verschillende producten te vergelijken, waaronder ook energie. Het vergelijken van energie gebeurt op basis van enkele gegevens zoals postcode, huisnummer, metertype en verbrui. Op basis van die gegevens wordt een advies op maat verstrekt, waarbij je direct kunt zien wie de goedkoopste energie beidt. Door gebruik te maken van de filters kan de zoekopdracht nog verder gepersonaliseerd worden. Naast energie kunnen ook verschillende verzekeringen, internet, alles in 1 en smartphone providers vergeleken worden. Wel zo handig om alles op één plaats te hebben. Vergelijk.com biedt daarnaast ook handige overzichten met lopende acties van bijvoorbeeld energieleveranciers.

PRIJSSCORE 95%

De database van deze vergelijker wordt gebruikt op o.a. de volgende websites:

Geen
Energievergelijker Aanbiedingen.com

Aanbiedingen.com is een erg uitgebreide website waarop verschillende producten vergeleken kunnen worden, waaronder ook energie. Daarnaast biedt Aanbiedingen.com handige overzichten van lopende kortingsacties voor de verschillende producten. Van energie tot scheerapparaten: als er een geldige korting voor bestaat, wordt die vermeld op de website. Ook het vergelijken van hypotheken en software is bij Aanbiedingen.com mogelijk. De energievergelijker van deze website doet zeker niet onder voor de gespecialiseerde energievergelijkers. Daarnaast biedt ook Aanbiedingen.com een gratis overstapservice en een bedenktijd van 14 dagen. Ook lopende energie aanbiedingen zijn terug te vinden in een net overzicht.

PRIJSSCORE 95%

De database van deze vergelijker wordt gebruikt op o.a. de volgende websites:

Geen

Copyright © 2014-2018 Totaalbesparen.com - Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacy