Bel 085 3035 744 voor hulp bij overstappen

Energie vergelijken - Kortingen tot €450 per jaar

Energie vergelijken en overstappen

Energie vergelijken wordt steeds populairder en het aanbod in voordelige energiepakketten steeds groter. Jaarlijks stappen meer dan een miljoen huishoudens over van energieleverancier. Volgens de ACM bespaart een huishouden tot 460 euro op jaarbasis door het maken van deze overstap.

LET OP! Wij maken gebruik van verschillende vergelijkers om altijd de beste prijs te kunnen garanderen. Vergelijk uw energie daarom ook altijd bij onze energievergelijker.

Start met vergelijken
1 GEGEVENS

Vul de gevraagde gegevens in

2 KEUZE

Maak een keuze uit het overzicht

3 OVERSTAPPEN

Rond de overstap af bij de gekozen leverancier

Energie vergelijken op Totaalbesparen.com

Doordat het vergelijken van energieleveranciers en de overstap steeds makkelijker worden gemaakt neemt een overstap tegenwoordig niet veel meer dan 10 minuten van uw tijd in beslag. In deze 10 minuten bespaart u dus tot 460 euro op jaarbasis. Wilt u overstappen van energieleverancier en besparen op uw energiekosten? Via bovenstaande energievergelijker kunt u in een oogopslag zien welke energieleverancier het voordeligst is voor uw situatie.

Energie vergelijken op Totaalbesparen.com is gemakkelijk en snel. Wij vragen u enkele gegevens met betrekking tot uw situatie in te vullen waarna een volledige vergelijking van het huidige energieaanbod getoond wordt. Doordat de goedkoopste energieleverancier altijd bovenaan komt te staan weet u direct bij wie u het goedkoopst uit bent.

De energievergelijker van Totaalbesparen.com is volledig onafhankelijk en nagenoeg compleet. Ook de energieleveranciers waarvan wij geen vergoeding ontvangen worden in de resultaten getoond. De resultaten worden verder altijd op dezelfde manier weergegeven: de goedkoopste energieleverancier bovenaan.

Nadat u een bepaald energiepakket heeft gekozen is de overstap snel gemaakt. U wordt gevraagd enkele persoonsgegevens in te voeren waarna de overstap in principe is afgerond. Uw nieuwe energieleverancier zegt uw oude contract voor u op bij uw huidige energieleverancier indien u zich niet binnen 14 dagen bedenkt.

14 dagen bedenktijd

Nadat u uw gegevens heeft ingevoerd heeft u namelijk standaard 14 dagen bedenktijd. Indien u binnen 14 dagen toch graag van de overstap wenst af te zien kunt u dit laten weten aan de energieleverancier waar u het nieuwe energiecontract heeft afgesloten. Deze zal vervolgens het contract ontbinden.

Copyright © 2014-2018 Totaalbesparen.com - Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacy