Interpolis motorverzekering

Bent u op zoek naar de Interpolis motorverzekering? Vergelijk Interpolis eerst met alle andere motorverzekeraars voordat u een verzekering afsluit.

De motorverzekering van Interpolis

Interpolis is een bekende verzekeraar. U kent hen vast van de reclame “Interpolis. Glashelder.”. Wellicht zoekt u daarom ook wel naar de Interpolis motorverzekering. In Nederland bent u verplicht om een motor te verzekeren. Dat kan met de motorverzekering van Interpolis. Of dat de beste keuze is voor uw motor leest u hieronder. Let op: indien u een nieuwe motor heeft gekocht, moet u eerst de motor overschrijven. Nadat dit is gedaan, bent u officieel de eigenaar van de motor.

Dekking Interpolis motor verzekeren

Iedere verzekeraar biedt standaard drie dekkingen. Dit zijn de WA motorverzekering. Dit is de minimaal verplichte dekking. De WA beperkt casco dekking en de all risk motorverzekering. Afhankelijk van uw motor kiest u een minimale of uitgebreide dekking. De all risk dekking is het meest uitgebreid. U betaalt hiervoor de hoogste premie. Maar als u schade rijdt, dan bent u wel heel goed gedekt. Ook de schade aan uw eigen motor is met een all risk dekking gedekt. En dat is natuurlijk wel zo prettig.

Aanvullende dekkingen bij interpolis

Naast het kiezen van een basis motorverzekering, biedt Interpolis ook een aantal aanvullende dekkingen. Deze dekkingen zijn allemaal optioneel af te sluiten en dus niet verplicht. U gaat hiermee met een nog prettiger gevoel de weg op. De aanvullende dekkingen die u kunt kiezen zijn: Opzittenden verzekering, No-claim Garantie en de Voertuighulp.

interpolis motorverzekering

Motorverzekering Interpolis vergelijken

Voordat u een motorverzekering kiest, is het slim om de motorverzekering te vergelijken. Iedere verzekeraar bepaalt namelijk zelf wat zij dekt en welke premie zij hiervoor rekent. Zo kan het zijn dat u bij de ene verzekeraar een hogere premie betaalt dan bij de ander. En dan is zonde van uw geld. Let niet alleen op de premie, ook de voorwaarden zijn van belang. U wilt immers wel dat de opgelopen schade wordt gedekt.

Door vooraf de motorverzekering te vergelijken weet u ongeveer wat een motorverzekering kost. Vaak wordt uitgegaan van zo’n 15 euro per maand. Dit is echter een richtprijs en geheel afhankelijk van de motor die u heeft. Heeft u een gloednieuwe motor gekocht met veel vermogen? Dan zal de premie een stuk hoger uitvallen.

Een premie berekenen van de Interpolis motorverzekering kan via de website van de Rabobank. Via onze website kunt u geen motorverzekering van Interpolis vergelijken.

Interpolis motorverzekering afsluiten

Bent u klaar om een motorverzekering af te sluiten? Zoals gezegd is de WA dekking verplicht. Een uitgebreidere dekking mag ook. Of dat verstandig is, hangt van uw motor af. Voor wat oudere motoren of motoren met een lage dagwaarde, is de WA dekking vaak voldoende. Voor motoren die iets nieuwer zijn, de WA beperkt casco dekking. Tot slot is er de allrisk dekking voor nieuwe motoren of voor motoren met een hoge dagwaarde. De Interpolis motorverzekering afsluiten kan niet via ons. U kunt dit wel regelen via de website van de Rabobank.

Interpolis motorverzekering opzeggen

Wilt u uw motorverzekering Interpolis opzeggen? Dan regelt u dat via de Rabobank. Daar is uw motorpolis ondergebracht. Omdat wij uw polis niet kunnen inzien, kunnen wij dit niet voor u doen. Mogelijk geldt er een opzegtermijn, houd hier rekening mee.

Voordelen motor verzekeren Interpolis

Een motor verzekeren bij Interpolis biedt u als klant een aantal voordelen;

  • Indien u meerdere verzekeringen bij Interpolis afsluit krijgt u pakketkorting. Dit loopt op tot 12 procent.
  • € 0,- eigen risico bij schade en diefstal
  • 24/7 hulp van de Interpolis alarmcentrale
  • met no-claimgarantie blijft de premie gelijk na een schade

Bronnen

Voor het schrijven van deze pagina zijn de volgende bronnen gebruikt:

  •  Interpolis
  • Rabobank
  • Zeker.com
  • Rijksoverheid