Beste uitvaartverzekering

Vergelijk hier onafhankelijk de premies en sluit de beste uitvaartverzekering af. Binnen een paar minuten heeft u de beste uitvaartverzekering gevonden.

Uitvaartverzekering vergelijken

De beste uitvaartverzekering van 2021

Bij Totaalbesparen.com helpen we u graag met het vinden van de beste uitvaartverzekering in 2021. Daarom kunt u bij ons gratis en onafhankelijk de premies van verzekeraars vergelijken. Ook bieden we u veel informatie over het vinden van de beste verzekering. Onder andere uit de testen van de Consumentenbond en diverse tips.

    [inhoudsopgave]

Wat is de beste uitvaartverzekering?


De beste uitvaartverzekering is de verzekering die het beste bij uw uitvaartwensen aansluit. Omdat het gaat om persoonlijke wensen, is de beste uitvaartverzekering voor iedereen anders. Zo kiest de ene persoon voor een verzekering waar alles uit handen wordt genomen. En de andere persoon juist voor een uitvaartverzekering waarbij alle wensen in vervulling kunnen gaan. Voor de derde persoon is de beste uitvaartverzekering degene waarbij de minste premie betaalt hoeft te worden. Al met al dus geen eenduidig antwoord op de vraag “Wat is de beste uitvaartverzekering?”.

Beste uitvaartverzekering

De beste uitvaartverzekering Consumentenbond


De Consumentenbond heeft een aantal jaar onderzoek gedaan naar de beste uitvaartverzekering. Ondanks dat het laatste onderzoek in februari 2016 is uitgevoerd, kan u met de tips van de Consumentenbond wellicht wel de beste uitvaartverzekering van 2021 vinden. De Consumentenbond keek jaarlijks naar de premie en voorwaarden en vergeleek deze met elkaar. Want gebruikt u alles wel wat er geboden wordt, biedt de verzekering voldoende rendement en wat is de kwaliteit van de verzekering? De Consumentenbond onderzocht het allemaal.

Verzekeraar DELA kwam meerdere keren als beste uit de test. Met name de natura uitvaartverzekering van DELA scoorde goed met 5 uit 5 sterren. U moet de uitvaart dan wel door DELA laten verzorgen. Verzekeraar Monuta scoorde ook goed met 4 uit 5 sterren. Wie liever kiest voor een kapitaal dekking, is volgens de Consumentenbond het beste uit bij Klaverblad en DELA. Ook Yarden scoorde goed, maar daar kan sinds 2020 geen nieuwe verzekering meer gesloten worden.

Hoe vind ik de beste uitvaartverzekering?


Het vinden van de beste uitvaartverzekering is heel persoonlijk. Iedereen heeft andere wensen. Waar voor de ene persoon een lage premie doorslaggevend is, is het voor de ander van belang dat kinderen gratis zijn verzekerd. Het vinden van de beste verzekering doet u door uw wensen helder te krijgen. Wilt u een kleine uitvaart of juist een groots afscheid? Wilt u een borrel, een rouwadvertentie, bloemen en een volgauto? Aan de hand hiervan bepaalt u hoeveel geld er nodig is om dit te betalen. Dit wordt het verzekerd bedrag. Daarna kiest u een dekking. Deze leggen we later verder uit. De laatste stap is de uitvaartverzekering vergelijken. Er wordt op basis van uw wensen en gegevens een vergelijking gemaakt. Deze sluit dus aan bij uw keuzes en zorgt voor de beste uitvaartverzekering voor u. Tot slot is het het lezen van reviews ook nuttig. Klanten laten online regelmatig reviews achter met hun mening over de verzekering en verzekeraar. Dit kan u een goed beeld geven.

Welke uitvaartverzekering dekking is de beste?


Weet dekking het beste is, hangt van uw voorkeur af. Het grootste verschil is de wijze van uitkeren. Er zijn drie verschillende dekkingen, de natura-, de kapitaal- en de combinatieverzekering.
  • De beste natura uitvaartverzekering: Een natura dekking keert uit in diensten. Na overlijden schakelt de verzekeraar een uitvaartondernemer in die de uitvaart regelt. De beste natura uitvaartverzekering sluit u af bij verzekeraar DELA. DELA komt al jaren als beste uit de test van de Consumentenbond.
  • De beste kapitaal uitvaartverzekering: De kapitaal dekking keert juist wel uit in geld. Hiermee regelen uw nabestaanden zelf de uitvaart. De beste kapitaal uitvaartverzekering sluit u volgens de Consumentenbond bij Yarden. Dat kan nu niet meer. Gelukkig bieden DELA en Monuta ook goede uitvaartverzekeringen.
  • Combinatie uitvaartverzekering: De combinatie dekking is een combinatie tussen de natura- en kapitaal dekking. Deze keert voor een deel uit in diensten en een deel in geld. Een deel van de uitvaart is daarmee geregeld. Het andere deel wordt door uw dierbaren ingevuld.

De beste uitvaartverzekering afsluiten


Nu u alles weet over het vinden van de beste polis en de testen van de Consumentenbond kunt u uw eigen uitvaartverzekering afsluiten. Hieronder vindt u een overzicht van de verzekeraars de wij aanbieden.

Bronnen

Voor het schrijven van deze pagina zijn de volgende bronnen gebruikt:
  • Consumentenbond
  • WUA
  • DELA, Monuta en Yarden

Laatste update: 19 februari 2021

Let's encrypt SSL

Copyright © 2014-2021 Totaalbesparen.com - Alle rechten voorbehouden.
Zeker.com BV | Saturnusstraat 68 |1829 CZ Oudorp | KvK nummer: 75317664 | BTW nummer: NL860235907B01