Beste uitvaartverzekering

Wilt u de beste uitvaartverzekering afsluiten voor uw uitvaart? Sluit hem via ons gratis en 100% onafhankelijk. U vindt snel de beste uitvaart verzekering die bij u past.

Uitvaartverzekering vergelijken

Wat is de beste uitvaartverzekering?

De beste uitvaartverzekering is de verzekering die het beste bij uw uitvaartwensen aansluit. Omdat het gaat om persoonlijke wensen, is de beste uitvaartverzekering voor iedereen anders. Zo kiest de ene persoon voor een verzekering waar alles uit handen wordt gehaald. En de andere persoon kiest juist voor een uitvaartverzekering waarbij alle wensen in vervulling kunnen gaan. Voor de derde persoon is de beste uitvaartverzekering juist degene waarbij de minste premie betaalt dient te worden. Al met al dus geen eenduidig antwoord op de vraag “Wat is de beste uitvaartverzekering?”.

    [inhoudsopgave]


Hoe vindt u de beste uitvaartverzekering?


U vindt de beste uitvaartverzekering voor uzelf door een aantal stappen te nemen. Dit zijn:
  • het bepalen van uw uitvaart wensen
  • het verzekerd bedrag bepalen
  • de dekking kiezen
  • vergelijken

Stap 1 is dus nadenken over uw wensen. Wilt u een kleine uitvaart of juist een groots afscheid? Wilt u een borrel en diner na afloop of is een kopje koffie genoeg? Wilt u een stoet met auto’s of wellicht een koets? Door uw wensen helder te maken, kunt u bepalen hoeveel geld er nodig is om dit te betalen. Dit wordt het verzekerd bedrag. Daarna kiest u een dekking. Hierover leggen we hieronder meer uit. De laatste stap is de uitvaartverzekering vergelijken. Er wordt op basis van uw wensen en gegevens een vergelijking gemaakt. Deze sluit dus aan bij uw keuzes en zorgt voor de beste uitvaartverzekering voor u. De goedkoopste uitvaartverzekering wordt altijd bovenaan getoond.

Beste uitvaartverzekering

Reviews lezen


Door het lezen van reviews kunt u ook zien wat anderen de beste uitvaartverzekering vinden. Hier vindt u tevens reviews over de verzekeraars. Let er wel op dat mensen met een negatieve ervaring veelal een review achterlaten. Dit kan een vertekend beeld geven. Toch kunt u wel handige informatie halen uit de reviews.

Ook de klantenservice van een uitvaartverzekeraar is van belang. De beste uitvaartverzekeraar zorgt dat deze op orde is en dat u niet uren in de wachtrij staat. Als u een vraag heeft of hulp nodig hebt, dan wilt u immers snel geholpen worden.

Welke uitvaartverzekering dekking is de beste?


Zodra u een uitvaartverzekering neemt, moet u ook een dekking kiezen. Er zijn drie verschillende dekkingen, de natura-, de kapitaal- en de combinatieverzekering. Het verschil leggen we hier uit.

Natura uitvaartverzekering
Een natura dekking keert uit in diensten. Er wordt geen geld uitgekeerd. Dit houdt in dat een groot deel van de uitvaart vastligt. Deze wordt verzorgd aan de hand van de diensten die u afneemt. De uitvaart wordt geregeld door de uitvaartverzorger. De beste natura uitvaartverzekering sluit u af bij verzekeraar DELA. DELA komt al jaren als beste uit de test van de Consumentenbond.

Kapitaal uitvaartverzekering
De kapitaal dekking keert juist wel uit in geld. Hiermee kunnen nabestaanden zelf uw uitvaart verzorgen. Heeft u op het laatst een wens omtrent uw uitvaart? Dan kan deze alsnog in vervulling gaan. Nabestaanden kunnen namelijk zelf kiezen hoe zij het geld besteden. De beste kapitaal uitvaartverzekering sluit u - volgens de Consumentenbond - af bij verzekeraar Yarden. Deze komt als beste en goedkoopste uit de test.

Combinatie uitvaartverzekering
De combinatie dekking is een combinatie tussen de natura- en kapitaal dekking. Deze keert voor een deel uit in diensten en een deel in geld. Een deel van de uitvaart is daarmee geregeld. Het andere deel wordt door uw dierbaren ingevuld.

Beste uitvaartverzekering 2020


Heeft u hulp nodig in uw zoektocht naar de beste uitvaartverzekering 2020? Op onze website leest u alles over de uitvaartverzekering. Zowel wie de beste is, als wie de goedkoopste is. Ook helpen wij u met het vergelijken en de uitvaartverzekering afsluiten. Wij geven echter geen advies. Wilt u wel advies, dan kunt u contact opnemen met een adviseur.

De beste uitvaartverzekering Consumentenbond


De Consumentenbond kent u vast wel. Zij komen op voor het belang van de consument. Hiervoor voeren zij veel testen uit. Zo ook voor uitvaartverzekeringen. De laatste test die zij hebben gedaan dateert uit 2016. Vier keer hebben zij getest wie de beste uitvaartverzekering biedt. Zoals eerder gezegd komen zowel DELA als Yarden goed uit deze tests. DELA voor de beste natura uitvaartverzekering en Yarden voor de beste kapitaal uitvaartverzekering.

Uitvaartverzekering januari 2021

Copyright © 2014-2021 Totaalbesparen.com - Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacy | Sitemap