OHRA

Logo

Met de OHRA aansprakelijkheidsverzekering bent u beschermd tegen kosten ten gevolge van schade veroorzaakt aan het bezit van een ander, door u, uw kinderen of een huisdier. OHRA rekent bij het uitkeren van schade geen eigen risico en vergoedt schade oplopend tot € 2500000. Dat is hoger dan gemiddeld en ook het ontbreken van een eigen risico zorgt ervoor dat klanten de aansprakelijkheidsverzekering van OHRA beoordelen als zeer goed. Een aansprakelijkheidsverzekering bij de OHRA sluit u gemakkelijk online af of via de OHRA app. Ook wijzigingen in gezinssamenstelling geeft u gemakkelijk online door.


Dekkingen

Naast de standaard dekking van schade veroorzaakt aan het eigendom van een ander door u, een familielid of huisdier, worden ook verschillende andere schades gedekt. Zo worden schades tot een maximum van € 25.000 gedekt wanneer deze het gevolg zijn van een vriendendienst, een sport- spel situatie of schade die veroorzaakt is tijdens oppas- of logeersituaties. Schade die opzettelijk veroorzaakt wordt is nooit verzekerd. Ook schade die veroorzaakt wordt tijdens werktijd valt buiten de dekking. Hiervoor is namelijk uw werkgever verantwoordelijk. Verder wordt ook schade als gevolg van het gebruik van wapens niet vergoedt.


Overstappen naar OHRA

Wanneer u al een aansprakelijkheidsverzekering heeft, maar graag wil overstappen naar OHRA, biedt OHRA u hierbij hulp in de vorm van een stappenplan en een opzegbrief. Het enige dat u hoeft te doen is na te gaan wanneer uw huidige verzekering afloopt, de opzegbrief invullen en opsturen en de verzekering bij OHRA afsluiten per stopdatum van de oude verzekering.


Naar de website van OHRA »
Aansprakelijkheidsverzekering

OHRA contactgegevens

T: 026 400 40 40

Postadres
OHRA
Postbus 40000
6803 GA Arnhem

Let's encrypt SSL

Copyright © 2014-2021 Totaalbesparen.com - Alle rechten voorbehouden.
Zeker.com BV | Saturnusstraat 68 |1829 CZ Oudorp | KvK nummer: 75317664 | BTW nummer: NL860235907B01