OHRA aansprakelijkheids-verzekering

Bent u op zoek naar de OHRA aansprakelijkheidsverzekering? Vergelijk alle aansprakelijkheidsverzekeringen via onze handige vergelijker. Zo weet u binnen 1 minuut of de aansprakelijkheidsverzekering van OHRA de beste voor u is.
Geschreven door
geschreven door Femke Koning
Geschreven door groot
Geschreven door Femke Koning
Femke Koning is senior content specialist en is al meer dan 13 jaar werkzaam in de verzekeringsbranche. Al sinds 2008 schrijft zij over verzekeringen en alles wat daarmee te maken heeft.
Lees meer over ons schrijfproces
Controle door
gecontroleerd door Leon Schouten
Gecontroleerd door groot
Gecontroleerd door Leon Schouten op 26 april 2021
Leon Schouten is directeur van Totaalbesparen.com en werkt inmiddels ruim 14 jaar in de verzekeringswereld. Hij wordt regelmatig als expert gevraagd door journalisten vanwege zijn vakinhoudelijke kennis.
Lees meer over ons schrijfproces
Leestijd: 2 minuten
Laatste update: 22 oktober 2021

Aansprakelijkheids-verzekering OHRA

Met de OHRA aansprakelijkheidsverzekering bent u beschermd tegen kosten ten gevolge van schade veroorzaakt aan het bezit van een ander. Deze schade kunt u zelf hebben aangebracht of uw kinderen of een huisdier. 

OHRA rekent bij het uitkeren van schade geen eigen risico en vergoedt schade tot € 2.500.000. Dat is hoger dan gemiddeld en ook het ontbreken van een eigen risico zorgt ervoor dat klanten de aansprakelijkheidsverzekering van OHRA beoordelen als zeer goed. Een aansprakelijkheidsverzekering bij de OHRA sluit u gemakkelijk online af of via de OHRA app. Ook wijzigingen in gezinssamenstelling geeft u gemakkelijk online door.

OHRA aansprakelijkheidsverzekering

Voor- en nadelen van de OHRA aansprakelijkheids-verzekering

Voordelen

Nadelen

Geen eigen risico OHRA aansprakelijkheidsverzekering

Een groot voordeel van de OHRA aansprakelijkheidsverzekering is dat u er geen eigen risico betaalt. Dat houdt in dat als u een schade claimt, dat u niet eerst zelf een bedrag hoeft te betalen voordat OHRA start met uitkeren.

Dekkingen

Naast de standaard dekking van schade veroorzaakt aan het eigendom van een ander door u, een familielid of huisdier, worden ook verschillende andere schades gedekt. Zo worden schades tot een maximum van € 25.000 gedekt wanneer deze het gevolg zijn van een vriendendienst, een sport- spel situatie of schade die veroorzaakt is tijdens oppas- of logeersituaties. Schade die opzettelijk veroorzaakt wordt is nooit verzekerd. Ook schade die veroorzaakt wordt tijdens werktijd valt buiten de dekking. Hiervoor is namelijk uw werkgever verantwoordelijk. Verder wordt ook schade als gevolg van het gebruik van wapens niet vergoedt.

Andere verzekeringen van OHRA

Overstappen naar de OHRA aansprakelijkheidsverzekering

Wanneer u al een aansprakelijkheidsverzekering heeft, maar graag wil overstappen naar OHRA, biedt OHRA u hierbij hulp in de vorm van een stappenplan en een opzegbrief. Het enige dat u hoeft te doen is na te gaan wanneer uw huidige verzekering afloopt, de opzegbrief invullen en opsturen en de verzekering bij OHRA afsluiten per stopdatum van de oude verzekering.

Neem contact op met OHRA

Facebook.com/OHRANL

+31 6 20 14 06 59

Twitter.com/OHRA

026 400 40 40

Bronnen

Voor het schrijven van deze pagina zijn de volgende bronnen gebruikt:

  • Website van OHRA