Energie Direct

Energie Direct is een Nederlandse energieleverancier die elektriciteit en gas levert. Op deze pagina vertellen wij u alles over Energie Direct. Liever meteen vergelijken? Via onze vergelijker kunt u direct zien of Energie Direct bij u past.
Energie Direct

Energiedirect

Energie Direct behoort tot de prijsvechters binnen de markt, het is een voordelige energieleverancier die ervoor zorgt dat u de kosten voor stroom en/of gas flink omlaag kunt brengen. Wilt u tot honderden euro’s per jaar besparen, door binnen een paar minuten over te stappen naar Energie Direct? We presenteren u hieronder de verschillende pakketten, waarmee u eenvoudig de overstap maakt. Het kost u slechts 2 minuten van uw tijd, terwijl het aan de andere kant een flink voordeel oplevert.

Laagste prijs voor energie

Zoekt u naar een energieleverancier die doorlopend zoekt naar mogelijkheden om op de kosten te besparen en u op een meer voordelige manier van dienst te zijn? Dan vormt Energie Direct een goede keuze. U kunt er rekenen op scherpe tarieven voor stroom en voor gas, net als op lage tarieven voor de levering. Daar waar mogelijk schaaft Energie Direct steeds meer van de prijs af, waardoor de kosten regelmatig opnieuw omlaag gaan. Uiteraard hoeft u daar aan de andere kant zelf niets voor te doen, het is voldoende om zo nu en dan een vergelijking uit te voeren en binnen een paar minuten na te gaan of Energie Direct nog steeds de meest voordelige energieleverancier vormt, of dat het beter is om over te stappen.

Pakketten bij Energie Direct

U heeft bij Energie Direct de keuze uit een aantal verschillende pakketten. Het gaat bijvoorbeeld om stroom en gas met 1 jaar vast. U kunt dan rekenen op een vaste prijs voor de beide vormen van energie, die een jaar lang niet zal veranderen. Wenst u de zekerheid van een vast tarief bij Energie Direct langer te behouden? In dat geval is het verstandig om gebruik te maken van het contract voor 2 jaar. U weet dan in ieder geval zeker dat de kosten in de tussentijd niet op zullen lopen. Ten derde kunt u de kosten voor energie bij Energie Direct zelfs voor 3 jaar vastzetten, waarbij het voordeel gedurende de jaren verder op zal lopen.

Andere energieleveranciers

Online regelen bij Energiedirect

Uiteraard biedt Energie Direct u de mogelijkheid om veel van uw zaken gewoon online te regelen, zodat de energieleverancier de kosten opnieuw verder kan drukken. U kunt online uw voorschot wijzigen en de meterstanden doorgeven. Daarnaast heeft u via het online portaal bij Energie Direct eenvoudig inzicht in uw verbruik en heeft u op ieder gewenst moment de mogelijkheid om uw gegevens aan te passen. Wilt u een verhuizing doorgeven, of na enige tijd het contract verlengen? U kunt dit bij Energie Direct eenvoudig online doen. Dit betekent dat u de volledige controle heeft, terwijl u een zo laag mogelijke prijs betaalt voor uw gas en/of stroom.

Overstappen naar Energie Direct

Wilt u overstappen naar Energiedirect? Dat kan heel makkelijk via onze handige energievergelijker. Wanneer u bent overgestapt zegt Energiedirect uw oude energiecontract voor u op.

Energie Direct contactgegevens

Telefoon: 0900-3347328

Postadres
Energiedirect
Postbus 757
5201 AT Den Bosch