Greenchoice energie

Greenchoice Energie is een Nederlandse energieleverancier die elektriciteit en gas levert. Op deze pagina vertellen wij u alles over Greenchoice Energie. Liever meteen vergelijken? Via onze vergelijker kunt u direct zien of Greenchoice energie bij u past.
Greenchoice energie

Greenchoice energie

U kunt bij Greenchoice gebruik maken van verschillende voordelige energiepakketten, altijd op basis van groene energie en een aantrekkelijke korting. Wilt u bijvoorbeeld specifiek gebruik maken van windenergie, of groene energie in de meer algemene zin? U kunt de keuze maken uit een vast of een variabel tarief, op basis van een contract voor 1 of voor 3 jaar. Greenchoice biedt u daarmee een grote mate van vrijheid, uiteraard in combinatie met de nadruk op duurzame energie waarmee we het milieu zoveel mogelijk ontzien.

Bij Greenchoice regelt u uw zaken zelf

U kunt bij Greenchoice heel gemakkelijk online uw zaken regelen, u kunt er:

  • De meterstanden doorgeven
  • Het termijnbedrag aanpassen
  • Wijzigingen doorgeven

U hoeft voor de meterstanden niet langer iemand langs te laten komen. Het is voldoende om online aan te geven wat de meter aanduidt. Daarnaast kunt u zelf uw termijnbedrag aanpassen, bijvoorbeeld wanneer u merkt dat u meer of minder verbruikt dan u in eerste instantie had ingeschat. Wilt u andere wijzigingen doorgeven, zoals wanneer u gaat verhuizen? Ook dat kunt u bij Greenchoice gewoon online doen, zodat de energieleverancier de kosten zo laag mogelijk kan houden en u een scherp tarief betaalt.

Groene energie bij Greenchoice

Daarnaast ligt de nadruk bij Greenchoice heel duidelijk op groene energie, zoals de naam van de energieleverancier natuurlijk ook al aangeeft. Groen is goed en écht groene energie wint het van iedere andere beschikbare vorm. Greenchoice maakt gebruik van groene energie opgewekt uit de zon, wind, water en biomassa. Samen met haar klanten wil de energieleverancier werken aan 100% groene energie, beschikbaar voor iedereen. Om dit doel te bereiken steunt Greenchoice verschillende lokale projecten, die er samen voor zorgen dat we ook in Nederland een belangrijke omslag kunnen maken naar een meer duurzame wijze van werken.

Andere energieleveranciers

Zelf energie opwekken

Wilt u zelf energie opwekken? U heeft daar bij Greenchoice alle ruimte voor. Sterker nog, er gaat een duidelijke stimulering van de energieleverancier uit, om zelf energie op te wekken via de zon of vanuit wind. Al meer dan 10.000 klanten kiezen er bij Greenchoice voor om zelf energie op te wekken. Zij dragen op die manier hun steentje bij aan het milieu, terwijl ze daarnaast hun eigen energierekening omlaag brengen. U kunt bij Greenchoice voordelig gebruik maken van zonnepanelen om energie op te wekken, of mede-eigenaar worden van een windmolen. In die beide gevallen draagt u bij aan een meer duurzame energievoorziening, terwijl u daarnaast bespaart op de kosten van uw eigen energierekening.

Energie besparen bij Greenchoice

Wilt u energie besparen, om uw verbruik omlaag te brengen en op die manier een steentje bij te dragen? Energie besparen is eigenlijk heel eenvoudig, Greenchoice zet daarvoor een aantal handige tips op een rij. Het is bijvoorbeeld mogelijk om tot €25 per jaar te besparen door iedere dag slechts 1 minuut korter te douchen. Daarnaast is het mogelijk om voortaan op 30 graden te wassen, iets dat 40% energie scheelt ten opzichte van de huidige wasprogramma’s. De handige tips van Greenchoice zorgen er samen met de groene initiatieven voor dat het een heel duurzame energieleverancier is.

Greenchoice contact

Telefoon: 010 478 23 26

Postadres
Greenchoice
Pieter de Hoochweg 108
3024 BH Rotterdam