Essent energie

Essent Energie is een Nederlandse energieleverancier die elektriciteit en gas levert. Op deze pagina vertellen wij u alles over Essent Energie. Liever meteen vergelijken? Via onze vergelijker kunt u direct zien of Essent energie bij u past.
Essent energie

Essent energie

Essent behoort tot de grootste energieleveranciers van Nederland en kan rekenen op 95% tevreden klanten. Zoekt u naar een energieleverancier waar u kunt rekenen op een uitstekende service en waar u zo min mogelijk omkijken heeft naar de levering van stroom en gas? U betaalt er niet de laagste prijs, al staan daar aan de andere kant een aantal interessante voordelen tegenover. U kunt er rekenen op een goede klantenservice en diverse extra’s, zoals tips om energie te besparen.

Pakketten van Essent

Uiteraard heeft u bij Essent de keuze uit een aantal verschillende pakketten, op het moment dat u stroom en/of gas af wilt nemen. Zoekt u bijvoorbeeld naar een zo laag mogelijk tarief, waar u een jaar lang gebruik van kunt maken? In dat geval is de online aanbieding van Essent goed geschikt. U ontvangt een welkomstkorting, die ervoor zorgt dat u een scherpe prijs per maand betaalt.
Als alternatief kunt u gebruik maken van een contract voor 3 jaar vast, dat zorgt voor langdurige zekerheid. Bovendien krijgt u een aantrekkelijk welkomstcadeau. Het derde pakket van Essent biedt extra comfort en zorgt er met bijvoorbeeld zonnepanelen of een CV-ketel voor dat u het energieverbruik flink terug kunt brengen.

Energie besparen

Wilt u energie besparen? Ook in dat geval bent u bij Essent aan het juiste adres, u kunt er rekenen op handige tips en een slimme thermostaat. De thermostaat geeft aan welke apparaten in huis veel energie verbruiken. Daarnaast kunt u rekenen op slimme tips om uw woning te isoleren of het gebruik van stroom terug te brengen. Essent zorgt er op die manier voor dat u op termijn flink op de energierekening kunt besparen, zonder dat u daarvoor hoeft over te stappen naar een online energieleverancier.

Andere energieleveranciers

Speciaal voor klanten van Essent energie

Bent u eenmaal klant bij Essent? Dan kunt u rekenen op verschillende extra’s, die ervoor zorgen dat de service goed in orde is. Het gaat bijvoorbeeld om exclusieve klantacties, waar de Goed Geregeld Garantie de overkoepelende vorm van vormen. Het gaat om aantrekkelijke korting op geselecteerde producten waarmee u energie kunt besparen, die u voordelig in huis kunt halen. Verder kunt u gebruik maken van de VerbruiksManager van Essent en heeft u een BespaarCoach tot uw beschikking. Wilt u zelf energie opwekken of de EnergieFlits nieuwsbrief ontvangen? Essent zet alles op alles om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Online mogelijkheden Essent energie

Tenslotte kunt u bij Essent rekenen op een aantal handige online mogelijkheden, zoals het online doorgeven van de meterstanden. Er komt nauwelijks meer een medewerker aan te pas, mede dankzij de slimme meter en de online mogelijkheden van dit moment. Wilt u uw laatste rekening graag inzien, of contact opnemen door een e-mail te sturen of gebruik te maken van de verschillende sociale media? Dankzij de verschillende online mogelijkheden van Essent is het een heel moderne energieleverancier, waar u terecht kunt voor een betrouwbare levering en een uitstekende service.

Essent contactgegevens

Telefoon: 0900 1550

Postadres
Essent Retail Energie B.V. Hoofdkantoor ‘s-Hertogenbosch
Willemsplein 4
5211 AK Den Bosch