Beste motorverzekering

Een motor verzekeren is verplicht. U wilt voor uw motor natuurlijk de beste motorverzekering afsluiten. Met onze informatie is het kiezen van de beste motorverzekeraar eenvoudig. U leest alle informatie hier.

Motorverzekering vergelijken

Hoe vind ik de beste motorverzekering?

Hoe vind ik de beste motorverzekering?

U bent zuinig op uw motor en daarom wilt u hem goed verzekeren. Hiervoor zoekt u natuurlijk de beste motorverzekering. Dit doet u door de verschillende motorverzekeringen te vergelijken. Hierdoor komt u erachter welke verzekering voor u de beste is. Omdat iedere motor het beste af is met een andere dekking, is het lastig om één beste motorverzekering aan te wijzen. Bepaal voor uzelf welke dekking u belangrijk vindt en hoeveel premie u per maand wilt betalen. Start vervolgens met vergelijken en ontdek welke motorverzekeraar het best bij uw wensen aansluit. U kunt u motorverzekering direct online afsluiten. Zo kunt u snel met een gerust gevoel de weg op.
De beste motorverzekering vinden door te vergelijken


Door te vergelijken vindt u snel de verzekering die het best bij uw motor past. De motorverzekering vergelijken doet u als volgt:
  • Vul uw gegevens in, zoals uw kenteken, geboortedatum, postcode en schadevrije jaren in
  • Vul in hoeveel kilometer u per jaar rijdt
  • Kies de gewenste dekking voor uw motor
Op basis van de gegevens die u invult, wordt er een berekening gemaakt. De verzekering die het beste aansluit bij uw wensen, zoals de hoogte van de premie en de inhoud van de dekking, is de beste motorverzekering voor u. Let er op dat de goedkoopste motorverzekering niet perse de slechtste is en de duurste niet altijd de beste.

Wat is de beste motorverzekering?


Er is niet een beste motorverzekering. Voor iedere motor gelden namelijk andere premies en voorwaarden, waardoor het vinden van een goede motorverzekering voor iedereen anders is. Het hangt ook af in hoeverre u zelf risico wilt lopen. Wilt u helemaal geen risico lopen en niets zelf hoeven te betalen bij schade? Dan is voor u een All risk motorverzekering de beste keus. Andere mensen vinden het helemaal niet erg om zelf wat te betalen en kiezen voor een lagere dekking.

De Consumentenbond heeft de laatste jaren geen onderzoek gedaan naar de beste motorverzekering. Ondanks dat veel mensen hier benieuwd naar zijn, kunnen wij dus niet zeggen wat de beste motorverzekering volgens de Consumentenbond is.Wat is de beste dekking voor mijn motor?


Bij het kiezen van een goede motorverzekering is de dekking van groot belang. In Nederland bent u verplicht om een WA motorverzekering af te sluiten. Dit is een minimale dekking die alleen de schade dekt die u toebrengt aan een ander. Een uitgebreidere dekking kan ook, maar is niet verplicht. Het zorgt er wel voor dat u minder risico loopt. Zo is er de WA beperkt casco dekking. Deze dekking keert ook uit bij schade door hagel, storm, brand en diefstal. Liever helemaal geen risico lopen? Kies dan voor de allrisk motorverzekering. Deze dekking keert ook uit bij schade aan uw eigen motor. De allrisk dekking wordt met name gekozen voor nieuwe en duurdere motoren. Aanvullend kunt u vaak nog kiezen voor een no-claimbeschermer, een pechhulp dekking en een opzittenden verzekering.

Wat voor uw motor de beste dekking is, bepaalt u dus zelf. Hierin kunnen wij u niet adviseren. Start met vergelijken en bepaal op basis van de premie en de voorwaarden wat het beste bij u past.

Vergelijk motorverzekeringen

Copyright © 2014-2021 Totaalbesparen.com - Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacy | Sitemap