Beste motorverzekering

Een motor verzekeren is verplicht. U wilt voor uw motor natuurlijk de beste motorverzekering afsluiten. Met onze informatie is het kiezen van de beste eenvoudig. U leest alle informatie hier.

Motorverzekering vergelijken

Wat is de beste motorverzekering van 2021?

Wat is de beste motorverzekering van 2021?

U bent zuinig op uw motor en daarom wilt u hem goed verzekeren. Hiervoor zoekt u de beste motorverzekering. Omdat iedere motor en iedere bestuurder anders is, is er niet zoiets als één beste motorverzekering. Daarnaast hangt het er vanaf hoeveel risico u wilt nemen. Gelukkig kunt u bij ons geheel onafhankelijk de beste motorverzekeringen met elkaar vergelijken. Dat doen wij op basis van prijs én kwaliteit. Hierdoor komt u er snel achter welke verzekering het best bij uw motor past. Eentje gevonden? Dan kunt u uw motor direct verzekeren.

    [inhoudsopgave]


In 5 stappen de beste motorverzekering vinden


In deze simpele stappen vindt u snel de beste verzekering voor uw motor;
  1. Vul uw gegevens in, in de vergelijker
  2. Bepaal welke dekking voor uw motor de beste is
  3. Vergelijk op basis van prijs en kwaliteit
  4. Lees reviews van andere klanten
  5. Bepaal welke motorverzekering het beste bij u past

Hoe vind ik de beste motorverzekering?


Zoals gezegd, door te vergelijken. Heeft u dit gedaan en heeft u de premies en voorwaarden naast elkaar gelegd? Dan is er een motorverzekering als beste naar voren gekomen. Het kan nu handig zijn om reviews te lezen van andere verzekerden. Dit geeft u een beeld van de verzekeraar en de verzekering. Daarnaast is het verstandig om te bepalen hoeveel risico u wilt en kunt lopen. Wilt u helemaal geen risico lopen en niets zelf hoeven te betalen bij schade? Dan is voor u een Allrisk motorverzekering de beste keus. Hiervoor betaalt u wel een hoge premie. Andere mensen vinden het niet erg om zelf wat te betalen en kiezen voor een lagere dekking, zoals de WA of WA beperkt casco dekking.

De beste motorverzekering volgens de Consumentenbond


De Consumentenbond doet onderzoek naar verschillende onderwerpen. Zo ook naar verzekeringen. De laatste jaren is er alleen geen onderzoek gedaan naar motorverzekeringen. Ondanks dat veel mensen hier benieuwd naar zijn, kunnen wij dus niet zeggen wat de beste motorverzekering volgens de Consumentenbond is.Wat is de beste dekking voor mijn motor?


Bij het kiezen van een goede motorverzekering is de dekking van groot belang. In Nederland bent u verplicht om een WA dekking af te sluiten. Dit is een minimale dekking die alleen de schade dekt die u toebrengt aan een ander. Een uitgebreidere dekking kan ook, maar is niet verplicht. Het zorgt er wel voor dat u minder risico loopt. Zo is er de WA beperkt casco dekking. Deze dekking keert ook uit bij schade door hagel, storm, brand en diefstal. Liever helemaal geen risico lopen? Kies dan voor de allrisk dekking. Deze keert ook uit bij schade aan uw eigen motor. De allrisk dekking wordt met name gekozen voor nieuwe en duurdere motoren. Aanvullend kunt u vaak nog kiezen voor een no-claimbeschermer, een pechhulp dekking en een opzittenden verzekering.

Wat voor uw motor de beste dekking is, bepaalt u dus zelf. Hierin kunnen wij u niet adviseren. Start met vergelijken en bepaal op basis van u wensen, de premie en de voorwaarden wat het beste bij u past.

Vergelijk motorverzekeringen


Bronnen

Voor deze pagina zijn de volgende bronnen geraadpleegd:
  • Rijksoverheid
  • Zeker.com
  • Consumentenbond
Laatste update: 3 februari 2021

Let's encrypt SSL

Copyright © 2014-2021 Totaalbesparen.com - Alle rechten voorbehouden.
Zeker.com BV | Saturnusstraat 68 |1829 CZ Oudorp | KvK nummer: 75317664 | BTW nummer: NL860235907B01