Beste motorverzekering

Een motor verzekeren is verplicht. U wilt voor uw motor natuurlijk de beste motorverzekering afsluiten. Met onze informatie is het kiezen van de beste eenvoudig. U leest alle informatie hier.

Wat is de beste motorverzekering van 2022?

U bent zuinig op uw motor en daarom wilt u hem goed verzekeren. Hiervoor zoekt u de beste motorverzekering. Omdat iedere motor en iedere bestuurder anders is, is er niet zoiets als één beste motorverzekering. Daarnaast hangt het er vanaf hoeveel risico u wilt nemen. Gelukkig kunt u bij ons geheel onafhankelijk de beste motorverzekeringen met elkaar vergelijken. Dat doen wij op basis van prijs én kwaliteit. Hierdoor komt u er snel achter welke verzekering het best bij uw motor past. Eentje gevonden? Dan kunt u uw motor direct verzekeren.

In 5 stappen de beste motorverzekering vinden

In deze simpele stappen vindt u snel de beste verzekering voor uw motor;

  1. Vul uw gegevens in, in de vergelijker
  2. Bepaal welke dekking voor uw motor de beste is
  3. Vergelijk op basis van prijs en kwaliteit
  4. Lees reviews van andere klanten
  5. Bepaal welke motorverzekering het beste bij u past

Hoe vind ik de beste motorverzekering?

U vindt de beste motorverzekering door te vergelijken. Heeft u dit gedaan en heeft u de premies en voorwaarden naast elkaar gelegd? Dan is er een motorverzekering als beste naar voren gekomen. Het kan nu handig zijn om reviews te lezen van andere verzekerden. Dit geeft u een beeld van de verzekeraar en de verzekering. Daarnaast is het verstandig om te bepalen hoeveel risico u wilt en kunt lopen. Wilt u helemaal geen risico lopen en niets zelf hoeven te betalen bij schade? Dan is voor u een Allrisk motorverzekering de beste keus. 

beste motorverzekering

Wat is de beste dekking voor mijn motor?

Bij het kiezen van een goede motorverzekering is de dekking van groot belang. In Nederland bent u verplicht om een WA dekking af te sluiten. Dit is een minimale dekking die alleen de schade dekt die u toebrengt aan een ander. Een uitgebreidere dekking kan ook, maar is niet verplicht. Het zorgt er wel voor dat u minder risico loopt. Zo is er de WA beperkt casco dekking. Deze dekking keert ook uit bij schade door hagel, storm, brand en diefstal. Liever helemaal geen risico lopen? Kies dan voor de allrisk dekking. Deze keert ook uit bij schade aan uw eigen motor. De allrisk dekking wordt met name gekozen voor nieuwe en duurdere motoren. Aanvullend kunt u vaak nog kiezen voor een no-claimbeschermer, een pechhulp dekking en een opzittenden verzekering.

Wat voor uw motor de beste dekking is, bepaalt u dus zelf. Hierin kunnen wij u niet adviseren. Start met vergelijken en bepaal op basis van u wensen, de premie en de voorwaarden wat het beste bij u past.

Andere handige pagina's

Bronnen

Voor het schrijven van deze pagina zijn de volgende bronnen gebruikt:

  • Zeker.com reviews
  • Rijksoverheid
  • Consumentenbond