HEMA motorverzekering

U gaat veilig de weg op met een HEMA motorverzekering. Lees hier alles over de dekking en de voorwaarden. Verzeker uw motor direct bij HEMA.

Motorverzekering vergelijken

De HEMA motorverzekering

De HEMA motorverzekering

Wie kent de HEMA nou niet? En naast de winkel biedt de HEMA ook al jaren verzekeringen aan. En dat doen ze goed, want HEMA verzekeringen wordt met een 8,7 beoordeeld. Kiest u ook voor een HEMA motorverzekering? Wist u trouwens dat een motorverzekering in Nederland verplicht is? Iedere motor moet minimaal WA zijn verzekerd.


  [inhoudsopgave]


Dekkingen motorverzekering HEMA


Een motor verzekeren bij HEMA betekent dat u keuze heeft uit drie basis dekkingen. De WA motorverzekering, de WA beperkt casco dekking en de WA volledig casco dekking (ook wel all risk motorverzekering genoemd). Met de WA dekking is alleen schade aan een ander gedekt en hulp in Nederland. Met de WA beperkt casco dekt u daarnaast ook schade aan uw eigen motor door brand, diefstal, kortsluiting, ontploffing, storm en botsing met dieren. En ook schade aan kleding en helm. Liever een allrisk dekking? Dan dekt u daar bovenop ook nog de schade aan uw eigen motor. Ook indien de schade uw eigen schuld is.

Welke dekking u kiest is afhankelijk van uw motor. Heeft u een gloednieuwe motor? Kies dan voor de HEMA motorverzekering allrisk. Oude motoren met een lage dagwaarde verzekert u met een WA motorverzekering.

Liever volledige zekerheid? Dan kiest u daarnaast voor een aanvullende dekking. Bij de HEMA motorverzekering heeft u de keuze uit;

Voordelen motor verzekeren HEMA


Een motor verzekeren bij HEMA biedt een aantal voordelen.
 • Zo wordt HEMA verzekeringen zeer goed beoordeeld. Uit meer dan 3.500 beoordelingen scoort HEMA een 8,7.
 • Binnen 5 minuten sluit u de motorverzekering HEMA.
 • De voorwaarden leest u in begrijpelijke taal, wel zo prettig.
 • U heeft direct een hoge no-claimkorting

Motorverzekering HEMA vergelijken


Het is altijd slim om de motorverzekering te vergelijken voordat u er eentje afsluit. U komt er dan niet alleen achter of de HEMA motorverzekering wel de beste dekking biedt voor uw motor, maar krijgt ook antwoord op de vraag 'Wat kost een motorverzekering ?'. En dat is niet geheel onbelangrijk. Let overigens niet alleen op de premie. De voorwaarden zijn net zo belangrijk. U wilt immers dat de schade wel wordt vergoed en niet dat dit onder een uitzondering valt.

De motorverzekering van HEMA vergelijkt u eenvoudig via onze website. Een premie berekenen doet u als volgt:
 • Vul de volgende gegevens in: kenteken, geboortedatum, postcode en schadevrije jaren
 • Geef aan wie de regelmatige bestuurder is en hoeveel kilometer deze persoon rijdt per jaar
 • Klik op 'Premie berekenen' en vul de overige gegevens in
 • Kies de dekking
 • Er wordt nu een vergelijking voor u gemaakt
 • Onderaan de pagina vindt u de premies voor uw motorverzekering
Tevreden met de premie? Dan kunt u de HEMA motorverzekering direct afsluiten.

HEMA motorverzekering afsluiten


Iedereen die in het bezit is van een motor moet een motorverzekering afsluiten. Minimaal WA en uitgebreider mag. Wilt u een HEMA motorverzekering afsluiten? Klik dan op de oranje button hieronder en u bent direct goed verzekerd.

Direct afsluitenMotorverzekering HEMA opzeggen


Heeft u uw motor verkocht of elders een goedekopere motorverzekering gezien? Dan wilt u uw huidige verzekering opzeggen. Dat kunt u regelen via de HEMA, via uw online polismap. Wij kunnen dit helaas niet voor u regelen, omdat wij uw polis niet kunnen inzien. Let erop dat er mogelijk een opzegtermijn geldt.

Contact met de HEMA

Bij de HEMA wordt veel online geregeld. Alleen voor pech of nood kunt u bellen naar 071 - 364 1832. Andere zaken regelt u zelf via uw polismap.

Start met vergelijken

Let's encrypt SSL

Copyright © 2014-2021 Totaalbesparen.com - Alle rechten voorbehouden.
Zeker.com BV | Saturnusstraat 68 |1829 CZ Oudorp | KvK nummer: 75317664 | BTW nummer: NL860235907B01