Bel 085 3035 744 voor hulp bij overstappen

Rechtsbijstandverzekering vergelijken

Rechtsbijstandverzekering vergelijken en overstappen

Met het vergelijken van de rechtsbijstandverzekering kunt u op jaarbasis tot 150 euro besparen. Let er wel op dat u zich niet over verzekerd en onnodig gaat betalen voor een uitbreiding waarvan u nooit gebruik gaat maken. De uitbreiding werk en inkomen is bijvoorbeeld een relatief prijzige uitbreiding op de rechtsbijstandverzekering. Indien u echter binnenkort met pensioen gaat of al met pensioen bent, heeft het weinig nut deze uitbreiding toe te voegen aan de verzekering.

Start met vergelijken
1 GEGEVENS

Vul de gevraagde gegevens in

2 KEUZE

Maak een keuze uit het overzicht

3 OVERSTAPPEN

Rond de overstap af bij de gekozen leverancier

Rechtsbijstandverzekering vergelijken op Totaalbesparen.com

Om de vergelijking van rechtsbijstandverzekeringen op Totaalbesparen.com transparant en onafhankelijk te houden, hebben wij ervoor gekozen de verzekeringen van alle verzekeraars te tonen bij het gebruik van de vergelijkingsmodule. Ook de rechtsbijstandverzekeringen waarvoor wij geen vergoeding ontvangen worden getoond in het overzicht. Daarnaast komt de goedkoopste rechtsbijstandverzekering altijd bovenaan te staan. Niet de verzekeraar die het meest betaald.

Volledigheid van rechtsbijstandverzekeringen

Momenteel wordt ongeveer 90% van de verzekeraars met een aanbod in rechtsbijstandverzekeringen vergeleken op Totaalbesparen.com. Van sommige van deze verzekeraars ontvangen wij een verhoeding. Of wij wel of niet een vergoeding ontvangen voor de getoonde rechtsbijstandverzekering heeft geen enkele invloed op de ranking van de producten. De reden dat de overige 10% van de aanbieders van rechtsbijstandverzekeringen niet vermeld worden is het simpele feit dat deze verzekeraars hun prijzen willen of kunnen maken. Sommige aanbieders van de rechtsbijstandverzekering wensen bijvoorbeeld niet vermeld te worden omdat zij vrezen bij de duurste verzekeraars geplaatst te worden.

Doordat onze vergelijker vrij toegankelijk is voor aanbieders (zij beheren zelfs hen eigen pakketten en prijzen), is het overzicht zeer compleet te noemen. Indien u hiervan niet overtuigd bent bieden wij u graag een overzicht van alle vergelijkers. U kunt gerust eens een kijkje nemen bij een andere vergelijker voor rechtsbijstandverzekeringen. Een second opinion kan immers nooit kwaad als er te besparen valt.

Bekijk meer rechtsbijstandverzekering vergelijkers

Copyright © 2014-2018 Totaalbesparen.com - Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacy