InShared motorverzekering

Bent u op zoek naar de Inshared motorverzekering? Vergelijk Inshared eerst met alle andere motorverzekeraars voordat u een verzekering afsluit.

Motorverzekering Inshared

U wilt natuurlijk zo snel mogelijk de weg op met uw nieuwe motor. Dat kan, maar daarvoor moet u een aantal dingen regelen. Zo moet u de motor overschrijven. Hiermee geeft u aan dat u de officiële eigenaar bent van de motor. Daarnaast moet u de motor verplicht verzekeren. Dat kan met de InShared motorverzekering. Welke voordelen dit u biedt, leest u hieronder.

InShared motorverzekering dekkingen

Bij de motorverzekering van InShared kiest u uit drie dekkingen. Namelijk de WA dekking, de Motor op Stal dekking en de Allrisk dekking. De
WA motorverzekering is minimaal verplicht. Hiermee is de schade die u toebrengt aan een ander gedekt. Heeft u ook schade aan uw eigen motor? Dat is helaas niet gedekt met de WA dekking. Schade aan uw eigen motor is alleen gedekt met de all risk motorverzekering. Ook schade terwijl uw motor geparkeerd stond is gedekt met de allrisk dekking. Deze dekking wordt vaak gekozen door mensen die een nieuwe motor kopen of een motor bezitten die veel geld waard is.

Naast deze dekkingen kunt u zich aanvullend nog verzekeren voor de ongevallen opzittenden dekking.

Voordelen van de InShared motorverzekering

Een motor verzekeren bij InShared is een goede keus. InShared is al jaren een bekende verzekeraar die goed wordt beoordeeld door haar klanten. Een motorverzekering bij InShared biedt u ook een aantal voordelen;

 • Rijdt u een jaar geen schade, dan gaat uw premie omlaag.
 • Heeft u ook een InShared autoverzekering? Dan gelden uw schadevrije jaren van uw auto ook voor uw motorverzekering.
 • Bij een Allrisk- en Motor op Stalverzekering heeft u recht op een vergoeding voor vervangend vervoer
 • Ook accessoires (gemonteerd op de motor), zijn meeverzekerd tot € 500 en kleding tot €1000.

Motorverzekering InShared vergelijken

Voordat u een verzekering uitkiest, is het verstandig om de motorverzekering te vergelijken. U komt er dan niet alleen achter of de InShared motorverzekering wel de beste dekking biedt voor uw motor, maar krijgt ook antwoord op de vraag ‘Wat kost een motorverzekering?’.

De InShared motorverzekering vergelijken kan eenvoudig via onze website. Een premie berekenen doet u als volgt:

Stappenplan

 • Vul de volgende gegevens in: kenteken, geboortedatum, gezinssamenstelling, postcode, en schadevrije jaren
 • Geef aan wie de regelmatige bestuurder is en hoeveel kilometer deze persoon rijdt per jaar
 • Klik op ‘Ga verder’ en kies de dekking
 • Er wordt nu een vergelijking voor u gemaakt
 • Onderaan de pagina vindt u de premies voor uw motorverzekering

Tevreden met de premie? Dan kunt u de InShared motorverzekering direct afsluiten.

Motorverzekering afsluiten bij InShared

Zoals gezegd is het afsluiten van een motorverzekering verplicht. Iedereen die een motor bezit moet deze minimaal WA verzekeren. Hierdoor is schade die toegebracht wordt aan een ander altijd gedekt. Wilt u de InShared motorverzekering afsluiten? Dan kunt u dat hier eenvoudig doen.

InShared motorverzekering opzeggen

Liever uw InShared motorpolis opzeggen? Geen punt. Dit kan zowel als u uw motor heeft verkocht of omdat u elders een goedkopere motorverzekering heeft gevonden. Het opzeggen van uw huidige motorverzekering doet u rechtstreeks bij InShared via uw digitale polismap. Omdat wij uw polis niet kunnen inzien, kunnen wij hem ook niet opzeggen. Let erop dat er mogelijk een opzegtermijn geldt.

Contact met InShared

Bij InShared gaat alles online. Er is dan ook geen klantenservice die u te woord kan staan. U regelt alles zelf via de digitale polismap. Alleen voor echte noodsituaties kunt u bellen naar de alarmcentrale via +31 (0)71 364 17 62.

inshared motorverzekering

Bronnen

Voor het schrijven van deze pagina zijn de volgende bronnen gebruikt:

 •  Inshared
 • Zeker.com
 • Rijksoverheid.nl
 • RDW