Inshared

Logo

De Inshared aansprakelijkheidsverzekering biedt dekking tegen kosten die gemaakt worden doordat u of een familielid het bezit van een ander beschadigd. Naast uw familieleden zijn ook eventuele huisdieren meeverzekerd. Let er wel op dat u dient aan te geven dat u extra personen/dieren wilt meeverzekeren. Dit doet u tijdens het afsluiten van de aansprakelijkheidsverzekering. Heeft u al een aansprakelijkheidsverzekering bij Inshared? Dan kunt u nieuwe familieleden of huisdieren direct laten bijschrijven op uw polis. Hiervoor kunt u contact opnemen met Inshared.


Inshared aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

Inshared is een online verzekeraar. Ook de aansprakelijkheidsverzekering van Inshared sluit u daarom gemakkelijk en snel online af. Daarvoor gaat u naar de website van Inshared en berekend u daar uw premie. U heeft dan direct de kans om de verzekering af te sluiten. Wij raden u wel aan eerst een vergelijking te maken om te zien of u niet bij een andere verzekeraar goedkoper uit bent. Daarnaast biedt Totaalbesparen.com regelmatig exclusieve acties die niet via de verzekeraar zelf beschikbaar zijn.


Dekkingen

Met de Inshared aansprakelijkheidsverzekering bent u verzekerd tegen kosten die u maakt doordat u, een familielid of een huisdier, schade veroorzaakt aan het bezit van een ander. Binnen uw gezin wordt alleen lichamelijke schade gedekt. Wanneer uw kinderen dus elkaars spullen beschadigen, wordt hiervoor geen dekking geboden. Heeft u een aansprakelijkheidsverzekering afgesloten? Dan kunt u via digitale Verzekeringsmap gegevens bekijken en wijzigen. Hier kunt u ook kinderen en huisdieren toevoegen aan uw polis.


Naar de website van Inshared »
Aansprakelijkheidsverzekering

Inshared contactgegevens

T: Alleen online bereikbaar

Postadres
Inshared
Inshared kunt u alleen online contacteren
Naar contactformulier

Let's encrypt SSL

Copyright © 2014-2021 Totaalbesparen.com - Alle rechten voorbehouden.
Zeker.com BV | Saturnusstraat 68 |1829 CZ Oudorp | KvK nummer: 75317664 | BTW nummer: NL860235907B01