Inshared aansprakelijkheidsverzekering

Bent u op zoek naar de Inshared aansprakelijkheidsverzekering? Vergelijk alle aansprakelijkheidsverzekeringen via onze handige vergelijker. Zo weet u binnen 1 minuut of de Inshared aansprakelijkheidsverzekering de beste voor u is.
Geschreven door
geschreven door Femke Koning
Geschreven door groot
Geschreven door Femke Koning
Femke Koning is senior content specialist en is al meer dan 13 jaar werkzaam in de verzekeringsbranche. Al sinds 2008 schrijft zij over verzekeringen en alles wat daarmee te maken heeft.
Lees meer over ons schrijfproces
Controle door
gecontroleerd door Leon Schouten
Gecontroleerd door groot
Gecontroleerd door Leon Schouten op 12 april 2021
Leon Schouten is directeur van Totaalbesparen.com en werkt inmiddels ruim 14 jaar in de verzekeringswereld. Hij wordt regelmatig als expert gevraagd door journalisten vanwege zijn vakinhoudelijke kennis.
Lees meer over ons schrijfproces
Leestijd: 1 minuut
Laatste update: 26 april 2021

Aansprakelijkheidsverzekering Inshared

De Inshared aansprakelijkheidsverzekering biedt dekking tegen kosten die gemaakt worden doordat u of een familielid het bezit van een ander beschadigd. Naast uw familieleden zijn ook eventuele huisdieren meeverzekerd. Let er wel op dat u dient aan te geven dat u extra personen/dieren wilt meeverzekeren. Dit doet u tijdens het afsluiten van de aansprakelijkheidsverzekering. Heeft u al een aansprakelijkheidsverzekering bij Inshared? Dan kunt u nieuwe familieleden of huisdieren direct laten bijschrijven op uw polis. Hiervoor kunt u contact opnemen met Inshared.

Voor- en nadelen van de Inshared aansprakelijkheidsverzekering

Voordelen

Nadelen

Dekkingen

Met de Inshared aansprakelijkheidsverzekering bent u verzekerd tegen kosten die u maakt doordat u, een familielid of een huisdier, schade veroorzaakt aan het bezit van een ander. Binnen uw gezin wordt alleen lichamelijke schade gedekt. Wanneer uw kinderen dus elkaars spullen beschadigen, wordt hiervoor geen dekking geboden. Heeft u een aansprakelijkheidsverzekering afgesloten? Dan kunt u via digitale Verzekeringsmap gegevens bekijken en wijzigen. Hier kunt u ook kinderen en huisdieren toevoegen aan uw polis.

Inshared aansprakelijkheidsverzekering

Waarom de Inshared aansprakelijkheidsverzekering?

Er zijn veel verzekeraars, maar Inshared is één van de betere. De aansprakelijkheidsverzekering van Inshared heeft verschillende pluspunten. 

  1. Per schadegeval vergoedt Inshared tot maximaal €1.500.000. 
  2. Zéér lage premie
  3. Schade door uw huisdier aan spullen van iemand anders is gedekt.
  4. Heeft u kinderen? Geen probleem. Schade die veroorzaakt wordt door uw kinderen is gedekt. Uw hele gezin is meeverzekerd.

 

Andere verzekeringen van Inshared

Was deze pagina nuttig?