Inshared aansprakelijkheidsverzekering

Bent u op zoek naar de Inshared aansprakelijkheidsverzekering? Vergelijk alle aansprakelijkheidsverzekeringen via onze handige vergelijker. Zo weet u binnen 1 minuut of de Inshared aansprakelijkheidsverzekering de beste voor u is.
Geschreven door
geschreven door Femke Koning
Geschreven door groot
Geschreven door Femke Koning
Femke Koning is senior content specialist en is al meer dan 13 jaar werkzaam in de verzekeringsbranche. Al sinds 2008 schrijft zij over verzekeringen en alles wat daarmee te maken heeft.
Lees meer over ons schrijfproces
Controle door
gecontroleerd door Leon Schouten
Gecontroleerd door groot
Gecontroleerd door Leon Schouten op 12 april 2021
Leon Schouten is directeur van Totaalbesparen.com en werkt inmiddels ruim 14 jaar in de verzekeringswereld. Hij wordt regelmatig als expert gevraagd door journalisten vanwege zijn vakinhoudelijke kennis.
Lees meer over ons schrijfproces
Leestijd: 1 minuut
Laatste update: 27 augustus 2021

Aansprakelijkheidsverzekering Inshared

De Inshared aansprakelijkheidsverzekering wordt beoordeeld met een 8.3. 

De verzekering biedt dekking tegen kosten die gemaakt worden doordat u of een familielid een bezit van een ander beschadigd. Naast uw familieleden zijn ook eventuele huisdieren meeverzekerd. Tijdens het afsluiten van de verzekering geeft u aan wie er allemaal gedekt zijn op de polis. Heeft u al een aansprakelijkheidsverzekering bij Inshared? Dan kunt u nieuwe familieleden of huisdieren direct laten bijschrijven op uw polis. Hiervoor kunt u inloggen bij InShared.

Voor- en nadelen van de Inshared aansprakelijkheidsverzekering

Voordelen

Nadelen

Dekkingen

Met de Inshared aansprakelijkheidsverzekering bent u gedekt tot wel € 1.500.000. U bent hiermee verzekerd tegen de kosten die u maakt doordat u, een familielid of een huisdier, schade veroorzaakt aan het bezit van een ander. Bijvoorbeeld als u per ongeluk iets laat vallen bij een ander. 

Binnen het gezin wordt alleen lichamelijke schade gedekt. Wanneer uw kinderen dus elkaars spullen beschadigen, wordt hiervoor geen dekking geboden.

Inshared aansprakelijkheidsverzekering

Waarom de Inshared aansprakelijkheidsverzekering?

Er zijn veel verzekeraars, maar Inshared is één van de betere. Dat blijkt ook wel uit de goede beoordelingen die InShared krijgt. De aansprakelijkheidsverzekering van Inshared heeft verschillende pluspunten. 

  1. Per schadegeval dekt Inshared tot maximaal € 1.500.000. 
  2. Zeer lage premie
  3. Schade door uw huisdier aan spullen van iemand anders is gedekt.
  4. Heeft u kinderen? Geen probleem. Schade die veroorzaakt wordt door uw kinderen is gedekt. Uw hele gezin is meeverzekerd.

Andere verzekeringen van Inshared

Was deze pagina nuttig?