Centraal Beheer autoverzekering

Bent u op zoek naar de Centraal Beheer autoverzekering? Vergelijk alle autoverzekeringen via onze handige vergelijker. Zo weet u binnen 1 minuut of de Centraal Beheer autoverzekering de beste voor u is.
Geschreven door
geschreven door Saskia Oegema
Geschreven door groot
Geschreven door Saskia Oegema
Saskia Oegema is financieel tekstschrijver. En werkt onder andere in de verzekeringsbranche. Zij schrijft voor meerdere websites over verzekeringen en alles wat daarmee te maken heeft.
Lees meer over ons schrijfproces
Controle door
gecontroleerd door Femke Koning
Gecontroleerd door groot
Gecontroleerd door Femke Koning op 15 april 2021
Femke Koning is senior content specialist en is al meer dan 13 jaar werkzaam in de verzekeringsbranche. Al sinds 2008 schrijft zij over verzekeringen en alles wat daarmee te maken heeft.
Lees meer over ons schrijfproces
Leestijd: 2 minuten
Laatste update: 22 april 2021

Autoverzekering Centraal Beheer

De Centraal Beheer autoverzekering is een van de beste autoverzekeringen. Klanten geven de schadeafhandeling van deze autoverzekeraar gemiddeld een 8,3. Bij Centraal Beheer autoverzekering staan de medewerkers 24 uur per dag, zeven dagen in de week klaar om verzekerden op weg te helpen.

centraal beheer autoverzekering

Centraal Beheer autoverzekering dekkingen

Centraal Beheer biedt verschillende autoverzekeringen aan. De wa autoverzekering biedt enkel dekking tegen schade aan de auto van de tegenpartij. Schade aan het eigen voertuig wordt niet gedekt.

Daarnaast werkt Centraal Beheer met de beperkt casco autoverzekering, waarbij ook de schade aan de eigen auto beperkt vergoed wordt.

Ten slotte biedt Centraal Beheer de all risk autoverzekering aan, waarbij men verzekerd is tegen alle schadegevallen. Bij alle dekkingen van de Centraal Beheer autoverzekering hoort 24 uur per dag ondersteuning. Het is mogelijk zelf online wijzigingen door te geven, een andere auto te verzekeren, de groene kaart aan te vragen of in te zien hoeveel schadevrije jaren (no claim-korting) er zijn opgebouwd.

Centraal Beheer autoverzekering eigen risico

In de zorg is het een bekend fenomeen: het eigen risico. Het is zelfs verplicht bij zorgverzekeringen. Daarnaast kunnen verzekerden een vrijwillig eigen risico afsluiten. Hoewel er geen wettelijk eigen risico geldt voor autoverzekeringen, is het toch mogelijk vrijwillig een eigen risico te kiezen. Verzekerden kunnen een eigen risico kiezen van:

  • 0 euro
  • 150 euro
  • 300 euro

]Wanneer de verzekerde kiest voor een eigen risico van 150 of 300 euro, krijgt hij korting op de maandelijkse premie van de autoverzekering. Het is alleen mogelijk een eigen risico te kiezen bij de WA beperkt casco en Allrisk autoverzekering.

Welke Centraal Beheer autoverzekering moet ik kiezen?

De WA autoverzekering van Centraal Beheer is de meest gekozen autoverzekering door mensen die een auto van 10 jaar of ouder hebben. De WA beperkt casco autoverzekering past bij autobezitters wiens auto een leeftijd heeft tussen de 6 en 10 jaar. Net een nieuwe auto onder de zes jaar gekocht? Dan is het raadzaam de Allrisk autoverzekering van Centraal Beheer af te sluiten.

Autoverzekering Centraal Beheer contactgegevens

Telefoon: 055 579 8000
Postadres:
Postbus 9150
7300 HZ Apeldoorn