FBTO autoverzekering

FBTO autoverzekering

FBTO is een algemene verzekeraar die ook autoverzekeringen aanbiedt. De FBTO autoverzekering wordt aangeboden in drie verschillende dekkingen. Bij FBTO is de
premie van de autoverzekering voor iedereen verschillend. FBTO autoverzekering vergelijken loont dan. De hoogte van de premie is namelijk onder meer afhankelijk van de leeftijd van de auto, maar ook van de regio waar de auto rijdt en gevestigd is. Bij de FBTO autoverzekering is het mogelijk een no-claimbeschermer in te schakelen. Dat scheelt een hogere premie bij schade.


FBTO autoverzekering dekkingen

De autoverzekering van FBTO kan worden afgesloten in drie soorten. Ten eerste is men met de WA verzekering verzekerd voor schade die veroorzaakt wordt bij anderen en aan de spullen van een ander. Een WA autoverzekering is verplicht voor iedereen die een eigen auto heeft. Er geldt geen eigen risico. De verzekering geldt alleen voor schade die met de auto van de verzekerde is veroorzaakt aan de auto van de tegenpartij. Schade aan de eigen auto wordt niet vergoed. Daarom wordt deze verzekering vaak afgesloten voor auto's met een leeftijd hoger dan tien jaar. Wie ook de schade aan de eigen auto verzekerd wil hebben, maar daar niet de hoofdprijs voor wil betalen, kan kiezen voor een WA beperkt casco autoverzekering. De schade aan de eigen auto en de schade aan de auto van iemand anders wordt verzekerd. Dat betekent dat er vergoedingen zijn voor: schade aan anderen, schade aan spullen van anderen, ruitschade, diefstal en inbraak, brand-, storm- en natuurschade, schade tijdens transport per boot of vliegtuig en schade door neerstortende vliegtuigen. Niet gedekt is schade door aanrijdingen of slijtage. Ook vandalisme wordt niet vergoed. Deze verzekering wordt vooral gebruikt door eigenaren van een auto met de leeftijd tussen de 7 en 10 jaar. Bij de All Risk autoverzekering is alle schade aan de eigen auto en de auto van een ander verzekerd. Niet verzekerd is schade tijdens slipcursussen, wanneer het rijbewijs niet geldig was, eigen schuld of onder invloed rijden. De polis wordt meestal gekozen voor auto's jonger dan 6 jaar.


No-claim FBTO-autoverzekering

Bij de FBTO autoverzekering bouwt de verzekerde schadevrije jaren op. Deze schadevrije jaren zorgen ervoor dat de premie omlaag gaat. Het is mogelijk een no-claimbeschermer af te nemen tegen een meerprijs per maand. De premie wordt dan niet meteen fors hoger wanneer men schade claimt. Vergelijk FBTO autoverzekeringen om nog meer te besparen op de premie.


Schade melden bij FBTO autoverzekeringen

Schade melden kan bij FBTO uiteraard via de telefoon, maar ook gemakkelijk online via de eigen website of de app van FBTO.


Naar de website van FBTO autoverzekering »

FBTO autoverzekering vergelijken

 
Autoverzekering

FBTO autoverzekering dekking

Bij het afsluiten van een FBTO autoverzekering autoverzekering kunt u kiezen uit verschillende soorten standaard- en aanvullende dekkingen.

Voor de standaard dekking kan bij FBTO autoverzekering gekozen worden uit: WA, Casco Beperkt (WA Plus) en Casco Volledig (Allrisk).

De aanvullende dekking van FBTO autoverzekering bestaat eventueel uit: inzittenden verzekering, rechtsbijstand en pechhulp.

FBTO autoverzekering contactgegevens

T: 058 234 56 78
E: info@fbto.nl

Postadres
FBTO autoverzekering
Postbus 318
8901 BC Leeuwarden

Bonus/malus ladder FBTO autoverzekering

Onderstaand een overzicht van de FBTO autoverzekering no-claim korting vanaf het eerste jaar.

De maximale no-claim korting van FBTO autoverzekering is 75%

Schadevrije jaren Bonus/malus trede No-claim korting
1 4 50%
2 5 55%
3 6 60%
4 7 65%
5 8 68%
6 9 70%
7 10 73%
8 11 75%
9 12 75%
10 13 75%
11 14 75%
12 15 75%
13 16 75%
14 17 75%
15 18 75%
16 19 75%
17 20 75%
18 21 75%
19 22 75%
20 23 75%

Copyright © 2014-2020 Totaalbesparen.com - Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacy | Sitemap