HEMA autoverzekering

Bent u op zoek naar de HEMA autoverzekering? Vergelijk alle autoverzekeringen via onze handige vergelijker. Zo weet u binnen 1 minuut of de HEMA autoverzekering de beste voor u is.
Geschreven door
geschreven door Saskia Oegema
Geschreven door groot
Geschreven door Saskia Oegema
Saskia Oegema is financieel tekstschrijver. En werkt onder andere in de verzekeringsbranche. Zij schrijft voor meerdere websites over verzekeringen en alles wat daarmee te maken heeft.
Lees meer over ons schrijfproces
Controle door
gecontroleerd door Femke Koning
Gecontroleerd door groot
Gecontroleerd door Femke Koning op 7 april 2021
Femke Koning is senior content specialist en is al meer dan 13 jaar werkzaam in de verzekeringsbranche. Al sinds 2008 schrijft zij over verzekeringen en alles wat daarmee te maken heeft.
Lees meer over ons schrijfproces
Leestijd: 2 minuten
Laatste update: 22 april 2021

Autoverzekering HEMA

HEMA biedt sinds enkele jaren verzekeringen en andere financiële producten voor consumenten. Zoals u gewend bent van de HEMA winkels biedt HEMA de verzekeringen ook aan tegen zeer scherpe prijzen. Ook voor een autoverzekering kunt u terecht bij de HEMA. Om de kosten laag te kunnen houden heeft HEMA ervoor gekozen om geen telefonisten in te zetten maar alles online te regelen. Dat heeft als nadeel dat u niet telefonisch een HEMA autoverzekering kunt afsluiten. Het voordeel is natuurlijk dat wanneer u dat wel online doet, de prijs zeer concurrerend is.

HEMA autoverzekering

Hema autoverzekering dekkingen

HEMA biedt een autoverzekering in drie algemene varianten:

Daarnaast biedt daarnaast verschillende aanvullende verzekeringen. Ook na een ongeluk hoeft u niet perse meer te gaan betalen. HEMA biedt namelijk ook een no-claim beschermer.

HEMA aanvullende autoverzekering dekkingen

Naast de drie standaard dekkingen heeft de HEMA autoverzekering ook aanvullende dekkingen. U kunt hierbij denken aan verkeersrechtsbijstand en ongevallen inzittenden. Daarnaast biedt de HEMA echter ook een no-claim beschermer.

Autoverzekering HEMA en de no-claim beschermer

Met een no-claim beschermer stelt u uw schadevrije jaren veilig. Elk jaar wordt bekeken hoeveel schadevrije jaren u op uw naam heeft. Wanneer u schade rijdt, gaan uw schadevrije jaren naar beneden. Wanneer u geen schade rijdt en een heel jaar verzekerd bent geweest, krijgt u er een schadevrij jaar bij. Met een no-claim beschermer mag u eenmaal per verzekeringsjaar schade rijden zonder daarbij schadevrije jaren in te leveren. U betaalt daar natuurlijk wel extra premie voor.

Eigen risico HEMA autoverzekeringen

In bepaalde gevallen betaalt u bij uw HEMA autoverzekering een eigen risico. In het geval van schade aan uw auto is het eigen risico € 135 indien u de schade laat repareren bij ABS autoherstel. Laat u de auto bij een andere garage maken? Dan bedraagt het eigen risico € 300. In het geval van ruitschade kunt u deze het best laten maken bij Autotaalglas. U betaald dan geen eigen risico omdat de HEMA afspraken heeft gemaakt met Autotaalglas. Laat u de ruitschade bij een ander repareren? Dan betaald u € 135 eigen risico.

HEMA autoverzekering contactgegevens

Telefoon: Niet beschikbaar

Postadres
Leusderend 56
3832 RC Leusden