Inshared autoverzekering

Bent u op zoek naar de Inshared autoverzekering? Vergelijk alle autoverzekeringen via onze handige vergelijker. Zo weet u binnen 1 minuut of de Inshared autoverzekering de beste voor u is.
Geschreven door
geschreven door Saskia Oegema
Geschreven door groot
Geschreven door Saskia Oegema
Saskia Oegema is financieel tekstschrijver. En werkt onder andere in de verzekeringsbranche. Zij schrijft voor meerdere websites over verzekeringen en alles wat daarmee te maken heeft.
Lees meer over ons schrijfproces
Controle door
gecontroleerd door Femke Koning
Gecontroleerd door groot
Gecontroleerd door Femke Koning op 21 april 2021
Femke Koning is senior content specialist en is al meer dan 13 jaar werkzaam in de verzekeringsbranche. Al sinds 2008 schrijft zij over verzekeringen en alles wat daarmee te maken heeft.
Lees meer over ons schrijfproces
Leestijd: 2 minuten
Laatste update: 22 april 2021

Autoverzekering Inshared

De naam InShared komt u waarschijnlijk bekend voor. De reden hiervoor is de hoeveelheid reclame die deze verzekeraar op tv toont. Onder het motto ‘We all benefit’ probeert het de InShared autoverzekering aan te bieden op een nieuwe manier. Verzekerden betalen premie, net als bij andere verzekeraars, maar aan het eind van het jaar hebben verzekerden die geen schade hebben gereden recht op een teruggave. Dit geldt wel alleen indien er door andere verzekerden ook weinig schade gereden is. Een (klein) bedrag terugkrijgen is natuurlijk altijd welkom. Daarnaast komt de InShared autoverzekering in onze autoverzekering vergelijker ook zonder teruggaaf vaak al in de top 5. Let er wel op dat de positieverzekeraars in onze vergelijkingen afhankelijk is van uw voertuig.

Inshared autoverzekering

Voordelen van de InShared autoverzekering

Het grootste voordeel is toch wel de mogelijkheid om uw auto gedeeltelijk allrisk te verzekeren tegen een tarief dat erg dichtbij het tarief van de standaard WA autoverzekering ligt. Daarnaast is ook de mogelijkheid om jaarlijks een bedrag terug te kunnen krijgen leuk. Enkele andere voordelen van de InShared autoverzekering zijn het gratis vervangend vervoer bij een eventueel ongeval en het feit dat u de dagwaarde +10% van uw auto uitgekeerd krijgt mocht deze total loss raken.

InShared autoverzekering dekkingen

Bij het afsluiten van een InShared autoverzekering autoverzekering kunt u kiezen uit verschillende soorten standaard- en aanvullende dekkingen.

Voor de standaard dekking kan bij InShared autoverzekering gekozen worden uit: WA, Casco Beperkt (WA Plus) en Casco Volledig (Allrisk).

De aanvullende dekking van InShared autoverzekering bestaat eventueel uit: inzittenden verzekering, rechtsbijstand en pechhulp.

InShared allrisk autoverzekering

InShared is Nederlands eerste verzekeraar die twee typen allrisk autoverzekeringen aanbiedt. Hiervoor heeft InShared gekozen in verband met het grote prijsverschil tussen de standaard casco plus dekking en volledige casco dekking (allrisk). Een volledige allrisk verzekering is namelijk al snel tot 300% duurder dan de standaard WA variant. Bij de Inshared autoverzekering bestaat dus de mogelijkheid een gedeeltelijke allrisk af te sluiten in de vorm van een »Beperkt casco Extra» dekking. Net als bij een All Risk autoverzekering worden met deze variant ook kosten ten gevolge van een eigen fout vergoedt. Het verschil is dat met een volledige allrisk verzekering deze kosten 100% gedekt worden en met de beperkte variant slechts 50% vergoedt wordt. Voor de »Beperkt casco Extra» dekking betaald u slechts iets meer dan voor de eerdere casco plus dekking en bespaart u een aardig bedrag ten opzichte van de volledige allrisk verzekering.

InShared autoverzekering contactgegevens

Telefoon: 033-7508285
E-mail: contact@inshared.nl

Postadres
Inshared autoverzekeringen werkt uitsluitend online en heeft helaas geen postadres.