Innova energie

Innova Energie is een Nederlandse energieleverancier die elektriciteit en gas levert. Op deze pagina vertellen wij u alles over Innova Energie. Liever meteen vergelijken? Via onze vergelijker kunt u direct zien of Innova bij u past.
Innova energie

Innova energieleverancier

Innova energie is een Nederlandse energieleverancier die sinds 2010 actief is. Deze energieleverancier levert op het moment alleen energie voor het MKB en ZZP’ers. Innova profileert zich als duurzame energieleverancier voor het bedrijfsleven.

Duurzame energie van Innova

Of de duurzame energie van Innova werkelijk duurzaam is of niet moet nog bekend worden gemaakt aan de hand van een nieuw stroometiket. Wel staat vast dat deze energieleverancier niet investeert in de opwekking van duurzame energie.

Innova Energie tarieven

In onze energievergelijker kun je de energietarieven van Innova vergelijken met andere aanbieders. Maak hier een vergelijking en zie direct hoeveel u kunt besparen.

Andere energieleveranciers

Tarieven van Innova Energie

Innova biedt op dit moment drie contractvormen aan:

  1. Het variabele contract. Hierbij wordt het tarief twee keer per jaar aangepast. 
  2. Het 1 jarige contract met een vast tarief. 
  3. Innova Energie biedt ook een contract voor 3 jaar aan met een vast tarief.

Ik ga verhuizen, wat nu

Heeft u op dit moment een lopend contract bij Innova energie? Geef dan uiterlijk twee weken voor uw verhuizing het nieuwe adres door. U kunt Innova Energie telefonisch bereiken via 070 – 30 16 610.

Contactgegevens Innova energie

Adres
Oude Middenweg 85
2491AC, Den Haag
Telefoonnummer: 070-3016610