Centraal Beheer motorverzekering

Bent u op zoek naar de Centraal Beheer motorverzekering? Vergelijk Centraal Beheer eerst met alle andere motorverzekeraars voordat u een verzekering afsluit.

De motorverzekering van Centraal Beheer

Nieuwe motor gekocht? Gefeliciteerd! U moet allereerst de motor op naam zetten. Daarna dient u de motor te verzekeren. De WA motorverzekering is verplicht voor ieder voertuig. Dit is de minimale dekking. Een uitgebreide dekking kan ook. Of dit verstandig is hangt ervan af hoe nieuw uw motor is en dus hoeveel hij waard is. Een Centraal Beheer motorverzekering kiest u al voor een paar euro per maand.

Centraal Beheer motorverzekering dekkingen

Centraal Beheer biedt een aantal dekkingen. Die leggen we graag even voor u uit. De drie basis dekkingen zijn: De WA motorverzekering. Hiermee dekt u de schade die u toebrengt aan een ander. Schade aan de eigen motor is niet gedekt. Een uitgebreidere dekking kan ook, zoals de WA beperkt casco dekking en de All risk motorverzekering. Daarvoor betaalt u dan ook een hogere premie. De all risk motorverzekering wordt met name gekozen voor een nieuwe motor of voor een motor met een hoge dagwaarde. Een oude motor verzekeren met een Allrisk motorverzekering is niet gebruikelijk. U betaalt dat een hogere premie dan dat u terugkrijgt bij schade. En dat is zonde van het geld.

Kort gezegd:

 • WA motorverzekering; dekt schade die u toebrengt aan anderen.
 • WA beperkt casco verzekering; dekt schade die u toebrengt aan anderen en schade door brand of diefstal.
 • All risk motorverzekering; dekt schade die u toebrengt aan ander, schade door brand, diefstal, vandalisme en dekt de schade aan uw eigen motor.

Aanvullende dekkingen

 • No-claimbeschermer
 • Pechhulp buitenland
 • Pechhulp Nederland
 • Opzittenden verzekering
 • Rechtsbijstand Verkeer


Al deze dekkingen zijn aanvullend en dus niet verplicht. Deze dekkingen kiest u alleen indien u extra gedekt wilt zijn. Hiervoor betaalt u een hogere premie, maar zorgt voor nog meer comfort.

centraal beheer motorverzekering

Andere handige pagina's

Voordelen van de motorverzekering Centraal Beheer

Uw motor verzekeren bij Centraal Beheer? Dat biedt een aantal goede voordelen;

 • Accessoires standaard meeverzekerd (bij WA+ Beperkt Casco en All Risk)
 • Tot 3 jaar na aankoop de aanschafwaarde terug bij total loss en diefstal (bij WA+ Beperkt Casco en All Risk)
 • Centraal Beheer biedt een uitstekende service en schadeafhandeling

 

Centraal Beheer motorverzekering afsluiten

Als de vergelijking klaar is of indien u gewoon zeker weet dat u een Centraal Beheer motorverzekering wilt afsluiten, dan kan dat eenvoudig via ons. Vul de vragen in en vraag de verzekering direct aan. U kunt dan veilig de weg op met uw nieuwe motor. Wel zo fijn! Centraal Beheer houdt u op de hoogte van uw aanvraag.

Motorverzekering Centraal Beheer vergelijken

Vaak kiezen mensen ervoor om verzekeringen eerst te vergelijken voordat ze er eentje kiezen. Een gelukkig maar, want hierdoor besparen mensen veel geld! Ieder jaar kan dat oplopen tot honderden euro’s. Een motorverzekering vergelijken is dan ook erg verstandig. U weet dan snel wat een motorverzekering kost. En ook wat de Centraal Beheer verzekering kost ten opzichte van andere verzekeraars. Misschien bent u elders wel goedkoper uit. Door te vergelijken weet u dit al snel.

Stappenplan

 • Vul het kenteken, uw postcode en schadevrije jaren in
 • Vul de gegevens van de bestuurder in en of u recht heeft op korting
 • Kies de dekking en vul de overige gegevens in
 • Er wordt nu een vergelijking voor u gemaakt
 • Indien gewenst kunt u nu de motorverzekering afsluiten

Centraal Beheer motorverzekering opzeggen?

Uw motorverzekering van Centraal Beheer opzeggen? Dan kan, maar niet via ons. Wij kunnen uw polis namelijk niet inzien. Uw Centraal Beheer motorverzekering opzeggen kan via via de Mijn omgeving van Centraal Beheer. Daar past u uw gegevens eenvoudig zelf aan of bel naar de klantenservice via (055) 579 8000.

Contact met Centraal Beheer

Wilt u contact hebben met Centraal Beheer? Dan kunt u bellen naar de klantenservice. Het nummer is (055) 579 8000. U kunt daar terecht met uw vragen of inzicht in uw motorpolis. Of ga naar de website van Centraal Beheer.