Klaverblad motorverzekering

Bent u op zoek naar de Klaverblad motorverzekering? Vergelijk Klaverblad eerst met alle andere motorverzekeraars voordat u een verzekering afsluit.

De motorverzekering van Klaverblad

U bent waarschijnlijk heel zuinig op uw motor. Zodra de motor in uw bezit is, moet u een motorverzekering afsluiten. In Nederland is dat wettelijk verplicht. Dit doet u na het overschrijven van de motor. Een motorverzekering afsluiten kan onder andere bij Klaverblad. Klaverblad is een bekende verzekeraar in Nederland. U kent ze vast van de reclames op tv. Hieronder leest u alles over de Klaverblad motorverzekering.

Klaverblad motorverzekering dekkingen

Het afsluiten van een motorverzekering is verplicht. Dat geldt voor de wa motorverzekering. Deze verzekering biedt de minimale dekking. Namelijk dat de schade die u toebrengt aan een ander wordt vergoed. Schade aan uw eigen motor dus niet. De WA dekking is de goedkoopste dekking en wordt met name gesloten voor oudere motoren met een lage dagwaarde. Wilt u tevens dat schade door storm of brand en diefstal van uw motor wordt gedekt? Dan kiest u voor de WA beperkt casco dekking. De meest uitgebreide dekking is de all risk motorverzekering. Deze dekking dekt ook de schade aan uw eigen motor. Logischerwijs betaalt u voor deze dekking de hoogste premie.

Aanvullende dekkingen

Naast deze basis dekkingen kunt u bij Klaverblad ook twee aanvullende dekkingen kiezen. Dit zijn de ongevallenverzekering voor opzittenden en de verzekering voor verkeersrechtsbijstand. Deze dekkingen zijn optioneel en dus niet verplicht.

Klaverblad motorverzekering

 

Motorverzekering Klaverblad vergelijken

Voordat u een motorverzekering kiest, is het slim om de verzekering te vergelijken. Dit geldt overigens niet alleen voor de motorverzekering, maar voor alle verzekeringen. Verzekeraars bepalen namelijk zelf welke premie zij rekenen voor een verzekering. Dit zorgt ervoor dat er grote premieverschillen zijn. Vergelijken loont daarom bijna altijd. En soms zelfs forse bedragen. Denk ook eens aan het vergelijken van uw autoverzekering of energie contract.

Door vooraf een vergelijking te maken van de motorverzekering weet u ook meteen wat een motorverzekering kost. Gemiddeld wordt uitgegaan van zo’n 15 euro per maand. Dit is echter slechts een richtprijs en geheel afhankelijk van de motor die u heeft.

Een motorverzekering te vergelijken doet u als volgt:

  • Vul het kenteken, aanvullende gegevens, uw postcode en schadevrije jaren in
  • Kies de basis dekking en eventuele aanvullende dekkingen
  • Er wordt nu een vergelijking gemaakt voor uw Klaverblad motorverzekering
  • Indien gewenst kunt u nu de motorverzekering van Klaverblad afsluiten

Klaverblad motorverzekering afsluiten

Vergelijking klaar? Dan kunt u nu de motor verzekeren bij Klaverblad. U vult hiervoor de overige vragen in en vraagt de verzekering aan. Klaverblad houdt u vanaf nu op de hoogte van de aanvraag. Ook ontvangt u van hen een polisblad. Bij ons kunt u geen Klaverblad motorverzekering afsluiten. Wel kunt u een goede motorverzekering via ons afsluiten bij Centraal Beheer, Univé, InShared, OHRA en HEMA. Bij deze verzekeraars sluit u met een gerust hart een goede motorverzekering af.

Klaverblad motorverzekering opzeggen

Wilt u uw Klaverblad motorverzekering opzeggen? Dat kan. Misschien heeft u uw motor verkocht of elders een goedkopere motorverzekering gevonden. Beide geen probleem. U kunt uw huidige polis rechtstreeks bij Klaverblad opzeggen. Houd wel rekening met een eventuele opzegtermijn. Omdat wij uw polis niet kunnen inzien, kunnen wij de opzegging niet voor u regelen.

Contact met Klaverblad

Wilt u contact met Klaverblad? Bel dan naar de klantenservice via 079 – 3 204 549. U kunt daar terecht met uw vragen of inzicht in uw motorpolis.

Bronnen

Voor het schrijven van deze pagina zijn de volgende bronnen gebruikt:

  • Klaverblad
  • Zeker.com
  • Rijksoverheid