Bel 085 3035 744 voor hulp bij overstappen

Energievergelijker

Over de energievergelijker van Totaalbesparen.com

De energievergelijker van Totaalbesparen.com biedt u een overzicht van alle beschikbare energiepakketten. Ook de energieleveranciers waarvan wij geen vergoeding ontvangen voor een overstap, worden vermeld in de resultaten. Hiermee ondersteunen wij het onafhankelijk karakter van Totaalbesparen.com.

Waarom vergelijken en overstappen?

87% van de Nederlanders betaald teveel voor energie

In 2014 is een recordaantal van 12,7 procent van de Nederlandse huishoudens overgestapt van energieleverancier. Door jaarlijks over te stappen behoudt u telkens het voordeel van een vast actietarief en eventuele welkomstkorting.

Wanneer u een contract afsluit met een energieleverancier is dit contract voor een bepaalde tijd. Na het verlopen van de initiële contractperiode wordt het contract standaard overgezet naar het zogenaamde modelcontract. Het modelcontract biedt stroom en gas aan tegen een variabel tarief. Dit variabele tarief ligt een stuk hoger dan het standaard tarief van een vast contract. De overschakeling van een vast naar variabel contract gebeurd doorgaans vaak stilzwijgend. Indien u momenteel een variabel tarief betaald kan het zeer lonend zijn direct over te stappen.

Wij raden consumenten daarnaast met klem aan jaarlijks over te stappen. De overstap neemt niet meer dan 10 minuten in beslag en scheelt op jaarbasis al snel meer dan 300 euro!
Energievergelijker | Gemiddelde besparing € 250 in 2017

Energie vergelijken bij Totaalbesparen.com

Online overstappen

Via Totaalbesparen.com stapt u direct online over. Wanneer u een geschikt energiepakket hebt gevonden, kunt u deze via onze website afsluiten. Hiervoor hoeft u niet opnieuw bij de energieleverancier uw gegevens in te vullen.

14 dagen bedenktijd

Nadat u de overstap hebt afgerond, heeft u altijd 14 dagen bedenktijd. Mocht u binnen deze 14 dagen beslissen toch niet te willen overstappen? Dan kunt u dit laten weten en wordt de overstap geannuleerd.

Gratis overstapservice

De overstap wordt geheel voor u geregeld. Dit houdt in dat uw contract bij uw huidige energieleverancier ook voor u wordt opgezegd. U hoeft hier niets extra voor te doen.

Exclusieve kortingen

Onze energievergelijker toont energiepakketten die niet bij de leverancier zelf beschikbaar zijn. De getoonde kortingen zijn exclusief beschikbaar via de energievergelijker.

100% onafhankelijk

Wij maken gebruik van verschillende vergelijkingsmodules voor onze energievergelijker. Mocht blijken dat een andere vergelijker een betere prijs biedt? Dan zullen wij deze vergelijker integreren in de website. Dit kunnen wij doen doordat wij 100% onafhankelijk zijn van andere energievergelijkers en energieleveranciers.

Meer energievergelijkers

Een second-opinion kan nooit kwaad. Bekijk ook onderstaande energievergelijkers eens

Er zijn verschillende energievergelijkers actief in het vergelijken van energieprijzen. Onderstaand vindt u een overzicht van de beter bekende energievergelijkers. Deze zijn verantwoordelijk voor ongeveer 95% van de vergelijkingen online. Dit komt doordat onderstaande energievergelijkers dezelfde vergelijkingsmodule gebruiken op meerdere websites. Ook als het lijkt alsof u een verschillende energievergelijker hebt gevonden is de kans zeer groot dat de database van onderstaande vergelijkers gebruikt worden.
Energievergelijker Pricewise

Pricewise is samen met Independer een van de grootste vergelijkers van Nederland. Hoewel deze vergelijker een zeer uitgebreid aanbod heeft, zijn de prijzen die getoond worden voor de verschillende producten helaas niet lager dan bij andere vergelijkers van dezelfde producten. De database van Pricewise is een van de meest gebruikte databases voor vergelijkingswebsites. Jammer genoeg blijven de prijzen op alle websites waar hetzelfde script wordt gebruikt altijd hetzelfde. Kijk dan ook niet raar op als u Pricewise meerdere keren tegenkomt tijdens uw zoektocht.

PRIJSSCORE 95%

De database van deze vergelijker wordt gebruikt op o.a. de volgende websites:

www.consumentenbond.nl
www.energieprijzenvergelijken.com
www.onlineenergievergelijker.nl
www.energie-vergelijken.nl
www.energie123.nl
www.vergelijken-energie.com
www.energietoppers.nl
www.zelfenergievergelijken.nl
www.energiesite.nl
www.energievergelijkers.nl
Energievergelijker Energie aanbiedingen

Energie-aanbiedingen.com biedt bezoekers een handig en net overzicht van verschillende acties die momenteel lopen bij een groot aantal energieleveranciers. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een gratis iPad bij het afsluiten van een energiecontract, of een aantrekkelijke welkomstkorting bij het afsluiten van een nieuw contract.

PRIJSSCORE 92%

De database van deze vergelijker wordt gebruikt op o.a. de volgende websites:

Energievergelijker Easyswitch

Easyswitch is een redelijk bekende vergelijker op de Nederlandse markt. Easyswitch vergelijkt onder andere energie, internet, TV en bellen. Easyswitch is het moederbedrijf van o.a. Overstappen.nl en heeft dus een zeer groot aandeel van de vergelijkingsmarkt in handen. De vergelijker kan daardoor nette tarieven bieden in haar overzichten.

PRIJSSCORE 90%

De database van deze vergelijker wordt gebruikt op o.a. de volgende websites:

* Energievergelijkers
www.overstappen.nl
Energievergelijker Gaslicht.com

Gaslicht.com is Nederlands eerste energievergelijker, ontwikkeld door Ben Woldring toen hij nog op minderjarige leeftijd was. Omdat deze energievergelijker de eerste was in Nederland, heeft de website een zeer ontwikkeld karakter. Het maken van vergelijkingen is zeer snel te doen. Wat ons wel opviel is dat de energieleverancier die bovenaan komt te staan niet de goedkoopste is.

PRIJSSCORE 90%

De database van deze vergelijker wordt gebruikt op o.a. de volgende websites:

www.energiewereld.nl
Energievergelijker Independer

Independer is de grootste vergelijker van Nederland en vergelijkt alle soorten verzekeringen. Hoewel Independer scherpe prijzen biedt bij haar vergelijkingen, scoort zij toch redelijk laag met onze prijsscore. Alle prijzen zijn namelijk niet direct zichtbaar.

PRIJSSCORE 80%

De database van deze vergelijker wordt gebruikt op o.a. de volgende websites:

Dit script wordt alleen gebruikt op Independer.nl

Copyright © 2014-2017 Totaalbesparen.com - Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacy | RSS