Centraal Beheer arbeidsongeschiktheidsverzekering

Bent u op zoek naar een goede AOV? Dan is de Centraal Beheer arbeidsongeschiktheidsverzekering wellicht iets voor u. Lees hieronder alles over deze AOV.
Geschreven door
geschreven door Saskia Oegema
Geschreven door groot
Geschreven door Saskia Oegema
Saskia Oegema is financieel tekstschrijver. En werkt onder andere in de verzekeringsbranche. Zij schrijft voor meerdere websites over verzekeringen en alles wat daarmee te maken heeft.
Lees meer over ons schrijfproces
Controle door
gecontroleerd door Femke Koning
Gecontroleerd door groot
Gecontroleerd door Femke Koning op 29 april 2021
Femke Koning is senior content specialist en is al meer dan 13 jaar werkzaam in de verzekeringsbranche. Al sinds 2008 schrijft zij over verzekeringen en alles wat daarmee te maken heeft.
Lees meer over ons schrijfproces
Leestijd: 3 minuten
Laatste update: 29 april 2021

Centraal Beheer arbeidsongeschiktheidsverzekering

U krijgt als zelfstandig ondernemer in geval van arbeidsongeschiktheid geen uitkering van de overheid. U bent zelf verantwoordelijk voor een eventueel financieel vangnet. Een Centraal Beheer arbeidsongeschiktheidsverzekering is om deze reden zeker geen overbodige luxe. Wanneer u langdurig ziek bent, een ongeluk krijgt of met verlof moet vanwege zwangerschap, dan zorgt de Centraal Beheer AOV voor een maandelijkse uitkering.

De Centraal Beheer arbeidsongeschiktheidsverzekering zorgt er dan voor de een zelfstandig ondernemer niet zonder inkomen raakt. En u kunt dus gewoon uw rekeningen blijven betalen. Hoe hoog de uitkering is die u ontvangt hangt af van het verzekerde bedrag. Aan een hoger bedrag hangt echter wel een hoger maandelijks prijskaartje. De pagina gaat over de AOV van Centraal Beheer.

Altijd hulp van Centraal Beheer

U kunt ook altijd rekenen op hulp wanneer u weer aan de slag wilt. Re-integratie wordt ook volledig vergoed. Een echte ondernemer doet er altijd alles aan om zo snel mogelijk weer bezig te zijn. Het is ongelooflijk frustrerend om alles alleen te moeten doen. Maar dat hoeft niet. Met een AOV bij Centraal beheer kunt u altijd rekenen op hulp. Centraal beheer werkt ook samen met allerlei diverse bedrijfsdeskundigen. Samen kijken zij wat de mogelijkheden nog zijn. Ze kijken wat er nog wél kan. Ook krijgt u volledige hulp bij het herstel. Wanneer u echt heel graag wilt dan vindt u altijd wel een manier. En wanneer het huidige beroep niet meer gaat, dan kunt u altijd hulp verwachten bij het zoeken van een nieuwe uitdaging.

Centraal beheer arbeidsongeschiktheidsverzekering

Centraal Beheer arbeidsongeschiktheidsverzekeringen

Centraal Beheer AOV Compleet

  • Wilt u liever zelf aan de knoppen zitten wat betreft een AOV. Met een AOV compleet bij Centraal Beheer bepaalt u zelf hoe de AOV er uit ziet. De AOV loopt tot een zelfgekozen eindleeftijd. Afsluiten regelt u in dit geval ook helemaal zelf.

Centraal Beheer AOV Kort & Krachtig

  • Wanneer u niet alles hoeft te dekken, maar toch financiële zekerheid wilt dan is dit een goede optie. Financiële zekerheid is altijd prettig. Met Kort & Krachtig bij Centraal Beheer krijgt u een uitkering voor 3, 4 of 5 jaar.

Waarom een AOV afsluiten bij Centraal Beheer?

  • Twee simpele opties voor 2 verschillende soorten mensen. Met deze opties kan ook nog ruim worden gevarieerd.
  • Er staan altijd specialisten voor u klaar om te hulp te schieten. U staat dus nooit in de kou.
  • Met een Centraal Beheer arbeidsongeschiktheidsverzekering krijgt u toegang tot preventie diensten. Deze kunnen helpen arbeidsongeschiktheid te voorkomen.
  • Er is altijd sprake van een goede bereikbaarheid. Wanneer u vragen hebt kunt u altijd ergens terecht.
  • Alle voorwaarden zijn overzichtelijk weergegeven. Wanneer u op de site research zou doen, dan kunt u alle voorwaarden vinden. U weet dus altijd heel precies waar u aan toe bent.

Andere handige pagina's

AOV preventiepakket van Centraal Beheer

U wordt ook voorzien van een pakket met preventieve maatregelen. Deze kunt u nemen zodat de kans op arbeidsongeschiktheid ook flink kleiner is. U kunt onbeperkt gebruikmaken van de preventiediensten.
Soms kunt u met de kleinste aanpassingen al een hoop risico wegnemen.

Fiscaal aftrekbare premie

De hoogte van de premie kan fors zijn. Soms kunnen er hele grote bedragen in omgaan. U kunt echter wel honderden euro’s per jaar besparen. Het is het waard om in dit geval de belastingaangifte goed te regelen. De premie is namelijk fiscaal aftrekbaar. U kunt soms wel rond de 30% en soms zelfs 40% terugkrijgen via de belastingaangifte. Wanneer u in de hoogste belastingschijf zit, dan kun je soms zelfs meer dan de helft terugkrijgen. De netto premie is dus vaak veel minder hoog dan menig mens denkt.