Renault autoverzekering

Een Renault autoverzekering afsluiten? De beste keuze voor uw (nieuwe) Renault, zowel voor personen- als bedrijfswagens. Met gunstige voorwaarden, scherpe tarieven en natuurlijk de service zoals u die van het merk kent.

Autoverzekering vergelijken

Hoe vindt u de beste autoverzekering voor uw Renault?

Hoe vindt u de beste autoverzekering voor uw Renault?

Wij helpen u de verschillende autoverzekeringen voor uw Renault te vergelijken, zowel onderling als ten opzichte van de andere verzekeraars. Met de belangrijke voordelen op een rij, net als de premie die u betaalt.

Autoverzekering voor uw Renault: wat zijn de voordelen?


Benieuwd naar de voordelen van een Renault autoverzekering? We zetten de belangrijkste voor u op een rij:

  • Tot 5 jaar nieuwwaarde- of occasionwaarderegeling
  • Een nieuwe auto gekocht of een mooie occasion gevonden? De Renault autoverzekering is er met een nieuwwaarde- of occasionwaarderegeling tot 5 jaar. U krijgt de nieuwwaarde of aankoopwaarde terug bij total-loss en diefstal, in plaats van de dagwaarde.

  • Renault-dealer als aanspreekpunt
  • Is er iets aan de hand of moet er een reparatie plaatsvinden? De Renault-dealer is uw aanspreekpunt, zodat u op een vertrouwde locatie terecht kunt met uw vragen.

  • Herstel volgens fabrieksinstructies en met fabrieksgarantie
  • De dealers en monteurs kennen de belangrijke fabrieksinstructies, die ze gebruiken bij reparaties en herstel. Inclusief fabrieksgarantie, zodat u zeker weet dat het op de juiste manier gebeurt.

  • Geen eigen risico bij Renault Erkend Reparateur
  • Laat u de schade herstellen bij een Renault Erkend Reparateur? Er is geen sprake van een eigen risico, dus u kunt de schade volledig laten vergoeden.

  • Tot 30 dagen vervangend vervoer
Staat de auto bij de garage voor een reparatie of herstel? U krijgt tot 30 dagen vervangend vervoer, zodat u gewoon naar uw werk kunt.

Bovendien kunnen zowel Renault Erkend Reparateurs als bij Renault aangesloten schadebedrijven ruitschade herstellen. En moet er een reparatie plaatsvinden? Dan gebeurt dat altijd met originele onderdelen.

Renault autoverzekering: vergelijk verzekeraars


De autoverzekering van Renault is er in een aantal verschillende varianten. U kunt gebruik maken van de goedkope WA autoverzekering, waarmee u de laagste premie betaalt. En wilt u ook de schade aan uw eigen auto laten dekken, zelfs als u die zelf veroorzaakt? Dan zijn de Beperkt Casco en Volledig Casco-dekkingen meer interessant.

Tip: de WA Volledig Casco-dekking bij Renault is er in twee varianten. Met 3 of met 5 jaar nieuwwaarde- en occasionregeling. Ideaal om de auto zo goed mogelijk te verzekeren, zonder het risico dat er veel geldt bij moet als u alleen de dagwaarde uitgekeerd krijgt bij een total-loss.

U kunt de Renault autoverzekering online vergelijken. Bijvoorbeeld om een keuze te maken uit de verschillende dekkingen, net als ten opzichte van andere verzekeraars. Vergelijk de verschillende mogelijkheden en kijk zowel naar de dekking als de premie. Op die manier kiest u een autoverzekering voor uw Renault die goed past bij de manier waarop u daar gebruik van wilt maken. Zodra u er een heeft gevonden kunt u deze autoverzekering direct afsluiten. U bent dan meteen goed verzekerd en kunt veilig de weg op. De verzekeraar houdt u op de hoogte van uw aanvraag.

Vergelijkbare merken


- Audi autoverzekering
- Biro verzekering
- BMW autoverzekering
- Citroën autoverzekering
- Fiat autoverzekering
- Ford autoverzekering
- Honda autoverzekering
- Hyundai autoverzekering
- Jeep autoverzekering
- Kia autoverzekering
- Land Rover autoverzekering
- Lexus autoverzekering
- Mazda autoverzekering
- Mercedes autoverzekering
- Mini autoverzekering
- Mitsubishi autoverzekering
- Nissan autoverzekering
- Oldtimer autoverzekering
- Opel autoverzekering
- Peugeot autoverzekering
- Porsche autoverzekering
- Saab autoverzekering
- Seat autoverzekering
- Skoda autoverzekering
- Suzuki autoverzekering
- Tesla autoverzekering
- Toyota autoverzekering
- Volkswagen autoverzekering
- Volvo autoverzekering
- Youngtimer autoverzekering

Vergelijk alle autoverzekeringen

Let's encrypt SSL

Copyright © 2014-2021 Totaalbesparen.com - Alle rechten voorbehouden.
Zeker.com BV | Saturnusstraat 68 |1829 CZ Oudorp | KvK nummer: 75317664 | BTW nummer: NL860235907B01