Tesla autoverzekering

Tesla autoverzekering afsluiten? Lees hieronder de informatie en start met vergelijken. Uw Tesla verzekeren is zo geregeld.

Autoverzekering vergelijken

Tesla autoverzekering informatie

Tesla autoverzekering informatie

Heeft u een nieuwe of tweedehands Tesla gekocht? Dan moet u uw Tesla verzekeren. Omdat veel Tesla's een hoge dagwaarde hebben, stellen veel verzekeraars eisen aan de beveiliging van de auto. Dit doen zij om diefstal zoveel mogelijk te voorkomen. Bovendien kunnen er aanvullende eisen gelden, bijvoorbeeld met betrekking tot uw leeftijd. We zetten de belangrijke punten om op te letten op een rij, zodat u een autoverzekering voor uw Tesla kunt afsluiten.
    [inhoudsopgave]


Autoverzekering Tesla Model S, 3, X en Y: waarop letten?


Een Tesla autoverzekering afsluiten voor de Model S, Model 3, Model X of Model Y? Het zijn populaire auto’s, waarvoor een aantal bijzondere voorwaarden gelden:

• Beveiliging van de auto
Welke Tesla u ook rijdt, het is een relatief dure auto. Veel modellen hebben een nieuwwaarde van €50.000 of meer en een deel van de auto’s is nieuw zelfs meer dan €100.000 waard. Niet alle verzekeraars nemen genoegen met het standaard beveiliging- en volgsysteem waar Tesla gebruik van maakt. Sommigen vereisen een SCM Beveiligingssysteem Klasse 5. Pas als u dat heeft ingebouwd kunt u de Tesla autoverzekering afsluiten.

• Leeftijd: hoger dan normaal
Bent u nog jong en heeft u een mooie (nieuwe) Tesla gekocht? Sommige verzekeraars hanteren een hogere leeftijdsgrens. Pas vanaf 25 of zelfs 28 jaar kunt u de Tesla verzekeren. Op die manier voorkomen ze hogere risico’s bij jongere bestuurders.

• Geen schuld- of diefstalschade
Verzekeraars kijken graag naar uw verleden als het gaat om schuld- en diefstalschade. Heeft u daar in de afgelopen 3 jaar mee te maken gehad? Dan is het soms niet mogelijk om een Tesla autoverzekering te kiezen.

• Positief aantal schadevrije jaren
Heeft u een negatief aantal schadevrije jaren? Dan valt het niet mee om een Tesla verzekering af te sluiten. Pas als u weer een positief aantal schadevrije jaren heeft kunt u daarvoor terecht bij de meeste verzekeraars.

Tesla verzekeren: autoverzekering afsluiten


Uw Tesla verzekeren en benieuwd naar de mogelijkheden? U kunt online de autoverzekeringen vergelijken, waarbij we er rekening mee houden dat u een Tesla rijdt. En dat de bovenstaande voorwaarden de mogelijkheden eventueel beperken. Op die manier laten we zien waar u wél terecht kunt, om een Tesla autoverzekering af te sluiten.

Vergelijk de autoverzekeringen voor een Tesla met die voor andere auto’s, bijvoorbeeld als u twijfelt tussen meerdere modellen. Ontdek op die manier wat de kosten zijn om de auto te verzekeren die u op het oog heeft. Iets om rekening mee te houden als u twijfelt over de aanschaf. En rijdt u al een Tesla, die u graag goedkoper wilt verzekeren? Ook dan is het de moeite waard om de Tesla autoverzekeringen die er beschikbaar zijn met elkaar te vergelijken.

Tesla WA autoverzekering


U dient uw Tesla minimaal WA te verzekeren. Dit houdt in dat schades die u veroorzaakt aan een ander zijn gedekt. Schade aan uw eigen auto of diefstal is met de Tesla WA dekking niet verzekerd. Heeft uw Tesla een lage dagwaarde? Dan kunt u kiezen voor een WA dekking. Lees hier meer informatie over de WA autoverzekering.

Tesla WA Beperkt Casco autoverzekering


De WA Beperkt Casco dekking is iets uitgebreider. Hiermee dekt u naast de schade die u toebrengt aan een ander ook het volgende;
  • Diefstal, vandalisme en inbraak
  • Schade door storm, brand en hagel
  • Ruitschade
  • Schade door een aanrijding met een dier
Lees hier meer informatie over de WA Beperkt Casco autoverzekering.

Tesla Allrisk autoverzekering


Heeft u een gloednieuwe Tesla gekocht? Of heeft u een Tesla met een hoge dagwaarde? Dan is het verstandig om de Tesla verzekering Allrisk, ook wel volledig casco dekking genoemd, te kiezen. Hiermee dekt u tevens schade aan uw eigen Tesla en de schade die u zelf hebt veroorzaakt. Lees hier meer informatie over de Allrisk autoverzekering.

Tesla auto modellen


Tesla heeft inmiddels een aantal modellen op de markt gebracht. De meest bekende Tesla types zijn;
  • Tesla model S
  • Tesla model 3
  • Tesla model X
  • Tesla model Y
Hier vindt u een overzicht van alle Tesla modellen.

Verzekering Tesla model 3


Tesla model 3 is misschien wel de meest populaire Tesla. Zoekt u een Tesla model 3 verzekering? Start dan met het maken van een vergelijking. U ziet direct bij welke verzekeraars u terecht kunt. Bovenaan wordt de goedkoopste verzekering getoond. Deze hoeft u uiteraard niet te kiezen. Kies de beste Tesla verzekering voor uw auto door de voorwaarden en de premie te vergelijken.

Vergelijkbare merken met Tesla


Misschien heeft u ook een tweede auto die u wilt verzekeren? Kijk dan op onze andere pagina’s voor vergelijkbare merken met Tesla;
- Audi autoverzekering
- Biro verzekering
- BMW autoverzekering
- Citroën autoverzekering
- Fiat autoverzekering
- Ford autoverzekering
- Honda autoverzekering
- Hyundai autoverzekering
- Jeep autoverzekering
- Kia autoverzekering
- Land Rover autoverzekering
- Lexus autoverzekering
- Mazda autoverzekering
- Mercedes autoverzekering
- Mini autoverzekering
- Mitsubishi autoverzekering
- Nissan autoverzekering
- Oldtimer autoverzekering
- Opel autoverzekering
- Peugeot autoverzekering
- Porsche autoverzekering
- Renault autoverzekering
- Saab autoverzekering
- Seat autoverzekering
- Skoda autoverzekering
- Suzuki autoverzekering
- Toyota autoverzekering
- Volkswagen autoverzekering
- Volvo autoverzekering
- Youngtimer autoverzekering

Vergelijk alle autoverzekeringen

Let's encrypt SSL

Copyright © 2014-2021 Totaalbesparen.com - Alle rechten voorbehouden.
Zeker.com BV | Saturnusstraat 68 |1829 CZ Oudorp | KvK nummer: 75317664 | BTW nummer: NL860235907B01