Renault autoverzekering

Een Renault autoverzekering afsluiten? De beste keuze voor uw (nieuwe) Renault, zowel voor personen- als bedrijfswagens. Met gunstige voorwaarden, scherpe tarieven en natuurlijk de service zoals u die van het merk kent.

Renault autoverzekering afsluiten

Geschreven door
geschreven door Femke Koning
Geschreven door groot
Geschreven door Femke Koning
Femke Koning is senior content specialist en is al meer dan 13 jaar werkzaam in de verzekeringsbranche. Al sinds 2008 schrijft zij over verzekeringen en alles wat daarmee te maken heeft.
Lees meer over ons schrijfproces
Controle door
gecontroleerd door Leon Schouten
Gecontroleerd door groot
Gecontroleerd door Leon Schouten op 30 april 2021
Leon Schouten is directeur van Totaalbesparen.com en werkt inmiddels ruim 14 jaar in de verzekeringswereld. Hij wordt regelmatig als expert gevraagd door journalisten vanwege zijn vakinhoudelijke kennis.
Lees meer over ons schrijfproces
Leestijd: 2 minuten
Laatste update: 07 december 2023

Hoe vindt u de beste autoverzekering voor uw Renault?

Wij helpen u de verschillende autoverzekeringen voor uw Renault te vergelijken, zowel onderling als ten opzichte van de andere verzekeraars. Met de belangrijke voordelen op een rij, net als de premie die u betaalt.

Renault autoverzekering

Renault autoverzekering: vergelijk verzekeraars

De autoverzekering van Renault is er in een aantal verschillende varianten. U kunt gebruik maken van de goedkope WA autoverzekering, waarmee u de laagste premie betaalt. En wilt u ook de schade aan uw eigen auto laten dekken, zelfs als u die zelf veroorzaakt? Dan zijn de Beperkt Casco en Volledig Casco-dekkingen meer interessant.

Tip: de WA Volledig Casco-dekking bij Renault is er in twee varianten. Met 3 of met 5 jaar nieuwwaarde- en occasionregeling. Ideaal om de auto zo goed mogelijk te verzekeren, zonder het risico dat er veel geldt bij moet als u alleen de dagwaarde uitgekeerd krijgt bij een total-loss.

U kunt de Renault autoverzekering online vergelijken. Bijvoorbeeld om een keuze te maken uit de verschillende dekkingen, net als ten opzichte van andere verzekeraars. Vergelijk de verschillende mogelijkheden en kijk zowel naar de dekking als de premie. Op die manier kiest u een autoverzekering voor uw Renault die goed past bij de manier waarop u daar gebruik van wilt maken. Zodra u er een heeft gevonden kunt u deze autoverzekering direct afsluiten. U bent dan meteen goed verzekerd en kunt veilig de weg op. De verzekeraar houdt u op de hoogte van uw aanvraag.

Andere bekende automerken