Anode

Logo

Anode is een van de goedkope energieleveranciers, waar u zich eenvoudig online aan kunt melden voor de afname van stroom en/of gas. Benieuwd wat u kunt besparen en wilt u overstappen naar een voordelige leverancier van energie? Anode maakt geen dure reclames en behoort daardoor tot de minder bekende bedrijven, al levert dit voor u uiteindelijk een zo scherp mogelijke energierekening op.

Aandacht, betrouwbaar en eerlijk

Anode hecht veel waarde aan haar pluspolen, te weten:
• Aandacht
• Betrouwbaarheid
• Eerlijkheid

Anode maakt bijvoorbeeld gebruik van een 0180-nummer, dat u kunt bellen om direct een Anode Energie medewerker aan de lijn te krijgen, die u desgewenst een uitgebreide uitleg verschaft. Daarnaast kunt u altijd rekenen op een schriftelijke bevestiging van uw overeenkomst en kunt u online eenvoudig uw gegevens of het maandbedrag wijzigen.

Verder zorgt Anode ervoor dat u naadloos over kunt stappen naar deze energieleverancier, u komt geen moment zonder stroom en/of gas te zitten. Uiteraard is Anode lid van de geschillencommissie, waar u zich toe kunt wenden wanneer u er onderling niet uitkomt. Anode is een 100% Nederlandse energieleverancier en zorgt daarmee voor een betrouwbare dienstverlening, waar u zonder twijfelt op kunt rekenen.

Ook zorgt Anode voor een eerlijk aanbod van energie, op basis van een goedkoop vast en variabel tarief. Deze energieleverancier maakt daarvoor gebruik van de actuele marktsituatie, zodat u altijd zeker weet dat u niet teveel betaalt. Zoals genoemd maakt Anode geen dure reclames, u komt ze niet of nauwelijks tegen in de media. Dit komt de tarieven voor energie aan de andere kant ten goede, waardoor u daar optimaal profijt van heeft. Anode onthoudt zich van een opdringerige of vervelende benadering, in plaats daarvan kunt u rekenen op een transparante en positieve vorm van communicatie. Tenslotte zit u pas vast aan het contract bij Anode op het moment dat u dat zelf ondertekend terugstuurt, waardoor u er tot dat moment nog zonder problemen vanaf kunt.

Overstappen naar Anode

Wilt u overstappen naar Anode? U kunt dat doen in 3 eenvoudige stappen:
1. Productkeuze
2. Uw gegevens
3. Contract ondertekenen

U kunt allereerst een keuze maken uit de verschillende producten die er bij Anode beschikbaar zijn, door middel van de onderstaande vergelijking. Weet u wat u op dit moment verbruikt, of blijkt uit de vergelijking dat u eenvoudig een paar honderd euro per jaar kunt besparen? Dan is het de moeite waard om over te stappen naar Anode.

Vervolgens kunt u uw gegevens invoeren, om aan te geven wie u bent en van welk product u graag gebruik wilt maken. Het is daarnaast natuurlijk van belang om aan te geven vanaf wanneer u over wilt stappen naar Anode en welke gegevens de energieleverancier kan gebruiken voor de facturatie.

Ten derde kunt u zelf het contract downloaden bij Anode, dat u kunt uitprinten en ondertekenen. Door het contract ondertekend terug te sturen aan Anode gaat u akkoord met de voorwaarden en zal de energieleverancier de aanvraag verder in orde maken. Vanaf dat moment kunt u rekenen op de levering van stroom en/of gas voor een scherpe prijs.

Naar de website van Anode »

Anode vergelijken

Vul exact verbruik in
Direct naar resultaat
Energie

Anode stroometiket

Alle Nederlandse energieleveranciers zijn wettelijk verplicht de bronnen van energiewinning openbaar te maken. Onderstaande bronnen worden door energieleverancier Anode gebruikt voor het opwekken van energie.

Anode energiebronnen (stroometiket)

DUURZAAM 45.0%
KOLEN 17.0%
AARDGAS 32.0%
KERNENERGIE 4.0%
OVERIG 2.0%

Anode contactgegevens

T: 0180 64 44 04

Postadres
Anode Energie
Postbus 9034
3007 AA ROTTERDAM

Let's encrypt SSL

Copyright © 2014-2021 Totaalbesparen.com - Alle rechten voorbehouden.
Zeker.com BV | Saturnusstraat 68 |1829 CZ Oudorp | KvK nummer: 75317664 | BTW nummer: NL860235907B01