Audax Renewables

Audax Renewables is een Nederlandse energieleverancier die elektriciteit en gas levert. Op deze pagina vertellen wij u alles over Audax Renewables. Liever meteen vergelijken? Via onze vergelijker kunt u direct zien of Audax Renewables bij u past.

Audax Renewables

Audax Renewables is een Nederlandse energieleverancier die in eerste instantie energie leverde aan bedrijven. Het is tegenwoordig ook voor consumenten mogelijk energie af te nemen bij deze energieleverancier.

Duurzame energie van Audax Renewables

Hoewel Audax Renewables claimt alleen groene energie te leveren is dit niet het geval. De geleverde stroom bestaat voor maar liefst 98% uit energie opgewekt door middel van waterkracht. Het opkopen van vergroenende certificaten uit het buitenland op energie uit waterkracht is een bekende methode om grijze stroom als groen te kunnen verkopen. U kunt er dus gerust vanuit gaan dat de stroom geleverd door Audax Renewables voor nog geen 10% echt groen is.

Audax Renewables zakelijk

Audax Renewables richt zich vooral op energiecontracten voor de zakelijke markt. Naast de levering van zakelijke elektriciteit en gas krijgt u ook veel informatie over besparingsmogelijkheden. Het bedrijf denkt mee met de consument.

Andere energieleveranciers

Audax Renewables tarieven

Audax Renewables biedt zowel zakelijke tarieven tarieven voor particulieren. Wilt u weten of de Audax Renewablestarieven voor u het voordeligst zijn? Maak dan snel een vergelijking via onze handige energievergelijker.

Audax Renewables opzeggen

Heeft u op dit moment een contract bij Audax Renewables en wilt u die opzeggen? Hou dan rekening met een opzegtermijn. Meestal is de opzegtermijn 30 dagen. Vraag dit echter altijd voor de zekerheid nog even na bij Audax Renewables.

Audax Renewables contact

Telefoon: 088 – 08 09 000

Postadres
Audax Renewables
Postbus 1094
1000 BB AMSTERDAM