Delta energie

Delta Energie is een Nederlandse energieleverancier die elektriciteit en gas levert. Op deze pagina vertellen wij u alles over Delta Energie. Liever meteen vergelijken? Via onze vergelijker kunt u direct zien of Delta energie bij u past.
Delta Energie

Energieleverancier Delta Energie

Delta energie behoort tot de goedkope energieleveranciers, die u bovendien kan helpen te besparen op uw energiekosten. Wilt u gebruik maken van zonnepanelen, of zorgen voor een meer zuinige CV-ketel? U kunt die bij Delta energie kopen of huren, wanneer u een energiecontract afneemt waarmee u tot honderden euro’s op de energierekening kunt besparen. U kunt hieronder de verschillende pakketten van Delta bekijken, waarbij u kunt kiezen uit een vast of variabel tarief.

Voordelen van Delta energie

Benieuwd naar de voordelen van Delta, een van de minder bekende energiebedrijven die zo min mogelijk uitgeeft aan dure campagnes op radio en televisie? Delta energie staat voor:

  • Een hoge klantwaardering
  • Eerlijke en scherpe prijzen
  • Bijna 100 jaar ervaring
  • Een gratis en eenvoudige overstap

Overstappen naar Delta energie

Wilt u overstappen naar Delta en bent u benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Het is voldoende om hieronder een keuze te maken uit de verschillende pakketten en online uw gegevens door te geven. Delta gaat hier direct mee aan de slag en maakt uw huidige leverancier kenbaar dat u binnenkort wilt overstappen van energieleverancier. U heeft zelf geen omkijken naar de overstap, Delta zorgt ervoor dat u dit naadloos kunt doen. U komt geen moment zonder stroom en/of gas te zitten, u merkt de overstap pas op het moment dat u een lagere energierekening betaalt.

Andere energieleveranciers

Energiebewust en comfortabel wonen

Delta maakt het mogelijk om heel energiebewust en toch comfortabel te wonen. De energieleverancier helpt u bij het slim besparen op de energiekosten, door gebruik te maken van DeltaComfort. Dit betekent dat u zelf in staat bent om energieslurpers op te sporen, zodat u die vaker uit kunt schakelen of kunt vervangen door meer energiezuinige alternatieven. Daarnaast zorgt u er met DeltaComfort voor dat u meer inzicht krijgt in uw energieverbruik, wat bijdraagt aan de uiteindelijke controle. Uiteraard is DeltaComfort ook op afstand te bedienen via een smartphone, laptop of tablet, zodat u er altijd de beschikking over heeft en u de controle kunt voeren over uw woning.

Hoge klantwaardering en scherpe prijzen

De hoge klantwaardering bij Delta laat zien dat de energieleverancier de zaken goed op orde heeft en u er als consument of zakelijke afnemer uitstekend terecht kunt. Klanten zijn zeer te spreken over de service en de betrouwbaarheid van de levering, twee belangrijke elementen met betrekking tot stroom en gas.

Bovendien maakt Delta gebruik van eerlijke en scherpe prijzen, die op een zeer transparante wijze worden aangegeven. Dit betekent dat u goed weet waar u aan toe bent en u achteraf niet voor vervelende verrassingen komt te staan. In plaats daarvan kunt u zowel de leveringskosten als het energietarief op voorhand bekijken, net als de invloed van de verschillende belastingen en de heffingskorting voor energie.

Verhuizen

Bent u op dit moment klant bij Delta energie en gaat u verhuizen? Vergelijk dan eerst opnieuw uw energiecontract via onze handige energievergelijker. Zo weet u binnen 1 minuut of Delta energie nog steeds de goedkoopste aanbieder voor u is.

Delta energie opzeggen

Wanneer u overstapt via onze website naar een nieuwe energieleverancier hoeft u zelf uw contract bij Delta niet op te zeggen. De nieuwe energieleverancier regelt dit voor u.

Delta energie contact

U kunt op verschillende manieren contact opnemen met Delta. 

E-mail: info@deltaenergie.nl
Klantenservice consument: 0118 22 55 00
Klantenservice zakelijk: 0118 88 38 38
Post: postbus 5048, 4330 KA Middelburg.