DGB Energie

DGB Energie is een Nederlandse energieleverancier die elektriciteit en gas levert. Op deze pagina vertellen wij u alles over DGB Energie. Liever meteen vergelijken? Via onze vergelijker kunt u direct zien of DGB energie bij u past.
DGB Energie

Energieleverancier DGB energie

DGB Energie biedt verschillende voordelige energiepakketten, voor stroom en/of gas. Wilt u maximaal besparen op uw energierekening? U kunt hieronder de pakketten bekijken en direct overstappen, DGB Energie zorgt ervoor dat dit zo soepel mogelijk verloopt.

DGB Energie is de groene belangenbehartiger, die zorgt voor eerlijke energie. Dat betekent onder andere dat de energie 100% groen is, zodat u een maximale bijdrage kunt leveren aan een beter milieu voor ons allemaal. Tegelijkertijd zorgt de energieleverancier ervoor dat u eenvoudig op de kosten kunt besparen, u betaalt aan het eind van het jaar een lagere energierekening.

Energietarieven DGB Energie

Dit heeft vooral te maken met de lage vaste tarieven die u bij DGB Energie betaalt, afhankelijk van de duur van het contract. Wenst u een maximale flexibiliteit? U kunt er een contract afsluiten voor 1 jaar. Wilt u maximaal besparen op de kosten voor stroom en gas? U kunt een contract afsluiten voor 2 of 3 jaar, waarmee u zorgt voor een besparing van enkele tientjes extra per jaar. Bovendien heeft u dan meerdere jaren de zekerheid van een vast tarief, u krijgt bij DGB Energie dan niet te maken met eventuele stijgingen van de kosten.

100% groene stroom

Bovendien maakt u bij DGB Energie in alle gevallen gebruik van 100% groene stroom. Dat betekent dat DGB Energie de stroom groen voor u opwekt of inkoopt, om het milieu zoveel mogelijk te ontzien. Verbeter de wereld, begin bij uzelf; dat is het motto dat de energieleverancier hanteert om zoveel mogelijk mensen te bewegen op een duurzame manier stroom af te nemen. We kunnen stroom opwekken met windmolens, uit bio-afval en door middel van zonnepanelen, zodat we minder afhankelijk zijn van de bekende fossiele brandstoffen met een grote schadelijke invloed op het milieu.

Andere energieleveranciers

Overstappen naar DGB Energie

Wilt u overstappen naar DGB Energie en bent u benieuwd wat daarbij komt kijken? U kunt zich aanmelden, door een keuze te maken uit de onderstaande pakketten. Vervolgens ontvangt u van DGB Energie een bevestiging, op basis van de gegevens zoals u die heeft ingevoerd. Uiteraard heeft u gewoon 14 dagen bedenktijd en zorgt de energieleverancier ervoor dat u uw oude contract zelf niet op hoeft te zeggen. U ontvangt van uw huidige energieleverancier vervolgens een eindafrekening, zodat u vanaf dat moment voordelig gebruik kunt gaan maken van stroom en gas bij DGB Energie.

DGB Energie contact

Telefoon: 0523-683339

Postadres
DGB Energie B.V.
Lange Spruit 1A
7773 NE Hardenberg