Main energie

Main Energie is een Nederlandse energieleverancier die elektriciteit en gas levert. Op deze pagina vertellen wij u alles over Main Energie. Liever meteen vergelijken? Via onze vergelijker kunt u direct zien of Main energie bij u past.
Main energie
Leestijd: 1 minuut

Main energie

Main Energie is een Nederlandse energieleverancier die in eerste instantie energie leverde aan bedrijven. Het is tegenwoordig ook voor consumenten mogelijk energie af te nemen bij deze energieleverancier.

Duurzame energie van Main Energie

Hoewel Main Energie claimt alleen groene energie te leveren is dit niet het geval. De geleverde stroom bestaat voor maar liefst 98% uit energie opgewekt door middel van waterkracht. Het opkopen van vergroenende certificaten uit het buitenland op energie uit waterkracht is een bekende methode om grijze stroom als groen te kunnen verkopen. U kunt er dus gerust vanuit gaan dat de stroom geleverd door Main Energie voor nog geen 10% echt groen is.

MAIN Energie zakelijk

Main energie richt zich vooral op energiecontracten voor de zakelijke markt. Naast de levering van zakelijke elektriciteit en gas krijgt u ook veel informatie over besparingsmogelijkheden. Het bedrijf denkt mee met de consument.

Andere energieleveranciers

MAIN Energie tarieven

MAIN Energie biedt zowel zakelijke tarieven tarieven voor particulieren. Wilt u weten of de main energietarieven voor u het voordeligst zijn? Maak dan snel een vergelijking via onze handige energievergelijker.

MAIN Energie opzeggen

Heeft u op dit moment een contract bij Main energie en wilt u die opzeggen? Hou dan rekening met een opzegtermijn. Meestal is de opzegtermijn 30 dagen. Vraag dit echter altijd voor de zekerheid nog even na bij Main energie.

Main Energie contact

Telefoon: 088 – 08 09 000

Postadres
MAIN Energie
Postbus 1094
1000 BB AMSTERDAM

Main energie