iPad verzekeren

Om te voorkomen dat u schade aan de iPad zelf moet betalen, kunt u een iPad verzekering nemen. Een iPad verzekeren biedt dekking tegen onverwachtse kosten door schade, verlies en diefstal.

iPad verzekering vergelijken
 1. [inhoudsopgave]

Wat is een iPad verzekering?

De iPad: tegenwoordig heeft iedereen er wel een. Deze tablet wordt door mensen van alle leeftijden gebruikt. Van kinderen tot aan pubers en van volwassenen tot aan hoogbejaarden. De iPad is enorm populair en dat is ook niet zo gek! Deze apparaten bieden tal van mogelijkheden en kunnen voor van alles en nog wat worden gebruikt. Heeft u ook zo’n mooie iPad? En wordt deze veel gebruikt? Dan is het aan te raden om eens te kijken of uw iPad verzekeren iets voor u is. Met behulp van een iPad verzekering bent u namelijk verzekerd tegen onverwachtse hoge kosten door schade aan uw iPad, door verlies of door diefstal.

De iPad verzekering vergelijken

U wilt uw iPad verzekeren? Dan komt u er al snel achter dat er veel verschillende aanbieders op de markt zijn. Hoe weet u nu welke tablet verzekering de beste is? Dankzij onze ruime ervaring in de verzekeringsbranche begrijpen wij heel goed dat het afsluiten van een nieuwe verzekering enige twijfels bij u kan oproepen. Omdat er zoveel mogelijkheden zijn, kan het enorm lonen om de verschillende iPad verzekeringen met elkaar te vergelijken. Wilt u een iPad verzekering vergelijken? Dan geven wij van Totaalbesparen.com u graag een paar tips! Op onze website kunt u heel eenvoudige de verschillende tablet verzekeringen met elkaar vergelijken. Onze vergelijkingsmodule is namelijk compleet onafhankelijk waardoor u gegarandeerd de beste én goedkoopste iPad verzekering vindt.

Verzekering iPad aandachtspunten

Een iPad verzekeren kunt u makkelijk en snel online regelen. In onze vergelijkingsmodule zijn alle aanbieders van de verschillende tablet verzekeringen opgenomen. Door middel van een vergelijking, kunt u snel zien welke verzekering het beste bij uw huidige situatie past. Wilt u de verschillende iPad verzekeringen met elkaar vergelijken? Let dan vooral op de volgende punten:

 • Niet teveel betalen
 • Voldoende dekking
 • Eigen risico
 • Schadeafhandeling

iPad verzekering maandelijkse premie

Sluit u een iPad verzekering af? Dan moet u zoals bij alle andere verzekeringen een maandelijkse premie betalen. Hier komt u helaas niet onderuit, maar u wilt natuurlijk ook niet teveel betalen. Daarom loont het om de verschillende iPad verzekeringen met elkaar te vergelijken op Totaalbesparen.com. De hoogte van de maandelijkse premie wordt bepaald door:

 • De hoogte van het risico op schade, verlies of diefstal
 • Aanschafwaarde van de tablet
 • De dekkingsgraad van de iPad verzekering
 • De hoogte van het eigen risico
 • Assurantiebelasting
 • Eventuele afsluitkosten
ipad verzekeren

Het risico op schade, verlies of diefstal

De hoogte van de maandelijkse premie hangt af van het risico op schade, verlies of diefstal. Bij het afsluiten van een iPad verzekering geldt over het algemeen: hoe groter de kans op schade, verlies op diefstal, hoe hoger de maandelijkse premie zal zijn. Hierin speelt ook de aanschafwaarde van uw tablet een rol. Heeft u de nieuwste iPad gekocht? Dan ligt de aanschafwaarde vele malen hoger dan wanneer u een ouder, wellicht tweedehands, model heeft aangeschaft. Gaat uw nieuwe iPad kapot? Dan zijn de schadekosten aan een nieuw model iPad natuurlijk vele malen hoger dan aan een oud, tweedehands model. Hierdoor verschilt de hoogte van de maandelijkse premie die u betaalt voor een iPad verzekering.

Verzekering iPad dekking

Bij het afsluiten van een tablet verzekering krijgt u de vraag tegen welke schade u zich wil verzekeren. Hoe meer u zichzelf wilt indekken, hoe hoger de maandelijkse premie wordt. Wordt uw tablet veel door uw kinderen gebruikt? Dan zit een ongelukje natuurlijk in een klein hoekje. De meest voorkomende schade aan iPad is schade door vallen. Hierdoor kunnen er al snel grote barsten in het scherm ontstaan waardoor u uw iPad niet meer te gebruiken is. Wanneer u uw iPad wilt laten verzekeren voor valschade, is het belangrijk om te achterhalen of uw verzekeraar schade dekt door valschade door uw eigen schuld of door schuld van een ander. Daarnaast houdt u rekening met het feit dat veel verzekeraars onderscheid maken in schade ontstaan in uw eigen huis of schade ontstaan buitenshuis.

Schade aan behuizing

Daarnaast kunt u uw tablet laten verzekeren voor schade aan de behuizing, zoals deukjes en krassen. De standaard iPad verzekering biedt hier namelijk in veel gevallen geen dekking tegen. Wilt u uw iPad wel laten verzekeren tegen schade aan de behuizing? Dan moet u in veel gevallen een aanvullende iPad verzekering afsluiten.

Diefstal van uw iPad

Wanneer uw iPad wordt gestolen, dan zult u erg blij zijn dat u een iPad verzekering heeft afgesloten. Echter, dekking bij diefstal zit in veel gevallen niet standaard in het verzekeringspakket. Houd er dus rekening mee dat u de kosten door diefstel aanvullend moet verzekeren. Hierbij is het belangrijk om uit te zoeken of u de nieuwaarde of de dagwaarde van uw iPad krijgt uitgekeerd. De nieuwaarde is de aanschafwaarde en de dagwaarde is de waarde van uw iPad op het moment dat deze is gestolen. Bovendien keren sommige verzekeraars in natura uit. Dit betekent dat u geen bedrag krijgt uitgekeerd, maar een ander toestel ontvangt.

Let bij het afsluiten van de iPad verzekering daarom op de polisvoorwaarden omtrent:

 • Valschade
 • Schade aan behuizing
 • Verlies of diefstal
ipad verzekering

Eigen risico iPad verzekeren

Wanneer u uw iPad wilt verzekeren, dan krijgt u altijd te maken met het eigen risico. Het eigen risico is het bedrag dat u uit eigen portemonnee moet betalen wanneer u aanspraak wilt maken op uw verzekering. De hoogte van het eigen risico verschilt per iPad verzekering. Wilt u de goedkoopste iPad verzekering? Dan krijgt u te maken met een hoger eigen risico. Over het algemeen is de regel namelijk: hoe hoger het eigen risico, hoe lager de maandelijkse premie. Wilt u een goedkope iPad verzekering? Maar wilt u een niet te hoog eigen risico? Dan is het aan te raden om een middenweg te nemen om zo de beste iPad verzekering af te sluiten. De hoogte van het eigen risico varieert bij de meeste verzekeraars tussen de €25 en €100 per schadeclaim.

iPad verzekering assurantiebelasting en afsluitkosten

U wilt een iPad verzekering afsluiten? Dan krijgt u ook te maken met assurantiebelasting. Dit is namelijk de belasting op verzekeringen. Gelukkig hoeft u deze belasting niet zelf aan te geven, maar wordt deze simpelweg doorberekend in de maandelijkse premie. In onze verzekeringsvergelijker zijn deze kosten al doorgevoerd. Sluit u een iPad verzekering af? Dan is de maandelijkse premie die u in onze vergelijkingstool ziet staan ook echt de premie die u betaalt. Daarnaast worden er door veel verzekeraars afsluitkosten in rekening gebracht. Dit zijn de kosten die worden gemaakt door administratieve werkzaamheden ten gevolg van het afsluiten van een nieuwe iPad verzekering. Deze kosten zijn eenmalig en kunnen per verzekeraar verschillen.

Schadeafhandeling iPad verzekering

Wanneer u aanspraak wilt maken op uw verzekering iPad, dan is het belangrijk om te weten hoe de schadeafhandeling in zijn werk gaat. Voordat u een tablet verzekering afsluit, is het zeker aan te raden om de verschillende iPad verzekeringen hierin te vergelijken. De beste iPad verzekering heeft een simpele en niet tijdrovende schadeafhandeling. Dat is wel zo prettig! Schadeafhandeling heeft alles te maken met het aanleveren van bewijsstukken en schadeformulieren omtrent de claim die u doet. Bovendien is het van belang om uit te zoeken in welke vorm er wordt uitgekeerd. Wordt u in de vorm van geld uitgekeerd? Of in de vorm van natura? Wanneer uw mooie, nieuwe iPad kapot gaat en u wordt uitgekeerd in de vorm van een oude tablet, dan bent u natuurlijk niet erg blij. Dit is vanzelfsprekend dan ook niet de beste iPad verzekering. Houd deze zaken dan ook goed in uw achterhoofd.

Garantie op uw iPad

Veel mensen denken dat zij hun iPad moeten verzekeren voor het geval deze kapot gaat. Dit is zeker niet het geval! Wanneer u een iPad aanschaft, dan heeft u een wettelijke garantie op uw apparaat. Deze garantie houdt in dat u recht heeft op een gratis reparatie of vervanging, korting of restitutie. Gaat uw iPad door fabrieksfouten kapot? Dan hoeft u daar dus niet speciaal een iPad verzekering voor af te sluiten. Het verzekeren van uw iPad doet u alleen wanneer u uzelf wilt dekken voor financiële kosten door vallen, verlies of diefstal.

Checklist iPad verzekering

Zoals hierboven uitvoerig uitgelegd, zijn er een aantal belangrijke factoren waarmee u rekening moet houden wanneer u een iPad verzekering wilt afsluiten. Omdat het nogal wat informatie is, begrijpen wij heel goed dat het fijn is om een overzicht te hebben. Daarom zetten wij van Totaalbesparen.com graag voor u alles even op een rijtje. Heeft u een iPad gekocht en wilt u deze verzekeren, stel uzelf dan de volgende vragen:

 • Wat is de maandelijkse premie?
 • Zijn er bijkomende kosten, zoals afsluitkosten?
 • Hoe hoog is het eigen risico?
 • Is de aanschafwaarde van uw iPad van invloed op de premie?
 • Is er een opzegtermijn? Zijn er opzegginsvoorwaarden?
 • Wat is de looptijd van de iPad verzekering?
 • Welke schade wordt er gedekt?
 • Moet u uw iPad aanvullend verzekeren tegen schade aan behuizing?
 • Is er een aanvullende verzekering tegen diefstal nodig?
 • Krijgt u een bedrag uitgekeerd? Of gebeurt dit in natura?
 • Krijgt u de nieuwaarde of de dagwaarde uitgekeerd?
 • Hoe is de schadeafhandeling geregeld?

iPad verzekeren via Totaalbesparen.com

Het loont enorm om de verschillende iPad verzekeringen met elkaar te vergelijken. Bovendien is het vergelijken van uw lopende polissen ook slim om te doen. Op deze manier voorkomt u dat u dubbel verzekerd bent en u geen onnodige hoge vaste lasten heeft. Het goed uitpluizen van de polisvoorwaarden en overstappen naar een andere verzekeraar, kan voor flinke besparingen zorgen. Omdat er vele verschillende aanbieders van verzekeringen zijn, zijn er veel verschillen in dekking en uitkeringsvoorwaarden. Via de vergelijkingsmodule van Totaalbesparen.com kunt u makkelijk en snel de goedkoopste iPad verzekering vinden. De maandelijkse premie van de iPad verzekering verschilt niet zoveel. De meeste premies liggen tussen de €5 en €10. Echter, er kunnen wel grote verschillen zitten in het eigen risico, schadeafhandeling, polisvoorwaarden en uitkering. Daarom is het slim om de vergelijkingstool van Totaalbesparen.com te gebruiken!

Heeft u meer apparatuur in huis? Overweeg dan ook eens deze verzekeringen:

Veelgestelde vragen

Uw iPad is niet standaard verzekerd. In sommige gevallen valt u iPad onder de inboedelverzekering. Het is dan ook aan te raden om eerst de polisvoorwaarden van uw inboedelverzekering goed door te nemen om erachter te komen of u iPad verzekerd is.

Dat hangt van uw inboedelverzekering af. In de meeste gevallen is uw iPad niet standaard verzekerd onder uw inboedelverzekering. Heeft u een allrisk inboedelverzekering? Dan is de kans groot dat uw iPad wel verzekerd is. Houd er rekening mee dat dit alleen geldt tegen schade die binnenshuis in ontstaan. Of uw iPad is verzekerd middels de inboedelverzekering, hangt dus af welke inboedelverzekering u heeft. Lees daarom goed de polisvoorwaarden door.

De iPad verzekering is een verzekering specifiek voor een iPad. Met deze verzekering kunt u uw iPad verzekeren tegen valschade, verlies en/of diefstal.

De Apple Care+ verzekering is de verzekering die u direct bij Apple afsluit. Deze verzekering biedt u dekking bij schade aan uw iPad ten gevolg van ongelukjes. Daarnaast bent u verzekerd tegen twee schadegevallen waarbij een eigen risico van €49 per schadeclaim geldt.

De iPad verzekering is er voor iedereen die zijn of haar iPad wilt verzekeren. Houd hierbij rekening met de aanschafwaarde van uw iPad. Koopt u de nieuwste iPad? Dan is een iPad verzekering voordeliger voor u dan wanneer u een goedkope, tweedehands iPad koopt met een lage dagwaarde.

Een iPad verzekering sluit u af om uw iPad te verzekeren tegen schade, verlies of diefstal. Let op: een iPad verzekerd u dus niet tegen fabrieksfouten. Schade en/of reparatie door fabrieksfouten vallen namelijk onder de garantietermijn van uw iPad.

Welke iPad verzekering u afsluit, bepaalt u helemaal zelf. Bij het vergelijken van de verschillende iPad verzekeringen via Totaalbesparen.com houdt u onder andere rekening met de maandelijkse premie, de dekking en het eigen risico.

Het afsluiten van een iPad verzekeringen kan op verschillende manieren. De Apple Care+ verzekering sluit u bij Apple af, en wordt in de meeste gevallen direct na aankoop van uw iPad geregeld. Een iPad verzekering via een andere verzekeraar kun u heel makkelijk online bij de verzekeraar regelen. IPad verzekeringen vergelijken doet u natuurlijk bij Totaalbesparen.com! Wij linken u namelijk direct door naar de goedkoopste en beste iPad verzekering. Via onze website komt u direct op de juiste pagina van de verzekeraar terecht waar u eenvoudig online uw nieuwe iPad verzekering kunt afsluiten.

Het afsluiten van een iPad verzekering kan op elk gewenste moment. Heeft u een iPad gekocht? Dan kunt u de verzekering direct regelen. Maar dit kan ook altijd nog op een later moment. Let hierbij wel op de dagwaarde van uw iPad. Hoe langer u wacht met het afsluiten van een verzekering, hoe lager de dagwaarde van uw iPad wordt.

De eerste stap bij het afsluiten van een iPad verzekering is het vergelijken van de verschillende verzekeringen. Heeft u een geschikte verzekering gevonden? Dan linken wij u direct door naar de juiste pagina. Zo kunt u makkelijk en online uw iPad verzekering regelen.

Let's encrypt SSL

Copyright © 2014-2021 Totaalbesparen.com - Alle rechten voorbehouden.
Zeker.com BV | Saturnusstraat 68 |1829 CZ Oudorp | KvK nummer: 75317664 | BTW nummer: NL860235907B01