Telefoonverzekering vergelijken

Vergelijk 100% onafhankelijk telefoonverzekeringen. Geef aan wat uw wensen zijn en bekijk direct welke tarieven verzekeraars rekenen voor de verschillende verzekeringen.

Arrow
Direct naar resultaat
100% onafhankelijk Gegarandeerd de goedkoopste Overzichtelijk en compleet

Heb ik een telefoonverzekering nodig?

Of u een telefoonverzekering nodig heeft, is afhankelijk van uw situatie. Wanneer u in bezit bent van een goedkope mobiel, is het waarschijnlijk niet nodig om een telefoonverzekering af te sluiten. U betaalt namelijk ook eigen risico bij schade. Met een goedkope mobiele telefoon zult u hierdoor uiteindelijk meer kwijt zijn dan u eventueel terug ontvangt. Bent u in het bezit van een kostbare mobiel? Dan is de kans groot dat een telefoonverzekering uitkomst kan bieden. Met een telefoonverzekering bent u namelijk verzekerd tegen valschade, waterschade, verlies en diefstal. Ook wanneer uw kind de telefoon laat vallen, wordt de schade dus vergoedt. Let er wel op dat u ook eigen risico betaalt. Het eigen risico varieert van € 25 tot € 100 per schade. Heeft u een mobiel met een nieuwwaarde van € 150? Dan heeft u natuurlijk niets aan een telefoonverzekering met een eigen risico van € 100.

Vorm een zoekopdracht

Geef hierboven uw voorkeuren aan en geef aan wat de waarde is van het toestel dat u wilt verzekeren.

Maak een vergelijking

Klik vervolgens op 'Vergelijken'. U ziet een overzicht met richtprijzen die gerekend worden door de verzekeraars.

Maak uw keuze

Kies de verzekeraar die het best bij u past en klik vervolgens op 'Premie berekenen' om naar de aanbieder te gaan.

Maak de overstap

Maak direct de overstap online. Dit is binnen 5 minuten goed te doen. U ontvangt een bevestigingsmail na de overstap.

*U heeft altijd recht op 14 dagen bedenktijd nadat de overstap is afgerond

Telefoonverzekeringen

*Getoonde prijzen zijn op basis van een mobiel met een nieuwwaarde van minder dan € 500,-
Klikzeker telefoonverzekering
Klikzeker telefoonverzekering
Eigen risico: € 25,00 - € 50,00
Diefstal verzekerd:
Schade verzekerd
Type verzekering: Telefoonverzekering
Prijs basis - uitgebreid € 4,58 - € 5,83
Premie berekenen
Smartphonepolis telefoonverzekering
Smartphonepolis telefoonverzekering
Eigen risico: € 0,00 - € 50,00
Diefstal verzekerd: Optioneel
Schade verzekerd
Type verzekering: Telefoonverzekering
Prijs basis - uitgebreid € 5,94 - € 9,44
Premie berekenen
NowGo telefoonverzekering
NowGo telefoonverzekering
Eigen risico: € 45,00 - € 100,00
Diefstal verzekerd:
Schade verzekerd
Type verzekering: Telefoonverzekering
Prijs basis - uitgebreid € 7,95 - € 9,95
Premie berekenen
Centraal Beheer telefoonverzekering
Centraal Beheer telefoonverzekering
Eigen risico: € 100,00
Diefstal verzekerd:
Schade verzekerd
Type verzekering: Inboedelverzekering incl. telefoonverzekering!
Prijs basis - uitgebreid € 13,70 - € 20,80
Premie berekenen
OHRA telefoonverzekering
OHRA telefoonverzekering
Eigen risico: € 50,00
Diefstal verzekerd:
Schade verzekerd
Type verzekering: Inboedelverzekering incl. telefoonverzekering!
Prijs basis - uitgebreid € 20,10 - € 30,60
Premie berekenen

Wat dekt de telefoonverzekering?

Een telefoonverzekering dekt schade die kan ontstaan aan de mobiele telefoon, ook als de schade het gevolg is van verkeerd eigen handelen. Denk hierbij aan schade die is ontstaan na het laten vallen van het toestel, maar ook bijvoorbeeld diefstal van de mobiel.

Eigen risico

Bij de meeste verzekeraars betaalt u een eigen bijdrage wanneer u een beroep doet op de telefoonverzekering. Deze bijdrage is in sommige gevallen erg hoog in verhouding met de nieuwprijs van het toestel. In bovenstaand overzicht ziet u daarom direct hoe hoog het eigen risico ligt bij de verschillende verzekeraars.

Garantie op het toestel

Een telefoonverzekering afsluiten omdat u bang bent dat de telefoon kapot gaat is niet erg handig. Veel mensen vergeten dat een nieuwe mobiel ook gewoon een toestelgarantie heeft van minimaal 1 jaar. Mocht uw mobiel in de garantieperiode kapot gaan, dan heeft u gewoon recht op een nieuwe mobiel of gratis reparatie. Overigens maken telefoonverzekeraars hier ook gretig gebruik van. Een telefoonverzekering is namelijk duurder wanneer er geen toestelgarantie meer zit op de mobiel.

Tip: sluit niet direct bij aankoop een telefoonverzekering af!

Een derde van de smartphone bezitters heeft een telefoonverzekering afgesloten. Veruit de meeste mensen sluiten deze verzekering direct af bij het afsluiten van een nieuw abonnement. Dit zijn meestal verzekeringen die door de provider waar het abonnement afgesloten wordt, aangeboden worden. Uit een recent onderzoek van de Consumentenbond naar telefoonverzekeringen, komen de meeste providers er niet goed vanaf. Het is zeker aan te raden zelf eens rond te kijken naar de mogelijkheden alvorens een telefoonverzekering af te sluiten.

Top 3 telefoonverzekering

Logo
Wereldwijde dekking Bekijken
Logo
Tot 1 jaar aanschafwaarde terug Bekijken
Logo
Alleen i.c.m. inboedelverzekering Bekijken

Waarom een telefoonverzekering?

Let op: wanneer u al een inboedelverzekering heeft, is de kans groot dat u geen telefoonverzekering meer nodig hebt!

De mobiele telefoon wordt steeds slimmer en lijkt ook steeds belangrijker te worden voor ons. Bij elke presentatie van een nieuw model mobiele telefoon, valt het op dat de prijzen van de toestellen jaarlijks weer een beetje omhoog gaan. € 1000 voor een mobiele telefoon was enkele jaren geleden bijna ondenkbaar, nu lijkt deze prijs langzaam aan de nieuwe norm te worden.

Door deze constante prijsstijgingen, wordt ook het verzekeren van de mobiele telefoon steeds aantrekkelijker. Voor enkele euro's per maand biedt een telefoonverzekering een vangnet, mocht er onverhoopt iets gebeuren met de mobiel.

Prijzen van telefoonverzekeringen

De prijs van een telefoonverzekering is sterk afhankelijk van het toestel dat verzekerd moet worden. In principe geldt de regel: hoe duurder het toestel, hoe duurder de verzekering. Sommige verzekeraars houden wel weer acties voor bijvoorbeeld een iPhone verzekering. Omdat er niet veel verzekeraars zijn die een telefoonverzekering aanbieden, is het altijd handig alle verzekeraars te vergelijken. U weet dan zeker dat u niet onnodig teveel betaald.

Telefoon verzekerd onder de inboedelverzekering?

Indien u een inboedelverzekering heeft, is de kans groot dat u geen aparte telefoonverzekering meer nodig hebt. Zelfs een standaard inboedelverzekering vergoedt schade, diefstal en verlies van de mobiel wanneer dit in- of rondom de woning gebeurd. De meeste inboedelverzekeringen bieden daarnaast ook een aanvullende verzekering aan waarmee ook schade buitenshuis vergoedt wordt. Omdat het aanbod van gespecialiseerde telefoonverzekeraars zeer magertjes is, kan het afsluiten- of uitbreiden van een inboedelverzekering een stuk handiger én voordeliger zijn.

Veelgestelde vragen

Copyright © 2014-2019 Totaalbesparen.com - Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Privacy