Wat kost een rechtsbijstandverzekering?

De kosten van een rechtsbijstandverzekering zijn voor iedereen anders. Het hangt er met name vanaf welke modules u kiest. Lees hieronder alles over ‘Wat kost een rechtsbijstandverzekering?’.

Rechtsbijstandverzekering vergelijken

Welke factoren zijn van invloed op de kosten van een rechtsbijstandverzekering?

Welke factoren zijn van invloed op de kosten van een rechtsbijstandverzekering?

De premie die u betaalt voor uw rechtsbijstandverzekering wordt bepaald aan de hand van een aantal factoren. Deze factoren zijn onder andere;

  • welke modules u wilt verzekeren
  • uw gezinssituatie
  • of u nog werkt of met pensioen bent
Lees hier meer informatie over wat een rechtsbijstandverzekering dekt.

    [inhoudsopgave]

Hoeveel kost een rechtsbijstandverzekering?


Zoals gezegd zijn de kosten voor iedereen anders, afhankelijk van de gekozen modules en uw persoonlijke gegevens. Veelal kunt u kiezen uit de modules Consument, Wonen, Werken en Verkeer. Hoe meer modules u kiest, hoe hoger de maandelijkse kosten zijn. Voor iedere module betaalt u een paar euro per maand. De kosten lopen dus op naarmate u meer modules kiest.

Hoe vind ik een goedkope rechtsbijstandverzekering?


Bent u op zoek naar een goedkope rechtsbijstandverzekering, start dan met het vergelijken van de verzekering. Vergelijken houdt in dat u de verschillende verzekeraars naast elkaar legt. Hierdoor komt u erachter wie voor u de beste of goedkoopste rechtsbijstandverzekering biedt. Een goedkope rechtsbijstandverzekering vindt u ook door voor uzelf goed na te gaan wat u moet verzekeren. Oververzekeren is altijd zonde van uw geld en overbodig. Heeft u bijvoorbeeld bij uw autoverzekering een aanvullende dekking voor rechtsbijstand? Dan is het niet nodig om nog een aparte verkeersrechtsbijstand af te sluiten.

Rechtsbijstandverzekering afsluiten


Bent u erover uit dat u een rechtsbijstandverzekering wilt afsluiten? Start dan met het berekenen van de premies. Zo vindt u snel een goede verzekering en weet u wat de kosten van de rechtsbijstandverzekering zijn.

Bereken de kosten

Let's encrypt SSL

Copyright © 2014-2021 Totaalbesparen.com - Alle rechten voorbehouden.
Zeker.com BV | Saturnusstraat 68 |1829 CZ Oudorp | KvK nummer: 75317664 | BTW nummer: NL860235907B01