Ditzo autoverzekering

Bent u op zoek naar de Ditzo autoverzekering? Vergelijk alle autoverzekeringen via onze handige vergelijker. Zo weet u binnen 1 minuut of de Ditzo autoverzekering de beste voor u is.
Geschreven door
geschreven door Saskia Oegema
Geschreven door groot
Geschreven door Saskia Oegema
Saskia Oegema is financieel tekstschrijver. En werkt onder andere in de verzekeringsbranche. Zij schrijft voor meerdere websites over verzekeringen en alles wat daarmee te maken heeft.
Lees meer over ons schrijfproces
Controle door
gecontroleerd door Femke Koning
Gecontroleerd door groot
Gecontroleerd door Femke Koning op 20 april 2021
Femke Koning is senior content specialist en is al meer dan 13 jaar werkzaam in de verzekeringsbranche. Al sinds 2008 schrijft zij over verzekeringen en alles wat daarmee te maken heeft.
Lees meer over ons schrijfproces
Leestijd: 2 minuten
Laatste update: 22 april 2021

Autoverzekering Ditzo

De Ditzo Autoverzekering is niet altijd het voordeligst in prijs. In bepaalde gevallen kan het voorkomen dat deze autoverzekering wel één van de goedkopere autoverzekeringen is. Door autoverzekeringen te vergelijken kunt u al snel zien of deze autoverzekering ook voor u voordeliger is. Bij een Ditzo Autoverzekering kunt u kiezen uit drie soorten basisdekking, namelijk: WA (verplicht), beperkt casco of All Risk. Daarnaast zijn er ook vier aanvullende dekkingen voor verschillende situaties. Dit zijn Schade inzittenden, Rechtsbijstand Motorrijtuigen, Pechhulp en Extra’s boven de duizend euro.

Ditzo autoverzekering

Ditzo autoverzekering dekkingen

Bij het afsluiten van een autoverzekering van Ditzo kunt u kiezen uit verschillende soorten standaard- en aanvullende dekkingen.

Voor de standaard dekking kan bij Ditzo gekozen worden uit:

  • WA
  • Casco Beperkt (WA Plus)
  • Voledig casco (Allrisk).

De aanvullende dekking van Ditzo autoverzekering bestaat eventueel uit: inzittenden verzekering, rechtsbijstand en pechhulp.

Autoverzekering van Ditzo opzeggen

Wilt u de ANWB autoverzekering opzeggen? Let dan op de eventuele opzegtermijn. Meer informatie over het opzeggen van uw autoverzekering bij ANWB kunt u vinden op de website van de ANWB.

 

Ditzo autoverzekering aanvullende dekkingen


Met de aanvullende verzekering Schade Inzittenden zijn alle personen, inclusief uzelf en goederen ook verzekerd voor schade tot een bedrag van maximaal één miljoen euro. Met de aanvullende verzekering Rechtsbijstand Motorrijtuigen ontvangt u hulp van DAS Rechtsbijstand wanneer dit nodig is. De aanvullende verzekering Pechhulp garandeert reparatie ter plaatse, of vervoer voor de auto (sleepkosten) en passagiers als reparatie niet mogelijk is, of vervangend vervoer. De aanvullende verzekering “Extra’s boven duizend euro” vergoed schade die niet bij de catalogus waarde van de auto inzit, denk hierbij aan ingebouwde navigatiesystemen of geluidsinstallaties. Deze dekking is alleen af te sluiten bij een Allrisk dekking. De Ditzo autoverzekering biedt een voordelige premie. Vooral bij het maken van weinig kilometers (10.000 Km of minder), en verder een no-claim korting die kan oplopen tot wel 75%. Waar bij de meeste autoverzekeraars de schadevrije jaren vervallen nadat u een jaar geen autoverzekering heeft gehad, blijven deze bij Ditzo drie jaar geldig.