E.ON

Logo

E.ON maakt sinds 2018 deel uit van Eneco!

E.ON behoort tot de grotere energieleveranciers in Nederland, de kans is groot dat u de naam regelmatig tegenkomt in de verschillende media-campagnes. Het is daarnaast een voordelige energieleverancier, wat u kunt zien aan de onderstaande pakketten die u kunt gebruiken om over te stappen. Uiteraard kunt u op basis van uw postcode en uw verbruik eenvoudig nagaan wat u maximaal kunt besparen. Een overstap naar E.ON kan u tot honderden euro’s schelen op uw energierekening, waardoor het de moeite waard is hier 5 minuten van uw tijd in de steken.

Verschillende pakketten bij E.ON

U heeft bij E.ON de keuze uit een aantal verschillende pakketten, waarmee u zorgt voor de afname van stroom en/of gas op de manier die u wenst. Zoekt u bijvoorbeeld naar de maximale flexibiliteit, waarbij u gedurende het jaar kunt komen en gaan wanneer u wilt, of wilt u gebruik maken van een contract voor 3 jaar? Des te langer u klant blijft, des te lager ook de kosten per maand uit zullen vallen. U kunt online uw deal bij E.ON afsluiten, ook wanneer u voor 1 of 2 jaar klant wenst te worden. Dankzij de beschikbare EnergieAssistent bij E.ON kunt u uw energieverbruik zelf goed in de gaten houden, terwijl u met een flexibel contract optimaal kunt profiteren van eventuele prijsdalingen.

EnergieAssistent en energie opwekken

E.ON biedt bij verschillende pakketten de EnergieAssistent, een speciale app van de energieleverancier. De app helpt u om energie te besparen, zodat u daar op een zo zuinig mogelijke manier mee om kunt gaan. Wenst u langdurige zekerheid over uw tarieven en wilt u eenvoudig energie besparen? Dan is een contract voor 3 jaar met de EnergieAssistent bij E.ON een goede keuze.
Daarnaast kunt u zelf energie opwekken met ondersteuning van E.ON, bijvoorbeeld door gebruik te maken van de zonnepanelen. Dit betekent dat u energie aan het net terug kunt leveren, of dat u daar zelf gebruik van kunt maken voor bijvoorbeeld uw televisie of koelkast.

Mijn E.ON

Uiteraard kunt u bij E.ON eenvoudig zelf het beheer voeren over uw contract en heeft u de mogelijkheid om online de meterstanden door te geven. U kunt daarvoor gebruik maken van Mijn E.ON, een online portaal waar u eenvoudig kunt inloggen. U kunt er uw voorschotbedrag aanpassen (omhoog of omlaag) en de jaarafrekening van het vorige jaar bekijken. Op die manier heeft u bij E.ON altijd zelf de controle over uw contract en de kosten, al kunt u natuurlijk ook altijd eenvoudig contact opnemen met de klantenservice.

Overstappen naar E.ON

Wilt u overstappen naar E.ON en bent u benieuwd hoe dat werkt? U kunt hieronder een keuze maken uit de verschillende pakketten die er beschikbaar zijn, waarmee u tot honderden euro’s per jaar op uw energierekening kunt besparen. U kunt vervolgens online uw gegevens doorgeven, waar E.ON mee aan de slag gaat om bijvoorbeeld uw oude contract op te zeggen. U stapt naadloos over, wat betekent dat u geen moment zonder stroom en/of gas komt te zitten en u pas merkt dat u bent overgestapt naar E.ON wanneer u een lagere energierekening ontvangt.

Naar de website van E.ON »

E.ON vergelijken

Vul exact verbruik in
Direct naar resultaat
Energie

E.ON stroometiket

Alle Nederlandse energieleveranciers zijn wettelijk verplicht de bronnen van energiewinning openbaar te maken. Onderstaande bronnen worden door energieleverancier E.ON gebruikt voor het opwekken van energie.

E.ON energiebronnen (stroometiket)

DUURZAAM 21.0%
KOLEN 21.6%
AARDGAS 41.8%
KERNENERGIE 5.0%
OVERIG 10.6%

E.ON contactgegevens

T: 0900-0601

Postadres
E.ON
Postbus 2402
5600 CK Eindhoven

Let's encrypt SSL

Copyright © 2014-2021 Totaalbesparen.com - Alle rechten voorbehouden.
Zeker.com BV | Saturnusstraat 68 |1829 CZ Oudorp | KvK nummer: 75317664 | BTW nummer: NL860235907B01