Vattenfall

Logo

Vattenfall behoort tot de grote energieleveranciers in Nederland, waar u kunt rekenen op een betrouwbare levering en een uitstekende klantenservice. U kunt er gebruik maken van verschillende pakketten, bijvoorbeeld op basis van een vaste of variabele prijs, met een contract voor 1 of meerdere jaren. Uiteraard kunt u zelf nagaan welk pakket het best bij u past en zorgen we hieronder voor een overzicht van de mogelijke besparingen. Dankzij diverse acties bij Vattenfall kunt u een aantrekkelijke cashback bonus ontvangen, krijgt u korting op uw energie of betaalt u een scherpe prijs voor zonnepanelen.

Duurzame energie bij Vattenfall

Vattenfall zet groots in op duurzame energie, zowel door dit zelf op te wekken en aan te bieden als door het u gemakkelijk te maken zelf zonnepanelen aan te schaffen. Wilt u zonnepanelen op het dak plaatsen en zoekt u daarbij naar een aantrekkelijke korting, of bent u benieuwd waar u rekening mee dient te houden? Vattenfall heeft zich als doel gesteld om Nederland zo duurzaam mogelijk te maken, waardoor u er kunt rekenen op een goede ondersteuning en financiële hulp waar mogelijk.

Energie besparen en klantenservice

Vattenfall kiest er als energieleverancier voor om u niet zomaar energie te leveren en de hoeveelheid zo hoog mogelijk op te laten lopen, vanuit het kader van duurzaamheid wil Vattenfall juist helpen proberen energie te besparen. Dat betekent in de praktijk dat u online handige tips kunt lezen over energie besparen en dat u gebruik kunt maken van een slimme meter. Deze geeft aan welke apparaten veel stroom verbruiken en op welke momenten van de dag u het meest duurzaam bent. Vattenfall helpt u op die manier op een meer duurzame wijze door het leven te gaan, om maximaal aan energie te besparen. Komt u er zelf niet helemaal goed uit? Dan is er bij Vattenfall altijd een goede klantenservice beschikbaar.

Vattenfall Exclusief en Mijn Vattenfall

Bent u eenmaal klant bij Vattenfall? Dankzij Vattenfall Exclusief kunt u rekenen op aantrekkelijke aanbiedingen en kortingen. Wilt u een dagje uit, of er voordelig voor zorgen dat u bijvoorbeeld zonnepanelen op het dak kunt plaatsen? De exclusieve aanbiedingen bij Vattenfall zorgen ervoor dat u als klant optimaal kunt profiteren. Daarnaast heeft u natuurlijk de mogelijkheid om online uw gegevens te wijzigen of uw maandelijkse voorschot aan te passen. U heeft de volledige vrijheid, die Vattenfall aan de andere kant de mogelijkheid biedt om de kosten (en daarmee de tarieven) zo scherp mogelijk te houden.

Overstappen naar Vattenfall

Vattenfall is niet altijd per sé de goedkoopste energieleverancier, u kunt er echter wel rekenen op een betrouwbare levering in combinatie met een goede klantenservice. Daarnaast zijn er verschillende extra’s beschikbaar, waardoor het overstappen naar Vattenfall wel degelijk de moeite waard is. U kunt online nagaan wat u jaarlijks op de kosten van de energierekening kunt besparen, indien u nog niet eerder overstapte kan dat oplopen tot enkele honderden euro’s. U hoeft daar aan de andere kant niets voor te doen, Vattenfall regelt de overstap en helpt u naadloos over te gaan.

Naar de website van Vattenfall »
Vattenfall energie aanbiedingen (5) »

Vattenfall vergelijken

Vul exact verbruik in
Direct naar resultaat
Energie

Vattenfall stroometiket

Alle Nederlandse energieleveranciers zijn wettelijk verplicht de bronnen van energiewinning openbaar te maken. Onderstaande bronnen worden door energieleverancier Vattenfall gebruikt voor het opwekken van energie.

Vattenfall energiebronnen (stroometiket)

DUURZAAM 14.2%
KOLEN 21.8%
AARDGAS 46.7%
KERNENERGIE 4.2%
OVERIG 13.0%

Vattenfall contactgegevens

T: 0900 0808

Postadres
Nuon
Postbus 41920
1009 DC Amsterdam

Let's encrypt SSL

Copyright © 2014-2021 Totaalbesparen.com - Alle rechten voorbehouden.
Zeker.com BV | Saturnusstraat 68 |1829 CZ Oudorp | KvK nummer: 75317664 | BTW nummer: NL860235907B01