Audi autoverzekering

Bent u op zoek naar een Audi autoverzekering? Via onze handige vergelijker vindt u binnen 1 minuut de goedkoopste Audi verzekeringen.

Audi autoverzekering afsluiten

Geschreven door
geschreven door Saskia Oegema
Geschreven door groot
Geschreven door Saskia Oegema
Saskia Oegema is financieel tekstschrijver. En werkt onder andere in de verzekeringsbranche. Zij schrijft voor meerdere websites over verzekeringen en alles wat daarmee te maken heeft.
Lees meer over ons schrijfproces
Controle door
gecontroleerd door Femke Koning
Gecontroleerd door groot
Gecontroleerd door Femke Koning op 25 maart 2021
Femke Koning is senior content specialist en is al meer dan 13 jaar werkzaam in de verzekeringsbranche. Al sinds 2008 schrijft zij over verzekeringen en alles wat daarmee te maken heeft.
Lees meer over ons schrijfproces
Leestijd: 2 minuten
Laatste update: 07 december 2023

Audi autoverzekering

Als u een nieuwe of tweedehands Audi hebt gekocht, dan bent u verplicht om deze te verzekeren. Zonder WA verzekering mag nu niet de weg op. Via onze website kunt u snel uw Audi verzekeren. Start met het vergelijken en vul de gegevens van uw auto in. Er wordt dan direct een vergelijking voor u gemaakt. Bovenaan wordt altijd de goedkoopste Audi autoverzekering getoond. Ziet u er eentje die u bevalt? Dan kunt u deze autoverzekering direct afsluiten.

audi verzekeringen

Over Audi

Audi is onderdeel van de Volkswagen Groep. De Duitse autofabrikant richt zich vooral op het luxere personenauto assortiment. De naam van het bedrijf is afkomstig van de achternaam van August Horch. Hij was de oprichter van het bedrijf. U zult Audi kennen van hun bekende slogan: ‘Voorsprong door techniek’. 

Audi modellen verzekeren

Audi heeft door de jaren heen heel wat modellen op de markt gebracht. De meest bekende Audi types zijn;

 • Audi e-tron
 • Audi A1 serie
 • Audi A3 serie
 • Audi A4 serie
 • Audi A5 serie
 • Audi Q3 serie
 • Audi Q5 serie
 • Audi Q7 serie
 • Audi TT serie
 • Audi R8 serie

Hier vindt u een overzicht van alle Audimodellen. Via Totaalbesparen.com kunt u iedere Audi verzekeren. Het maakt niet uit welk model u heeft.

audi autoverzekering

Verschillende Audi verzekeringen

U kunt kiezen uit verschillende dekkingen voor uw auto, namelijk de WA, WA beperkt casco, All risk dekking. Daarnaast zijn er meerdere aanvullende verzekeringen. Deze kunt u kiezen tijdens het afsluiten van de verzekering.

Audi WA autoverzekering

U dient uw Audi minimaal WA te verzekeren. Dit houdt in dat schades die u veroorzaakt aan een ander zijn gedekt. Schade aan uw eigen auto of diefstal is met de Audi WA dekking niet verzekerd. Heeft uw Audi een lage dagwaarde? Dan kunt u kiezen voor een WA dekking. Lees hier meer informatie over de WA autoverzekering.

Audi WA Beperkt Casco autoverzekering

De WA Beperkt Casco dekking is iets uitgebreider. Hiermee dekt u naast de schade die u toebrengt aan een ander ook het volgende;

 • Diefstal, vandalisme en inbraak
 • Schade door storm, brand en hagel
 • Ruitschade
 • Schade door een aanrijding met een dier

Lees hier meer informatie over de WA Beperkt Casco autoverzekering.

Audi Allrisk autoverzekering

Heeft u een gloednieuwe Audi gekocht? Of heeft u een Audi met een hoge dagwaarde? Dan is het verstandig om de Audi verzekering Allrisk, ook wel volledig casco dekking genoemd, te kiezen. Hiermee dekt u tevens schade aan uw eigen Audi en de schade die u zelf hebt veroorzaakt. Lees hier meer informatie over de Allrisk autoverzekering.

Andere bekende automerken

Audi verzekeren via Totaalbesparen.com

Wilt u binnenkort een Audi autoverzekering afsluiten? Vergelijk dan eerst via Totaalbesparen.com. Door goed te vergelijken vindt u niet alleen de goedkoopste Audi autoverzekering, maar ook de beste. Heeft u vragen? Wij zijn 7 dagen per week telefonisch bereikbaar via 072-8445285.