Opel autoverzekering

Wilt u een autoverzekering voor uw Opel afsluiten? Bij ons vindt u snel een goede Opel autoverzekering. U kunt dan meteen veilig de weg op.

Opel autoverzekering afsluiten

Geschreven door
geschreven door Saskia Oegema
Geschreven door groot
Geschreven door Saskia Oegema
Saskia Oegema is financieel tekstschrijver. En werkt onder andere in de verzekeringsbranche. Zij schrijft voor meerdere websites over verzekeringen en alles wat daarmee te maken heeft.
Lees meer over ons schrijfproces
Controle door
gecontroleerd door Femke Koning
Gecontroleerd door groot
Gecontroleerd door Femke Koning op 31 maart 2021
Femke Koning is senior content specialist en is al meer dan 13 jaar werkzaam in de verzekeringsbranche. Al sinds 2008 schrijft zij over verzekeringen en alles wat daarmee te maken heeft.
Lees meer over ons schrijfproces
Leestijd: 2 minuten
Laatste update: 07 december 2023

Opel autoverzekering

Als u een nieuwe of tweedehands Opel hebt gekocht, dan bent u verplicht om deze te verzekeren. Zonder Opel verzekering mag nu niet de weg op. Via onze website kunt u snel uw Opel verzekeren. Start met het vergelijken van de Opel verzekering en vul de gegevens van uw auto in. Er wordt dan direct een vergelijking voor u gemaakt. Bovenaan wordt altijd de goedkoopste Opel autoverzekering getoond. Ziet u er eentje die u bevalt? Dan kunt u deze Opel autoverzekering direct afsluiten.

opel autoverzekering

Opel autoverzekeraars

Alle autoverzekeraars bieden een Opel verzekering. U kunt onder andere een Opel autoverzekering afsluiten bij Allianz Direct, Ditzo, OHRA, Univé en Inshared. Zodra u uw kenteken invult in onze vergelijker, hebben wij meteen de gegevens van uw type Opel. Wij kunnen hierdoor snel de goedkoopste autoverzekering voor u vinden.

Opel auto modellen

Opel heeft door de jaren heen heel wat modellen op de markt gebracht. De meest bekende Opel types zijn;

  • Opel Corsa
  • Opel Astra
  • Opel Ampera
  • Opel Crossland
  • Opel Grandland
  • Opel Insignia

Hier vindt u een overzicht van alle Opel modellen.

Verschillende dekkingen

U kunt kiezen uit verschillende dekkingen voor uw auto, namelijk de WA, WA beperkt casco en de All risk dekking. Daarnaast zijn er meerdere aanvullende verzekeringen. Deze kunt u kiezen tijdens het afsluiten van de verzekering.

Opel WA autoverzekering

U dient uw Opel minimaal WA te verzekeren. Dit houdt in dat schades die u veroorzaakt aan een ander zijn gedekt. Schade aan uw eigen auto of diefstal is met de Opel WA dekking niet verzekerd. Heeft uw Opel een lage dagwaarde? Dan kunt u kiezen voor een WA dekking. Lees hier meer informatie over de WA autoverzekering.

Opel WA Beperkt Casco autoverzekering

De WA Beperkt Casco dekking is iets uitgebreider. Hiermee dekt u naast de schade die u toebrengt aan een ander ook het volgende;
  • Diefstal, vandalisme en inbraak
  • Schade door storm, brand en hagel
  • Ruitschade
  • Schade door een aanrijding met een dier
Lees hier meer informatie over de WA Beperkt Casco autoverzekering.

Opel Allrisk autoverzekering

Heeft u een gloednieuwe Opel gekocht? Of heeft u een Opel met een hoge dagwaarde? Dan is het verstandig om de Opel verzekering Allrisk, ook wel volledig casco dekking genoemd, te kiezen. Hiermee dekt u tevens schade aan uw eigen Opel en de schade die u zelf hebt veroorzaakt. Lees hier meer informatie over de Allrisk autoverzekering.

Andere bekende automerken